Γδάρσιμο στις πατούσες του

Manos(Ivan GSD)

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
212
0
Σήμερα , παρατήρησα πως ο Ιβάν κούτσαινε και κοίταξα μην του έχει μπει κανένα αγκάθι στις πατούσες του , αλλά είδα πως έχουν γδαρθεί οι πατούσες του , και δεν με αφήνει να τις αγγίξω ..Απ'ότι παρατήρησα δεν είναι πολύ γδαρμένες ..Προφανώς έχει γίνει από το τράβηγμα όταν βλέπει γάτες που ξύνει τα πόδια του στο έδαφος..Να κάνω κάτι άμεσα ή θα περάσει??

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Σήμερα , παρατήρησα πως ο Ιβάν κούτσαινε και κοίταξα μην του έχει μπει κανένα αγκάθι στις πατούσες του , αλλά είδα πως έχουν γδαρθεί οι πατούσες του , και δεν με αφήνει να τις αγγίξω ..Απ'ότι παρατήρησα δεν είναι πολύ γδαρμένες ..Προφανώς έχει γίνει από το τράβηγμα όταν βλέπει γάτες που ξύνει τα πόδια του στο έδαφος..Να κάνω κάτι άμεσα ή θα περάσει??
Πόσο γδαρμένες είναι? Αν είναι πολύ τότε καλύτερα να κάνεις κάτι γιατί η πληγές στις πατούσες δεν κλείνουν εύκολα. Αφού όμως λες ότι είναι λίγο ίσως και να μην χρειάζεται τίποτα άλλο εκτός από τη γλώσσα του.

Manos(Ivan GSD)

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
212
0
Δεν είναι πολύ γδαρμένες , λίγο στην ακρούλα ..Σκέφτηκα μέχρι να επουλωθούν να τον πηγαίνω σε μη τραχιές επιφάνειες ..

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Μήπως το γεγονός ότι κουτσαίνει είναι άσχετο από τις γδαρμένες πατούσες ; Και ο λόγος που δεν σε αφήνει να τις αγγίξεις δεν είναι επειδή πονάει, αλλά επειδή γαργαλιέται ; Δεν αποκλείω να είναι όπως τα λές, αλλά έχε το νού σου διά πάν ενδεχόμενο, μήπως χρειαστεί να τον πάς στον κτηνίατρο αν συνεχίσει να κουτσαίνει.

Manos(Ivan GSD)

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
212
0
Σίγουρα δεν αποκλείω τίποτα , αλλά επειδή δεν θέλω να είμαι υποχόνδριος με τον σκύλο μου , γιαυτό ρώτησα..Το προφανές είναι το γδάρσιμο πάντως...Λέω να το αφήσω 1-2 εβδομάδες και μετά σίγουρα στο γιατρό..