Καλησπέρα σε όλους!είμαι καινούριο μέλος εδω!εδω κ 2μημες περίπου έχω ένα θυλικο γ.π..στην αρχη πήρα μια ξηρά τροφή απο το πετ σοπ της περιοχής μου(κατα τον έμπορο ήταν απο τις καλύτερες για κουτάβια κ συγκεκριμένα για γ.π.).όταν πήγαμε στον κτηνίατρο για το εμβόλιο με ρώτησε τι τροφη της δίνω κ όταν του είπα την μάρκα,ούτε που την ήξερε..άλλαξα λοιπόν τροφη κ πήρα ακανα για κουτάβια την οποία κ έτρωγε η σκυλιτσα μου με μεγάλη χαρα αλλα μετα απο μια εβδομάδα περίπου έκανε συνέχεια διαροια.ο κτηνίατρος μου είπε ότι είχε γαστρεντεριτιδα κ ότι πρέπει να προσεξω αν δν θέλω να χάσω τη σκυλιτσα!αιτία ήταν ότι η τροφη που της έδινα (ακανα) έχει πολυ προτεινη κ την πειράζει στο στομάχι..ταλαιπορηθηκαμε ένα μήνα περίπου(κ ακόμα...) με θεραπείες,σιροπια,χαπια κτλ κτλ..ένα μήνα τώρα την ταιζω ριζι με κοτόπουλο κ έχει πάρει τα πάνω της αλλα οποία τροφη κ αν δοκίμασα να της δώσω κάνει διαροια η πολυ μαλακα κακακια..έχω απελπιστει με τις τροφές..:/ μπορει κάποιος να μου κτ πάνω σ αυτο;αν έχει τύχει σε κανέναν κτ παρόμοιο;;