Γειαααααα σας!!!

tania93

Member
13 Ιανουαρίου 2016
6
36
32
Τώρα που κλείσαμε ένα μήνα και εμείς μαζί είπαμε να συστηθουμε!!! Είμαι η Μελίτα και είμαι 15 μηνών, είμαι ημιαιμη και μόλις 15 κιλα!!!
Πριν με υιοθετήσουν οι γονείς μου με βρήκαν παρατημένη από την προηγούμενη οικογένεια μου σε έναν σκουπιδότοπο δίπλα στα νεκρά κουτάβια μου, και δαγκωμενη στο πισο δεξί πόδι από κάποιο άλλο σκυλί!
Με πήραν από το σύλλογο μου κάναν τα εμβόλια μου, με αποπαρασιτωσαν, μου κάναν καλά το ποδαράκι μου και με στειρωσαν!
Τώρα εδώ και ένα μήνα είμαι με την Τανια και τον Γιώργο και η συμπεριφορά μου είναι υποδειγματικη!!! Δεν λερωσα ούτε μια φορά μέσα στο σπίτι, είμαι ήσυχη πολύ χαδιάρα και καλοβολη!!! Η μόνη ζημιά που έχω κάνει είναι που ανέβηκα πάνω στο τραπέζι και έφαγα τη μισή βασιλόπιτα, γιατί είμαι και πολύ λιχουδα!!
Στη φωτογραφία είμαι μαζί τους στο μαγαζί, γιατί δεν θελουν να με αφήνουν μόνη μου και με παιρνουν μαζί τους στη δουλειά! !20160119_192210.jpg

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Τώρα που κλείσαμε ένα μήνα και εμείς μαζί είπαμε να συστηθουμε!!! Είμαι η Μελίτα και είμαι 15 μηνών, είμαι ημιαιμη και μόλις 15 κιλα!!!
Πριν με υιοθετήσουν οι γονείς μου με βρήκαν παρατημένη από την προηγούμενη οικογένεια μου σε έναν σκουπιδότοπο δίπλα στα νεκρά κουτάβια μου, και δαγκωμενη στο πισο δεξί πόδι από κάποιο άλλο σκυλί!
Με πήραν από το σύλλογο μου κάναν τα εμβόλια μου, με αποπαρασιτωσαν, μου κάναν καλά το ποδαράκι μου και με στειρωσαν!
Τώρα εδώ και ένα μήνα είμαι με την Τανια και τον Γιώργο και η συμπεριφορά μου είναι υποδειγματικη!!! Δεν λερωσα ούτε μια φορά μέσα στο σπίτι, είμαι ήσυχη πολύ χαδιάρα και καλοβολη!!! Η μόνη ζημιά που έχω κάνει είναι που ανέβηκα πάνω στο τραπέζι και έφαγα τη μισή βασιλόπιτα, γιατί είμαι και πολύ λιχουδα!!
Στη φωτογραφία είμαι μαζί τους στο μαγαζί, γιατί δεν θελουν να με αφήνουν μόνη μου και με παιρνουν μαζί τους στη δουλειά! !View attachment 55727
Καλός ήρθες Τάνια.να σου ζήσει η πανέμορφη Μελιτα.πολυ ωραία παρουσίαση.ευχομαι τα καλύτερα για εσάς.

tania93

Member
13 Ιανουαρίου 2016
6
36
32
το Μελίτα είναι από εκείνη την διαφήμιση ''η πρώτη σου κίνηση'' ? :giggle: :)
Μπααα δεν νομίζω, αλλά δεν ξέρω...Της το είχαν δώσει ήδη το ονοματάκι της ο σύλλογος που την βρήκε! !

• Like
Reactions: ntoulis

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.256
Αθήνα
Φέτος οι βασιλόπιτες δέχτηκαν αναίτιες επιθέσεις :p Ο σκύλος ενός φίλου έφαγε τη βασιλόπιτα που θα πήγαινε δώρο, λίγο πριν την επίσκεψη! Ευτυχώς κι οι αποδέκτες έχουν σκυλιά, και δεν παρεξηγήθηκαν που έλαβαν μόνο το 1/3 του αρχικού δώρου :)
Τα γλυκά σε ντουλάπι από δω και πέρα - ή τα τρώμε γρήγορα!

• Like
Reactions: ioanna a

tania93

Member
13 Ιανουαρίου 2016
6
36
32
Φέτος οι βασιλόπιτες δέχτηκαν αναίτιες επιθέσεις :p Ο σκύλος ενός φίλου έφαγε τη βασιλόπιτα που θα πήγαινε δώρο, λίγο πριν την επίσκεψη! Ευτυχώς κι οι αποδέκτες έχουν σκυλιά, και δεν παρεξηγήθηκαν που έλαβαν μόνο το 1/3 του αρχικού δώρου :)
Τα γλυκά σε ντουλάπι από δω και πέρα - ή τα τρώμε γρήγορα!
Το θέμα είναι ότι δεν το φανταστηκαμε καν! ! Σκέψου ότι ούτε πάνω στον καναπέ δεν ανεβαίνει αν δεν πάρει άδεια! Οπότε την εμπιστευτηκαμε και μας την έφερε πισώπλατα!!

• Like
Reactions: mariatheo and sis

Pitsinaki

Well-Known Member
23 Απριλίου 2014
449
1.015
Παλαιό Φάληρο
Συνηθισμένη η ιστορία της Μελίτας, με όμορφο όμως τέλος!
Μπράβο σε εσας για την υιοθεσία της, είστε τυχεροί αμφότεροι. Εύχομαι χαρούμενη και απροβλημάτιστη συμβίωση, να το χαίρεστε το κοριτσι σας!
Καλωσήρθατε στο φόρουμ και βάλτε και καμιά φωτό ακόμα.. :D

• Like
Reactions: Kanga

Kanga

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2016
150
221
Υπέροχη φατσουλα και ενα βλέμμα χιλιες λέξεις εύχομαι να ειστε ευτυχισμενοι με την πανέμορφη συντροφιά σας...

• Like
Reactions: tania93