Γεια σας και απο εμας!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Επειδή θα ήθελα να μάθω και να προσπαθήσω να καταλάβω τα διαφορετικά κάδρα σκέψης και άποψης, εσύ @sloan , όταν ακούς "εισαγωγέας κουταβιών" (ούτε έμπορος, ούτε εκτροφέας, αλλά εισαγωγέας), τι φαντάζεσαι ότι κάνει αυτός ο άνθρωπος, με ποιος συνεργάζεται και τι γνώσεις έχει γύρω από όλες τις φυλές που εισάγει;
Παιδιά, ούτε καν εισαγωγέας. Ο τύπος δήλωσε ανοιχτά με συμμετοχή του στο dogforum στο παρελθόν ότι είναι σκυλεμπορας. Τέλεια και παύλα. Τα παμε με το καλό τα πάμε και με το αυστηρό. Το μέλος απλά θέλει να λέγεται φιλοζωος ενω δεν δίνει δεκάρα για τα σκυλιά που ζουν και τρωνε στα κοπρανα τους, γιατί αχου μωρε ήθελε καθαρόαιμο. Κρίμα...

sloan

Active Member
1 Φεβρουαρίου 2016
40
16
45
Μαλιστα.τωρα το σκυλι μου εκτος ολων των αλλων διαφερει μορφωλογικα , απο το πρωτυπο της φυλης υποθετω και εκτος αυτου ευχεστε και να μην αρρωστησει!! Ρε δεν παιζεστε εδω μεσα. Οποιος ειναι administrator ας με διαγραψει μιας και δεν βρισκω πως να διαγραψω το προφιλ μου.εχω στειλει και σχετικο αιτημα

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Επειδή θα ήθελα να μάθω και να προσπαθήσω να καταλάβω τα διαφορετικά κάδρα σκέψης και άποψης, εσύ @sloan , όταν ακούς "εισαγωγέας κουταβιών" (ούτε έμπορος, ούτε εκτροφέας, αλλά εισαγωγέας), τι φαντάζεσαι ότι κάνει αυτός ο άνθρωπος, με ποιος συνεργάζεται και τι γνώσεις έχει γύρω από όλες τις φυλές που εισάγει;
Παιδιά, ούτε καν εισαγωγέας. Ο τύπος δήλωσε ανοιχτά με συμμετοχή του στο dogforum στο παρελθόν ότι είναι σκυλεμπορας. Τέλεια και παύλα. Τα παμε με το καλό τα πάμε και με το αυστηρό. Το μέλος απλά θέλει να λέγεται φιλοζωος ενω δεν δίνει δεκάρα για τα σκυλιά που ζουν και τρωνε στα κοπρανα τους, γιατί αχου μωρε ήθελε καθαρόαιμο. Κρίμα...
Μαλιστα.τωρα το σκυλι μου εκτος ολων των αλλων διαφερει μορφωλογικα , απο το πρωτυπο της φυλης υποθετω και εκτος αυτου ευχεστε και να μην αρρωστησει!! Ρε δεν παιζεστε εδω μεσα. Οποιος ειναι administrator ας με διαγραψει μιας και δεν βρισκω πως να διαγραψω το προφιλ μου.εχω στειλει και σχετικο αιτημα
Τίποτα δεν διαγράφεται, τα γραπτά μένουν. Προφανώς για εσένα είναι πιο σημαντικό να έχεις "καθαρόαιμο" από την ανηθικη αναπαραγωγή σκύλων σε κολαστηρια. Don't forget to close the door on your way out τα φιλιά μας στον σκυλεμπορα

• Like
Reactions: Taitienitsa

Taitienitsa

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2016
412
554
36
Κορυδαλλός
Ήθελα να γράψω αυτό ακριβώς !!!

Δλδ επειδή οι εκτροφείς είναι κλέφτες , επειδη οι φιλοζωικές δεν έχουν να καλύψουν την ζήτηση σε μικρόσωμα που δεν μαδάνε , αποφασίζω να πάρω από έμπορα παπυμιλλα και ας ξέρω τις συνθήκες που ζει το κουταβι ΜΟΥ πριν το πάρω . Ε! Όχι ! Δεν μπορώ να την καταλάβω αυτή την λογική .

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Η κλασσικη δικαιολογια του ελληναρα που θελει τσαμπα "καθαροαιμο" κ το μονο που δεν θελει ειναι να το πληρωσει.....

Καθε φορα τα ιδια, η φυλη διαφερει.....

Υ. Γ. Δυο σναουτσερ εχω δει στην ζωη μου κ οι φωτο σου ειναι το τριτο. Τα δυο ξερω οτι ηταν, απο διαφορετικα μεν επωνυμα εκτροφεια δε. Ε δεν λες οτι μοιαζουνε..... Στο δε μεσο σκυλοπαρκο της Αθηνας αναθεμα κι αν ξερουν να ξεχωρισουν το "λυκοσκυλο" απο το μπιγκλ....

Υ. Γ. 2. Να σου ζησει να τον χαιρεσαι.

• Like
Reactions: anastasiak and kasi

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
εσυ με ξερεις και ξερεις αν τιμαω η οχι τα παντελονια μου?δεν νομιζω.τωρα τι σημαινει να αναλαβω την αποφαση της πραξης μου δεν θα κατσω καν να το σκεφτω.τη συνεπεια ωστοσο της πραξης μου τη ζω καθε μερα ειτε οταν γυρναω απο τη δουλεια και κανει σαν τρελος που με βλεπει ειτε οταν πηγαινουμε τις βολτες μας
οχι δε σε ξερω ... μακαρι να σε ηξερα να σε προλαβω
Περι συνεπειας, ειτε αγοραζες σκυλο απο τα ανακτορα , ειτε το μαζευες απο την χωματερη σαν τρελο θα εκανε καθε φορα που σε εβλεπε. Αυτο δεν εχει καμια σχεση με αυτο που σου λενε ολοι εδω μεσα.
ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑ ΑΠΟ ΠΑΠΥΜΙΛΛΑΔΙΚΑ ._
Καλε μου ανθρωπε... γνωριζεις τους γονεις του? γνωριζεις που μεγαλωσε? σε σπιτι? σε σταυλο? που? ποιος ειχε τους γονεις του? γνωριζεις αν οι γονεις του εχουν κανει τις εξετασεις για να μπουν αναπαραγωγη? αν ηταν καταλληλοι? αν εχουν κανει εστω εμβολια?... γνωριζεις απο που ακριβως ηρθε, χωριο/πολη? .. δεν ξερεις τιποτα. Πως διαλεξες τον σκυλο σου??? δεν τον διαλεξες, ηθελες απλα σναουτσερ. Αν ηθελες σουζουκι θα το παραγγελνες απο γνωστο με εγγυηση το λογο του?
και για αυτη σου την αγορα φταινε οι εκτροφεις ?
Λοιπον, πολυ το μακρηγορουμε
θες να μεινεις, μεινε
θες να φυγεις, φυγε
καταλαβε ομως πως με αυτη την αγορα σου ενισχυσες αυτα τα κοτετσια που βαζουν τα σκυλακια να γεννοβολανε σαν μηχανες. κοιμησου ησυχος.