Με λένε Σταυρο και αποφάσισα να ξανα πάρω ενα rott. Γράφω ξανα διότι είχα ένα αρσενικό rott απο 20 ημερών μέχρι 14 μηνών (έφαγα ολη την ταλεπορία και τον έδωσα). Τον έδωσα γιατί τον είχα έξω απο το σπίτι των γονιών μου δεμένω πολλές ώρες σε ένα σπίτι με τσιμεντόλιθους. Το σκυλί αγρίεψε πάρα πολύ και δεν μπορούσε να το πλησιάσει κανεις εκτός απο εμένα (επόμενο ήταν).Έτσι έφτασαν οι φασαρίες απο τους γονείς μου(πάρτω απο εδώ θα μας φάει όλους κ.α) Έφτασα σε σημείο να το χαρίσω σε έναν εκπεδευτή για να μην πάει στράφι το σκυλί.Τωρα νοικιάζω δικό μου σπίτι και αποφάσισα να ξανα πάρω ενα rott με την προυπόθεση να το έχω μέσα στο σπίτι,να το κοινωνικοποιήσω με λίγα λόγια να κάνω ενα σωστό σκύλο. ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ 1) Πόσο ευκολο είναι να μεγαλώσεις ενα rott μεσα σε άνα σπίτι? 2) Εγώ λείπω απο το σπίτι απο τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι για δουλεια,αυτό είναι πολύ κακό για το σκυλί? 3) Οταν λείπω απο το σπίτι η οταν κοιμάμαι θα τρώει όλο το σπίτι? Μερικές συμβουλές για το σκύλος μεσα στο σπίτι. Σας ευχαριστώ πολύ!