Γεια σας και από εμένα και τον Larry!

Larry2

Member
9 Ιουνίου 2011
10
0
Πειραιάς
Σημερα ετυχε να δω το forum και επειδη εχουμε ενα αγορι που μας εχει παρει τα μυαλα εδω και 3 χρονια και τον λενε Larry (ειναι yorkshire terrie) θελαμε να σας συστηθουμε λοιπον...!:p:p:p
Επισης ηθελα να ρωτησω αν ειναι αργα για να βρουμε καποιον εκπαιδευτη...Αυτα!!! Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις!!!!:):):)

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Καλώς ήρθατε παρέα με τον Larry σας. Ελπίζουμε να μας πεις περισσότερα πράγματα για αυτόν και να δούμε γρήγορα και πολλές φωτογραφίες του.
Σίγουρα η εκπαίδευση έπρεπε να γίνει νωρίτερα αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Τα αναλυτικότερα από τους ποιο έμπειρους.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Καλώς μας βρήκατε :)

Τι θέματα έχει το αγόρι σας και χρειάζεστε εκπαιδευτή; Στον τομέα της εκπαίδευσης πρόλαβες να ψάξεις καθόλου;

Larry2

Member
9 Ιουνίου 2011
10
0
Πειραιάς
Θα ανεβασω συντομα φωτογραφιες!!!καμαρωνω τα δικα σας προς το παρον!!!Δεν εχουμε καποιο ιδιαιτερο θεμα..δεν ειναι επιθετικος...αυτο ελειπε μισο μετρο σκυλος!!!απλα εχουμε ενα μικρουλι θεμα με το πιπι μας...καμια φορα οταν μας μαλωνει η μαμα μας τα αμολαμε για να μαθει αλλη φορα!!επισης αν δουμε γατα δεν σταματαμε να γαβγιζουμε....και δυστυχως ενοχλουμε την γειτονια...!γνωριζω οτι ειναι αργα αλλα ειχα ακουσει διαφορα για την εκπαιδευση και διστασα κακως βεβαια..

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Καλωσήρθατε και από μας!!!!!!! περιμένουμε φωτογραφίες από τον φωνακλά "γίγαντα"!!!!!! :D:D
νομίζω πάντως οτι 3 χρονών δεν είναι και τόσο πια μεγάλος! υπάρχει περιθώριο βελτίωσης... με πολύ δουλειά φυσικά :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Ψάξε λίγο σε προηγούμενα θέματα. Κάπου είχαμε κάνει μιά τέτοια συζήτηση και είχε αναφερθεί λίγο-πολύ, οτι τα γιόρκι είναι πάντα έτσι. Εχουν τον ακατούρητο μια ζωή. Λιγάκι απογοητευτικό αν θες την γνώμη μου, αλλά το έχουν κάπου μέσα στο dna τους, να μαρκάρουν παντού.
Αν όμως το κάνει μόνο όταν τον μαλώνεις [από φόβο προφανώς], τότε είναι εύκολα τα πράγματα. Σταμάτα να τον μαλώνεις. Η κάντο πιο ήπια. Κάποτε μεγαλώνοντας, θα σταματήσει τελικά να σε φοβάται όταν θα του λες και μια κουβέντα παραπάνω. Υπομονή.
Οσο για τις γάτες...που τις βλέπει και χαλάει τον κόσμο και ενοχλεί την γειτονιά; Αν είναι σε αυλή ή βεράντα, τότε μην τον αφήνεις εκεί. Η φρόντισε να μην έχει ορατότητα προς τις γάτες. Κρίμα είναι, να μην μπορεί η γειτονιά να ηρεμήσει, ανεξαρτήτως ώρας και ημέρας.

Larry2

Member
9 Ιουνίου 2011
10
0
Πειραιάς
"Εχουν τον ακατούρητο μια ζωή" χαχαχαχαχαχα!!! Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες mareco μου...εχεις δικιο αλλα δν εχω αυλη...μπαλκονι εχω και το μεσημερι τον κλεινω μεσα...να μην ενοχλει αλλα δεν μπορω να τον περιοριζω ολες τις ωρες μεσα στο σπιτι!ασε που τρελαινεται για ηλιο...χιχιχι!αυτο για το πιπι που ειπες δεν το ηξερα...!οτι ειναι βρωμιαρουδικα τα yorkies! Δεν νομιζω παντως να φοβαται... Ισως να τσαντιζεται αλλα για φοβο χλωμο!!!:p

Larry2

Member
9 Ιουνίου 2011
10
0
Πειραιάς
Ευχαριστω πολυ aliki μου....δεν ξερω..εμφανιζεται η φωτο που εχω βαλει προφιλ σε εσας?γιατι σε εμενα οχι..:(

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.331
Μέλη
20.102
Νεότερο μέλος
stavria87