Την οποία θέλω να σας συστήσω εν συντομία. Ή Ντανυ μου, 8 χρονών κοκονιτσα και αρχηγός της παρέας, ο Pancho 5 ετών γκεκας-μπιγκλ, παιδί λατρεμενων μου σκυλιών που έχασα από φολα, ο χρυσαφένιος μου Χάρης 4 ετών, τον βρήκα δίπλα στο νεκρό του αδερφακι 2 μηνών μόλις και ο Γκουφη 8 μηνών ημιαιμο μπιγκλ, τον πήρα από την αγέλη που φροντίζω γιατί τον δαγκωναν τα μεγάλα αρσενικά και τελικά τον κράτησα γιατί είναι τρελό φατσονι! Ή μαμά του στειρωθηκε και την άλλη βδομάδα θα πάω και τις αδελφουλες του στον κτηνίατρος του Δήμου για στείρωση. Φιλοξενώ και μία μικρή πρασινοματα μπουμπούκα που κοντεψα να πατήσω με το αμάξι πριν μία βδομάδα. Την πήρα μαζί μου μην τυχών και ο επόμενος τα καταφέρει....... Βέβαια τώρα ψάχνω σαν τρελή να της βρω οικογένεια γιατί δεν είμαι για πέμπτο σκυλί.....
Αυτά από μένα και τα μωρά μου!
Κάτι ακομα, μήπως αναγνωρίζει κανείς τι μπορεί να είναι ή μικρή; Ίσως τσομπανουλα αλλά είναι πολύ λεπτουλα για τσομπανα...
Αυτά από μένα και τα μωρά μου!
Κάτι ακομα, μήπως αναγνωρίζει κανείς τι μπορεί να είναι ή μικρή; Ίσως τσομπανουλα αλλά είναι πολύ λεπτουλα για τσομπανα...
Attachments
-
71,5 KB Προβολές: 54
-
349,1 KB Προβολές: 53
-
64,7 KB Προβολές: 50
-
491,3 KB Προβολές: 48
-
208,8 KB Προβολές: 48
-