Γαστρεντερίτιδα σε κουτάβι

dj22

Active Member
26 Μαϊου 2010
32
0
τον πηρα απο ενα εκτρωφειο καθαροαιμων γερμανικων ποιμεν.το σκυλακι ειναι δυο μηνων αλλα απο την πρωτη μερα που το πηρα καταλαβα οτι δεν παει κατι καλα γιατι δεν ειχε ορεξη.υπεθεσα οτι θα ηταν απο την ταλαιπορια που περασε μεσα στη ζεστη.το προβλημα ομωσ συνεχισε μεχρι που τον ειδα να κανει διαρια και τον πηγα σε κτηνιατρο(σε αλλον φυσικα και απ'οτι ακουω ειναι παρα πολυ καλοσ)μου ειπε οτι ειναι γαστρεντεριτιδα και του κανω μια ενεση καθε πρωι για την διαρια.σημερα εφαγε λιγακι κοτοπουλο βραστο που μου ειπε ο γιατρος.τωρα περιμενω να δω πωσ θα ειναι αυριο.το προβλημα ειναι οτι ειναι σε κρισιμη ηλικια κ δεν ξερω αν θα τα καταφερει και αν θα αναπτιχθει σωστα.εσεισ τι λετε για οκα αυτα?εχει τυχει σε κανεναν?αποτελεσματα?

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
τον πηρα απο ενα εκτρωφειο καθαροαιμων γερμανικων ποιμεν.το σκυλακι ειναι δυο μηνων αλλα απο την πρωτη μερα που το πηρα καταλαβα οτι δεν παει κατι καλα γιατι δεν ειχε ορεξη.υπεθεσα οτι θα ηταν απο την ταλαιπορια που περασε μεσα στη ζεστη.το προβλημα ομωσ συνεχισε μεχρι που τον ειδα να κανει διαρια και τον πηγα σε κτηνιατρο(σε αλλον φυσικα και απ'οτι ακουω ειναι παρα πολυ καλοσ)μου ειπε οτι ειναι γαστρεντεριτιδα και του κανω μια ενεση καθε πρωι για την διαρια.σημερα εφαγε λιγακι κοτοπουλο βραστο που μου ειπε ο γιατρος.τωρα περιμενω να δω πωσ θα ειναι αυριο.το προβλημα ειναι οτι ειναι σε κρισιμη ηλικια κ δεν ξερω αν θα τα καταφερει και αν θα αναπτιχθει σωστα.εσεισ τι λετε για οκα αυτα?εχει τυχει σε κανεναν?αποτελεσματα?
Απο ποιο εκτροφειο?
Ξερεις να κανεις ενεσεις? Τις κανεις σιγουρα σωστα?
Ευχομαι περαστικα.

RONNIE

Member
9 Ιουνίου 2010
5
0
ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΚΙ ΕΓΩ. ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΤΟΝΙΚΟ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΝΕ ΜΟΝΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΚΙΛΙΑ. ΕΙΧΕ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ. ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΟΒΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΞΩ. ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΣΤΑ ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΝΑ ΚΛΩΤΣΙΔΙ ΟΧΙ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΣ ΚΙ ΕΣΥ.ΚΙ ΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
απο ποιο εκτροφείο το πηρες ????

τι σου ειπε ο εκτροφέας οταν τον ενημερωσες ??????