Γαστρεντερολογικά Θέματα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.415
αχαχαχαχαχα

Τον θυμάμαι στο Συγγρού μια φορά, μ'ένα κουλούρι. Θυμάσαι;

Που το τσάκωσε πρώτα η Δάφνη και της φώναξα και το 'φτυσε με την μία και στο καπάκι το τσακώνει ο Ελβις και του φωνάζεις και το καταπίνει με την μία :p

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Ναι , αν θυμάσαι εκτός από το κουλούρι είχε καταπιεί και ένα κοκκαλάκι για τα μαλλιά και τρέχαμε στον κτηνίατρο :p

Goufy

Active Member
20 Ιουλίου 2013
40
34
Αν και δεν σας ξέρω κορίτσια, δεν μπορώ να μην πώ και εγώ τον πόνο μου σε αυτό το σημείο. Μα όλα τα λαμπραντόρ ίδια είναι. Ο δικός μου κατάπιε μια φορά ως κουτάβι μια κάλτσα παντόφλα των παιδιών, αμάσητη για να μην του την πάρω, την οποία έκανε εμετό 3 μέρες μετά. Μαγεία.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Ιιιιιιιουουουουουου! Αμάν ρε βασιλιά...
πες μου οτι σε πείραξε το κοκαλάκι και κάνεις ιου!

Αν και δεν σας ξέρω κορίτσια, δεν μπορώ να μην πώ και εγώ τον πόνο μου σε αυτό το σημείο. Μα όλα τα λαμπραντόρ ίδια είναι. Ο δικός μου κατάπιε μια φορά ως κουτάβι μια κάλτσα παντόφλα των παιδιών, αμάσητη για να μην του την πάρω, την οποία έκανε εμετό 3 μέρες μετά. Μαγεία.
αφού την έκανε εμετό τυχεροί είσασταν!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
πες μου οτι σε πείραξε το κοκαλάκι και κάνεις ιου!
Όχι βρε, ποιο κοκαλάκι, το ψοφιμι!

εντιτ: από την άλλη Kyveli, δε μπορείς να πεις, μπάρφαρε το αγόρι :?

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Έτσι ...της υγιεινής διατροφής ...
Δεν του το εξήγησαν όμως πολύ καλά και μπερδεύτηκε. "Κατεψυγμένο, όχι σε αποσύνθεση παιδί μου". Πολύ επιφανειακά το διάβασε το φόρουμ! :p

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Πολύ τυχερός ήταν και αυτός και εσείς που το έβγαλε με εμετό. Άλλη φορά αν κάνει κάτι τέτοιο και το αντιληφθείτε κατευθείαν κτηνίατρο για ένεση εμετική ώστε να το βγάλει άμεσα. γιατί αν δεν το βγάλει μετά πάει χειρουργείο με μεγάλο κίνδυνο.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Δεν του το εξήγησαν όμως πολύ καλά και μπερδεύτηκε. "Κατεψυγμένο, όχι σε αποσύνθεση παιδί μου". Πολύ επιφανειακά το διάβασε το φόρουμ! :p
σαπροβιοτικός ο βασιλιάς!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.810
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Χθες μου παραπονιόταν μια γειτώνισσα πως ο σκύλος της έφαγε κάλτσα του παιδιού της. Ευτυχώς την έβγαλε κανονικά χωρίς πρόβλημα. Ω, κατακαημένοι ιδιοκτήτες λαίμαργων Λαμπ, υπάρχουν και άλλα κακά παιδιά... Ο σκύλος της είναι Μπίγκλ! ;)

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Εμας εφαγε ενα διχτυ απο ρολο κοτοπουλο, το οποιο το βουτηξε απ τα σκουπιδια. Ευτυχως κι αυτη 2-3 μερες μετα το βγαλε με εμμετο. Φυσικα ειχα μιλησει με τον Λεστη απ τη πρωτη στιγμη.

Πολυ τυχερος ο βασιλιας που το ξερασε το πτηνο..

Sent from my iPad using Tapatalk

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Εμας εφαγε ενα διχτυ απο ρολο κοτοπουλο, το οποιο το βουτηξε απ τα σκουπιδια. Ευτυχως κι αυτη 2-3 μερες μετα το βγαλε με εμμετο. Φυσικα ειχα μιλησει με τον Λεστη απ τη πρωτη στιγμη.

Πολυ τυχερος ο βασιλιας που το ξερασε το πτηνο..

Sent from my iPad using Tapatalk
Μπα δεν νομίζω ότι το ψοφίμι πρώην περιστέρι θα του δημιουργούσε θέμα αν δεν το ξέρναγε. Έχει ξαναφάει μικρότερου μεγέθους και μια χαρά το χώνεψε.
Οι κάλτσες, δίχτυα, κοκκαλάκια και άλλα συνθετικά είναι πολύ επικίνδυνα.