Βoήθεια!!!!!

sirleonpo

Member
15 Μαϊου 2011
10
0
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ....ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΤΖΑΚ ΡΑΣΕΛ ΕΧΕΙ ΕΔς ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ...ΕΝΑ ΣΑΝ ΣΠΥΡΑΚΙ-ΠΛΗΓΗ ΚΟΝΤΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΛΥΦΕΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ??????

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Ψυχραιμία!

Να πας αύριο (αν δε γίνεται σήμερα) οπωσδήποτε στον κτηνίατρο!
Εμείς εδώ μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Μπορεί κάπου να χτύπησε, να έχει ερεθιστεί απο κάτι ή οτιδήποτε άλλο. Μόνο ο γιατρός σου μπορεί να σου πει.

Μην αγχώνεσαι γιατί το μεταδίδεις στον σκυλάκο σου.

Ενημέρωσέ μας τι έγινε, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό :)

sirleonpo

Member
15 Μαϊου 2011
10
0
ΟΧΙ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΦΕΥΓΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ...!!!!???

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Καλησπέρα! Καταρχήν ηρεμία! δεν νομίζω να είναι κατι το τραγικό
δεν ξέρω τι είναι και θα σου απαντήσουν και άλλοι σε λίγο
πάντως πήγαινε μαι βόλτα απο το κτηνίατρο
α και αν θες μην γράφεις με κεφαλαία

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
μην πανικοβάλλεσαι χωρίς λόγο.

ο γιατρός θα σας πει τι είναι και θα ξέρει τι να κάνετε για να το αντιμετωπίσετε.

το μόνο που μπορείς να κάνεις προς το παρόν είναι να ηρεμήσεις γιατί κάνει πολύ κακό στο σκύλο όλη αυτή η αρνητική ενέργεια που εκπέμπεις!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
μην ζητάς συγγνώμη δεν έγινε κατι :) :) :)
ολα καλα θα πάνε! και απο οτι έχω ακούσει η κλινική είναι πολύ καλή!!

sirleonpo

Member
15 Μαϊου 2011
10
0
Οπως και να εχει θα ξερω το απογευμα.......που θα τον παει η γυναικα μου στη κλινικη μεχρι τοτε...........να δω πως θα περασει η ωρα......!!! σας ευχαριστω παντως..!! ελπιζω να μην εχει τιποτα δεν μπορω να το φανταστω να εχει καρκινο.....θα τρελαθω..!!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Ψυχραιμία....
Ο πανικός δεν οδηγεί πουθενά...
Θα πάτε το απόγευμα στο γιατρό και θα σας πουν.....

Περαστικά εύχομαι....

sirleonpo

Member
15 Μαϊου 2011
10
0
και αυτο δημιουργει πληγη....γιατι ξεχασα να σας πω οτι ακουμπησα λιγο χαρτι στο σημειο και εβγαζε ροζε...!!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
vasgial αυτό μου ήρθε κι εμένα στο μυαλό πρώτο :)

θετική σκέψη και ηρεμία μέχρι να πάτε στο γιατρό :)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Μήπως το τσίμπησε κάτι το σκυλάκι χθες και τον ενοχλεί γιαυτό το γλύφει και απο το πολύ έχει κάνει πληγούλα ?

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
ε λογικό μου φαίνεται άμα το γλύφει-ξύνει-τρίβει-δαγκώνει όλη την ώρα σαν τρελό (όπως λες) να έχει ανοίξει πληγούλα!

ΗΡΕΜΗΣΕ!

θα πάτε στο γιατρό και θα σας κάνει καλα :)

sirleonpo

Member
15 Μαϊου 2011
10
0
Δεν ξερω ρε παιδια αυτο που ξερω ειναι οτι ειναι λιγο πρησμενο εκει στο σημειο εβγαλε λιγο ροζε οταν ακουμπησα χαρτι εκει και το γλυφει συνεχεια.....και ειναι σαν πληγη.....η για να καταλαβετε καλυτερα πως ειναι οταν εχεις ενα μεγαλο σπυρι και ειναι πρησμενο και σπαει και μετα εχει πλγη σαν σχισιμο????καπως ετσι δεν ξερω πως να το περιγραψω καλυτερα...!!??

sirleonpo

Member
15 Μαϊου 2011
10
0
οταν μαθω παντως θα σας πω......!!! το βραδυ δηλαδη που θα γυρισω σπιτι και θα ξερω θα σας πω....!!! ευχαριστω !!