Γαστρεντεριτιδα!!!

Antonis-kira

Member
1 Φεβρουαρίου 2012
7
0
Καλησπέρα σε όλους!είμαι καινούριο μέλος εδω!εδω κ 2μημες περίπου έχω ένα θυλικο γ.π..στην αρχη πήρα μια ξηρά τροφή απο το πετ σοπ της περιοχής μου(κατα τον έμπορο ήταν απο τις καλύτερες για κουτάβια κ συγκεκριμένα για γ.π.).όταν πήγαμε στον κτηνίατρο για το εμβόλιο με ρώτησε τι τροφη της δίνω κ όταν του είπα την μάρκα,ούτε που την ήξερε..άλλαξα λοιπόν τροφη κ πήρα ακανα για κουτάβια την οποία κ έτρωγε η σκυλιτσα μου με μεγάλη χαρα αλλα μετα απο μια εβδομάδα περίπου έκανε συνέχεια διαροια.ο κτηνίατρος μου είπε ότι είχε γαστρεντεριτιδα κ ότι πρέπει να προσεξω αν δν θέλω να χάσω τη σκυλιτσα!αιτία ήταν ότι η τροφη που της έδινα (ακανα) έχει πολυ προτεινη κ την πειράζει στο στομάχι..ταλαιπορηθηκαμε ένα μήνα περίπου(κ ακόμα...) με θεραπείες,σιροπια,χαπια κτλ κτλ..ένα μήνα τώρα την ταιζω ριζι με κοτόπουλο κ έχει πάρει τα πάνω της αλλα οποία τροφη κ αν δοκίμασα να της δώσω κάνει διαροια η πολυ μαλακα κακακια..έχω απελπιστει με τις τροφές..:/ μπορει κάποιος να μου κτ πάνω σ αυτο;αν έχει τύχει σε κανέναν κτ παρόμοιο;;

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
42
πατρα
Royal canine digest-osteo 30 (φυσικα τζουνιορ)

η ακανα θελει γερο στομαχι .... κατι που τα γερμανικα δεν το εχουν ποσο μαλλον αν ειναι κουταβακι..
την εδινα στην δικια μου απο την αρχη απο 2 μηνων και δεν εχο δει απο το κουταβι μου εμετο ποτε...μαλακα ισως κανει οι υπερδοσολογιες προτεινης δεν αποβαλονται ετσι απο τον οργανισμο...

επισης η ρουαλ η συγκεκριμενη ειναι απο τις καλυτερες μακραν τροφες για το Γ.Π

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
42
πατρα
Royal canine digest-osteo 30 (φυσικα τζουνιορ)

η ακανα θελει γερο στομαχι .... κατι που τα γερμανικα δεν το εχουν ποσο μαλλον αν ειναι κουταβακι..
την εδινα στην δικια μου απο την αρχη απο 2 μηνων και δεν εχο δει απο το κουταβι μου εμετο ποτε...μαλακα ισως κανει οι υπερδοσολογιες προτεινης δεν αποβαλονται ετσι απο τον οργανισμο...

επισης η ρουαλ η συγκεκριμενη ειναι απο τις καλυτερες μακραν τροφες για το Γ.Π
Royal Canin - Hond - Vet Care Nutrition voor intacte hond Η ΤΡΙΤΗ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ

Antonis-kira

Member
1 Φεβρουαρίου 2012
7
0
Ο κτηνίατρος μου είχε δώσει royal canine(όχι αναπτηξης όμως,για την γαστρεντεριτιδα ήταν) κ μου είπε να την ανακατευω στην αρχη με το ριζι κ το κοτόπουλο για να μν την πειράξει αλλα κ πάλι την πείραξε κ έκανε τα ίδια..θα ρωτήσω το κτηνιατρο μου κ θα την δοκιμάσω κ αυτήν..έχω δοκιμάσει 4 διαφορετικές αυτόν το μήνα κ καταλαβαίνεις την φρίκη μου..

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Έκανες προσαρμογή από την μία ξηρά στην άλλη?
Από τις πολλές εναλλαγές ο οργανισμός του έχει γίνει ευερέθιστος, 4 διαφορετικές μέσα σε ένα μήνα είναι πάρα πολλές...!!

Η φαρμακευτική της royal πάντως πραγματικά κάνει θαύματα..!! Δεν υπάρχει λόγος για προσαρμογή γιατί είναι σαν να προσαρμόζουμε σε εμάς αντίστοιχα το φαγητό μας στον λαπά..

Εγώ στην θέση σου θα έδινα αυτήν μέχρι να ηρεμήσει το στομάχι της..και μετά με προσαρμογή σε μία ξηρά και θα έδινα ευκαιρία ένα μήνα για να δω αν τελικά της πάει..

Μην κάνεις πειράματα πηδώντας από την μία στην άλλη σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα..

Antonis-kira

Member
1 Φεβρουαρίου 2012
7
0
Εδω κ ένα μήνα της δίνω ριζι με στήθος κοτόπουλο κ ο κτηνίατρος μου είπε κάθε φορα που θα της βάζω να φάει να ρίχνω κ λίγη τροφη μέσα κ να τα ανακατευω(κάθε φορα περισσότερη τροφη κ λιγότερο ριζι για να μν αλλαξει αποτομα κ την πειραξει!)κ πάντα τις πρώτες 3 μέρες όλα ήταν μια χαρα..μετα όμως η διαροια θα έκανε η δν θα έτρωγε καθόλου η θα διαλέγε το ριζι απο το πιατακι της!κ έτσι σταματούσα την τροφη κ συνεχιζα με ριζι,δν πήγαινα απο τροφη σε τροφη ακριβώς!