Καλησπέρα,Με λένε Βίκυ, μένω στο Τριάδι Θεσσαλονίκης, είμαι παντρεμένη και έχω 5 σκυλάκια.Και τα 5 ήταν κάποτε αδεσποτάκια.Να σας τα συστήσω1)Η Χελγκα, η γιαγιάκα μας, γύρω στο φεβρουάριο θα είναι 18 χρονών.Την μαζέψαμε όταν ήταν περίπου 3-4 μηνών.Λόγω ηλικίας δεν βλέπει και δεν ακούει καλά(ή μάλλον όπως όλοι οι ηλικιωμένοι ακούει και βλέπει ότι την συμφέρει).Κατά τ'άλλα χαίρει άκρας υγείας.2)Η Λέιλα, 11 χρονών , η αρχηγός και ο φύλακας της οικογένειας.Αν μας πειράξει κανείς την πάτησε, αν και από μέγεθος δεν σου γεμίζει και τόσο το μάτι.3)Ο Φλάς, το χαιδευτικό του "κεφτές", 6 χρονών, ο μόνος άντρας της φαμίλιας!Κάνει πάντα τον μάγκα όταν νιώθει ασφαλής, αλλά όταν είναι έξω είναι μεγάλος χ..στης!4)Η Πέρλα, 5 χρονών, αυτή μας βρήκε...δεν την βρήκαμε.Ενα χιονισμένο πρωινό άνοιξα την πόρτα να πάω στη δουλειά και κόντεψα να την πατήσω.Είχε αποκοιμηθεί στο χαλάκι της εξώπορτας.Είναι η πιο ζηλιάρα απ'όλες...αλλά πολύ φάτσα.Και τέλος...5)Η Μαλού, 4 χρονών, η δεσποινίς της οικογένειας.Αυτό το σκυλί δεν γαυγίζει, δεν ζητιανεύει φαγητό...δεν...δεν...καμία σχέση με σκύλο.Ανετα την παίρνεις όπου και να πας και είναι μία μικρή ΚΥΡΙΑ.Ολες η ηλικίες είναι στο περίπου γιατί καθότι αδέσποτα, μόνο αυτά ξέρουν πότε γεννήθηκαν....αλλά δεν μας το λεν!Είναι όλα γλύκες.Είναι η ζωή μου.Και αν μπορούσα να πάρω κι άλλα θα το έκανα.Προσπαθώ όμως να βοηθώ οσο πιο πολλά αδέσποτα μπορώ.Αυτή είναι η ΦΑΜΙΛΙΑ μου.Χαίρω πολύ!