Γίναμε "γυναίκες"!!

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
πως να ειναι... οπως καθε γυναικα ετοιες μερες... ανυποφορη χωρις να μπορεις να συνενοηθεις....
Αστειάααακι :p

Το κορίτσι μας κοιμάται και δε μας ενοχλεί καθόλου!!
Ούτε γκρινιάζει σε αντίθεση με τις ανθρώπινες γυναίκες! :D :p

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
ε εμείς οι γυναίκες ... έχουμε οίστρο με τον οίστρο! χαχαχαχα!!! :p
Όταν αδιαθετήσει η δική μου επειδή με κόβω να μη το πολύ χαίρομαι , θα σε πείραζε να σε ενημερώσω να χαρείς και για τη channel:D:p:D

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Όταν αδιαθετήσει η δική μου επειδή με κόβω να μη το πολύ χαίρομαι , θα σε πείραζε να σε ενημερώσω να χαρείς και για τη channel:D:p:D
Αμέεε... Ευχαρίστως!! :)
Μπορώ να χαρώ για όσες θηλυκές κούκλες θέλετε!! :D

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
πως να ειναι... οπως καθε γυναικα ετοιες μερες... ανυποφορη χωρις να μπορεις να συνενοηθεις....
Εμπιστευτειτε την γνωμη του εκτροφεα, αυτος γνωριζει καλυτερα την ''φυλη''...:p:D

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Ποια φυλή μωρέ; Εδώ πρόκειται για γυναικεία θέματα. Ο εκτροφεας ακούει εμάς... ;) :)
Χαρά εχεις τν 1η μέρα, αντε τν 2η. Μετα βαριέσαι τν λαντζα κ λες αντε να τελειώσει κ ευτυχως που δν είναι κάθε μήνα.
Μν μου το θυμιζετε κ πλησιάζει κ της Τσίλι...

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.704
326
Lund, SE
την πρώτη φορά κατέβηκα στον ησάπ του Πειραιά που έχει κάτι μαγαζιά με ευτελή βράκες που φοράνε οι γιαγιάδες. πήρα μία μπεζ με μεγάλο λάστιχο, πάω σπίτι, κάνω τρύπες στα κατάλληλα σημεία και κάποια στιγμή κάτι μύριζε ρε παιδί μου και βλέπω μια μπάλα πίσω απ' το σκύλο που χε φρακάρει η βράκα και δεν έβγαινε, μετά εγώ ο βλάκας μάζευα την καφετιά μπάλα που ξεχύθηκε παντού :D:D

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
την πρώτη φορά κατέβηκα στον ησάπ του Πειραιά που έχει κάτι μαγαζιά με ευτελή βράκες που φοράνε οι γιαγιάδες. πήρα μία μπεζ με μεγάλο λάστιχο, πάω σπίτι, κάνω τρύπες στα κατάλληλα σημεία και κάποια στιγμή κάτι μύριζε ρε παιδί μου και βλέπω μια μπάλα πίσω απ' το σκύλο που χε φρακάρει η βράκα και δεν έβγαινε, μετά εγώ ο βλάκας μάζευα την καφετιά μπάλα που ξεχύθηκε παντού :D:D
Αμάν βρε Άρη με τις περιγραφές σου :p αχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχα

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
αχαχαχαχαχαχχαχααχαχαχαχαχα

καταστάσεις παιδικού σταθμού μου θύμισες!! :p

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Πωπω μωρε Άρη μου... Χαχαχαχα! Γτ; Κ πεινουσα... Μου το εκοψες!
Λουκανικακια στα κάρβουνα θα φάνε τα κοπροσκυλα. Τόση ώρα ξερογλειφονται...

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Την πρώτη φορά που ήρθε οίστρος στη Ρούνη τηλεφώνησα περιχαρής στην αδελφή μου να της πω τα μαντάτα...
Απ'τον τόνο της φωνής μου, πριν της πω, κατάλαβε ότι έχω κερδίσει στην καλύτερη το λαχείο...
Όταν της εξήγησα, άρχισε τα...."γαλλικά"...:D
Έκτοτε..., ούτε κρύο ούτε ζέστη...(για μένα, όχι για την αδελφή μου....:p)

(να την προσέχεις)

veloutela

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2011
209
4
Να την χαίρεσαι την κοπέλα σου! Εγώ ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! 17 χρόνια κορίτσι είχα.. φασίνα, γαμπροί παντού. Απαπα δεν θέλω! Περιμένουμε σε 3-4 μήνες λογικά.. ουφ..

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
πότε περιμένει η Channel είπαμε;;;;;;;;
Σε μια εβδομάδα κλείνει τους 9 μήνες αλλά τίποτα ακόμα.
Ρε λες να μου δώσανε ευνουχισμένο αρσενικό και για αυτό είναι τόσο μεγαλόσωμη;

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Σε μια εβδομάδα κλείνει τους 9 μήνες αλλά τίποτα ακόμα.
Ρε λες να μου δώσανε ευνουχισμένο αρσενικό και για αυτό είναι τόσο μεγαλόσωμη;
Καλώς να τα δεχτείς και εσύ!! :D
Σε λίγο καιρό σε βλέπω εσένα να λες τον πόνο σου... (γιατί να χαρείς όσο εγώ, λίγο δύσκολο το κόβω :p)