Γεία σας...!!!

Alien

New Member
3 Απριλίου 2012
2
0
:) Γεία σας...χρησιμιποιώ πρώτη φορά το forum...έχω ενα ημίαιμο θυληκό labrador 4ων μηνών περίπου & κλείνει ενα μήνα περίπου παρέα στην οικογενειά μας το υοθετήσαμε απο την φιλοζωική της Ηλιούπολης.Μου κανεί εντύπωση που ενώ αγαπάει πολυ το κρεβάτι της δυστυχώς οχι πιο πολυ απο τον καναπέ..χαχχα...το λερώνει συνέχεια με τα ούρα της & δεν πιστεύω ότι το κάνει για την μυρωδια της...ποιά είναι η αποψή σας?? σε όποιον το έχω αναφέρει του κάνει εντύπωσει.Επίσης όταν τα κάνει μέσα στο σπίτι μου αφίνει στάμπες στο πάτωμα & εαν ξέρετε κάποιο τρόπο να τίς καθαρίσω για να φύγουν?Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας...!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Συγχαρητήρια που σκέφτηκες να υιοθετήσεις ένα αδέσποτο.
Με το καλό και σε δεύτερο :)

Τα ούρα της τι εννοείς αφήνουν στάμπες; Αφού καθαρίσεις/σφουγγαρίσεις, μένουν σημάδια;
Λίγο απίθανο μου ακούγεται.
Δοκίμασε να καθαρίσεις μερικές φορές με ξυδόνερο, μήπως και σταματήσει να το κάνει.

Της έχεις μάθει, να πηγαίνει σε συγκεκριμένο μέρος να τα κάνει;
Εχει τελειώσει τα εμβόλιά της; Βόλτες βγαίνετε για να τα κάνει έξω;

Alien

New Member
3 Απριλίου 2012
2
0
xaxaxa...κάτσε να τα βγάλω πέρα με το πρώτο...!!!Ναι μένουν στάμπες βασικά εαν μείνουν αρκετή ώρα π.χ βράδυ όταν κοιμόμαστε & δεν ξέρω τι να κάνω...δοκίμασα & σφουγγαρίζω με ξύδι αλλα δεν έχει διαφορά...το μηλόξυδο είναι πιό έντονο..???( φαντάσου σφουγγαρίζω 4 φορές την μέρα ).Προσπαθώ...ξεκίνησα με εφημερίδες αλλα αν θυμηθεί τα κάνει εκεί σπάνια δηλαδή...& μετά στο μπαλκόνι.Ναι έχουμε κάνει τα απαραίτητα εμβόλια & γενικά προσπαθώ να την βγάζω βόλτα όσω πιο συχνά μπορώ τυχαίνει δυστυχώς καποιες φορές μονο βράδυ & άργησα να την βγάλω βόλτα γιατί έπρεπε να κάνει το δεύτερο εμβόλιο & ταυτόχρονα είχε κολλησει λήμωξη στο αναπνευστηκό απο τότε που την πήρα & εκείνη & οι αδερφές της.Απλά μου κάνει τρομερή εντύπωση που τα κάνει στο κρεβάτη της...είναι κάτι που νομίζω δεν συνηθίζετε.Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου που απάντησες στα ερωτηματά μου.

Λουνομαμά

Well-Known Member
26 Δεκεμβρίου 2011
108
1
Ηράκλειο Κρήτης
Να την επιβραβεύεις πολύ κάθε φορά που τα κάνει στο σωστό σημείο! Λιχουδίτσες, μπράβο, να κάνεις πάρτυ ολόκληρο για να έχει κίνητρο να τα κάνει σωστά!

(Ψήσε λίγο συκώτι στο φούρνο και δίνε της 2-3 κομμάτια κάθε φορά, ή λίγο κοτόπουλο.... )