Γεια σας κι από μένα:)

vicken

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2008
55
0
Thessaloniki
Καλησπέρα,Με λένε Βίκυ, μένω στο Τριάδι Θεσσαλονίκης, είμαι παντρεμένη και έχω 5 σκυλάκια.Και τα 5 ήταν κάποτε αδεσποτάκια.Να σας τα συστήσω1)Η Χελγκα, η γιαγιάκα μας, γύρω στο φεβρουάριο θα είναι 18 χρονών.Την μαζέψαμε όταν ήταν περίπου 3-4 μηνών.Λόγω ηλικίας δεν βλέπει και δεν ακούει καλά(ή μάλλον όπως όλοι οι ηλικιωμένοι ακούει και βλέπει ότι την συμφέρει).Κατά τ'άλλα χαίρει άκρας υγείας.2)Η Λέιλα, 11 χρονών , η αρχηγός και ο φύλακας της οικογένειας.Αν μας πειράξει κανείς την πάτησε, αν και από μέγεθος δεν σου γεμίζει και τόσο το μάτι.3)Ο Φλάς, το χαιδευτικό του "κεφτές", 6 χρονών, ο μόνος άντρας της φαμίλιας!Κάνει πάντα τον μάγκα όταν νιώθει ασφαλής, αλλά όταν είναι έξω είναι μεγάλος χ..στης!4)Η Πέρλα, 5 χρονών, αυτή μας βρήκε...δεν την βρήκαμε.Ενα χιονισμένο πρωινό άνοιξα την πόρτα να πάω στη δουλειά και κόντεψα να την πατήσω.Είχε αποκοιμηθεί στο χαλάκι της εξώπορτας.Είναι η πιο ζηλιάρα απ'όλες...αλλά πολύ φάτσα.Και τέλος...5)Η Μαλού, 4 χρονών, η δεσποινίς της οικογένειας.Αυτό το σκυλί δεν γαυγίζει, δεν ζητιανεύει φαγητό...δεν...δεν...καμία σχέση με σκύλο.Ανετα την παίρνεις όπου και να πας και είναι μία μικρή ΚΥΡΙΑ.Ολες η ηλικίες είναι στο περίπου γιατί καθότι αδέσποτα, μόνο αυτά ξέρουν πότε γεννήθηκαν....αλλά δεν μας το λεν!Είναι όλα γλύκες.Είναι η ζωή μου.Και αν μπορούσα να πάρω κι άλλα θα το έκανα.Προσπαθώ όμως να βοηθώ οσο πιο πολλά αδέσποτα μπορώ.Αυτή είναι η ΦΑΜΙΛΙΑ μου.Χαίρω πολύ!

vicken

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2008
55
0
Thessaloniki
Την ώρα του φαγητού το καθένα ξέρει τη γωνιά του και το πιάτο του.Και όποιο φάει πιο γρήγορα μετά κοιτάει τα πιάτα των άλλων...μπας και περίσεψε τίποτα.Συνήθως η μαλού αφήνει φαγητό, η λέιλα τρώει πιο γρήγορα απ'όλους και τελευταία τελειώνει η γιαγιάκα μας.Οσο για φωτο δεν ξέρω πως να βάλω να φαίνονται εδω.Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...Το μόνο που μπορώ να κάνω είναιhttp://i465.photobucket.com/albums/...cket.com/albums/rr12/vickygiota/DSC00238.jpgΗ άσπρη μουρίτσα είναι η μαλού, αυτή που μοιάζει με γκριφονάκι είναι η πέρλα, ο μπεζ με κανελι που έχει τη γλώσσα έξω είναι ο φλας, η ασπρόμαυρη είναι η λέιλα και η καφετιά η χέλγκα

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Η φωτογραφία δε μου εμφανίζεται. Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να ανεβάσεις τη φωτο στο photobucket, να κάνεις copy το direct link και paste εδώ στην απάντηση, εκεί που λέει "insert image" :)

vicken

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2008
55
0
Thessaloniki

κάνω αυτό που μου είπες, αλλά δεν μου βγάζει την εικόνα παρά μόνο την διεύθυνση.Τι κάνω λάθος?Ευχαριστώ πολύ

Last edited by a moderator:

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Οχοχοχ ο φλας τη τρελοφατσα ειναι!! Η χελγκα ειναι αυτη που φαινεται μονο το μοθτρακι τησ? Να τα χαιρεσαι και χαρας το κουραγιο σου!! Εμεις δυο εχουμε (το ενα γατα ) και μας ξεθεωνουν με 5?!:D:D:D Μου δινεις ελπιδες για το μελλον:D

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
@vicken
Σου διόρθωσα τα links και πλέον δεν υπάρχει πρόβλημα.
Να χαίρεσαι τα σκυλάκια σου. :)

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Παιδια παιδια χασαμε τον φλααας. Οχι τπτα αλλο ειναι τρελη τρελοφατσα!!:D:D