Αστειάααακιπως να ειναι... οπως καθε γυναικα ετοιες μερες... ανυποφορη χωρις να μπορεις να συνενοηθεις....
Το κορίτσι μας κοιμάται και δε μας ενοχλεί καθόλου!!
Ούτε γκρινιάζει σε αντίθεση με τις ανθρώπινες γυναίκες!
Αστειάααακιπως να ειναι... οπως καθε γυναικα ετοιες μερες... ανυποφορη χωρις να μπορεις να συνενοηθεις....
Όταν αδιαθετήσει η δική μου επειδή με κόβω να μη το πολύ χαίρομαι , θα σε πείραζε να σε ενημερώσω να χαρείς και για τη channelε εμείς οι γυναίκες ... έχουμε οίστρο με τον οίστρο! χαχαχαχα!!!![]()
Αμέεε... Ευχαρίστως!!Όταν αδιαθετήσει η δική μου επειδή με κόβω να μη το πολύ χαίρομαι , θα σε πείραζε να σε ενημερώσω να χαρείς και για τη channel![]()
Εμπιστευτειτε την γνωμη του εκτροφεα, αυτος γνωριζει καλυτερα την ''φυλη''...πως να ειναι... οπως καθε γυναικα ετοιες μερες... ανυποφορη χωρις να μπορεις να συνενοηθεις....
Κορίτσιαααα!!Εμπιστευτειτε την γνωμη του εκτροφεα, αυτος γνωριζει καλυτερα την ''φυλη''...![]()
Αμάν βρε Άρη με τις περιγραφές σουτην πρώτη φορά κατέβηκα στον ησάπ του Πειραιά που έχει κάτι μαγαζιά με ευτελή βράκες που φοράνε οι γιαγιάδες. πήρα μία μπεζ με μεγάλο λάστιχο, πάω σπίτι, κάνω τρύπες στα κατάλληλα σημεία και κάποια στιγμή κάτι μύριζε ρε παιδί μου και βλέπω μια μπάλα πίσω απ' το σκύλο που χε φρακάρει η βράκα και δεν έβγαινε, μετά εγώ ο βλάκας μάζευα την καφετιά μπάλα που ξεχύθηκε παντού![]()
αχαχαχαχαχαχχαχααχαχαχαχαχατην πρώτη φορά κατέβηκα στον ησάπ του Πειραιά που έχει κάτι μαγαζιά με ευτελή βράκες που φοράνε οι γιαγιάδες. πήρα μία μπεζ με μεγάλο λάστιχο, πάω σπίτι, κάνω τρύπες στα κατάλληλα σημεία και κάποια στιγμή κάτι μύριζε ρε παιδί μου και βλέπω μια μπάλα πίσω απ' το σκύλο που χε φρακάρει η βράκα και δεν έβγαινε, μετά εγώ ο βλάκας μάζευα την καφετιά μπάλα που ξεχύθηκε παντού![]()
Πωπω μωρε Άρη μου... Χαχαχαχα! Γτ; Κ πεινουσα... Μου το εκοψες!την πρώτη φορά κατέβηκα στον ησάπ του Πειραιά που έχει κάτι μαγαζιά με ευτελή βράκες που φοράνε οι γιαγιάδες. πήρα μία μπεζ με μεγάλο λάστιχο, πάω σπίτι, κάνω τρύπες στα κατάλληλα σημεία και κάποια στιγμή κάτι μύριζε ρε παιδί μου και βλέπω μια μπάλα πίσω απ' το σκύλο που χε φρακάρει η βράκα και δεν έβγαινε, μετά εγώ ο βλάκας μάζευα την καφετιά μπάλα που ξεχύθηκε παντού![]()
πότε περιμένει η Channel είπαμε;;;;;;;;Όταν αδιαθετήσει η δική μου επειδή με κόβω να μη το πολύ χαίρομαι , θα σε πείραζε να σε ενημερώσω να χαρείς και για τη channel![]()
Σε μια εβδομάδα κλείνει τους 9 μήνες αλλά τίποτα ακόμα.πότε περιμένει η Channel είπαμε;;;;;;;;
ψάχτην λέμε! χαχααχαχαΣε μια εβδομάδα κλείνει τους 9 μήνες αλλά τίποτα ακόμα.
Ρε λες να μου δώσανε ευνουχισμένο αρσενικό και για αυτό είναι τόσο μεγαλόσωμη;
Καλώς να τα δεχτείς και εσύ!!Σε μια εβδομάδα κλείνει τους 9 μήνες αλλά τίποτα ακόμα.
Ρε λες να μου δώσανε ευνουχισμένο αρσενικό και για αυτό είναι τόσο μεγαλόσωμη;