Γεια σας, λίγη βοήθεια χρειάζομαι!


Τolis

Member
15 Μαρτίου 2012
9
0
Γεια σας παιδια ειμαι καινουριος εδω συγκεκριμενα ειναι το πρωτο μου "Θεμα".Εχω διαβασει αρκετα σε αυτο το site τους τελευταιους μηνες , οχι τοσα οσα φανταζεστε λογω ελλειψης χρονου, ωστοσο συντομα (τρεις μηνες ) θα εχω οσο ελευθερο χρονο χρειαζομαι και θα ηθελα να αποκτησω ενα σκυλο!
Θα ειναι ο πρωτος μ προσωπικος σκυλος οποτε μπορειτε να με χαρακτηρισετε ως αρχαριο αν και στο χωριο μ ειχαμε σκυλια - κυριος λογος το κυνηγι ομως.
Η αδυναμια μου απο μικρος ητανε τα Χασκι, εχω αρχικα καποιες αποριες ομως και καθως μου απαντατε σιγουρα θα δημιουργηθουν κ αλλες.Αρχικα θα ηθελα να ξερω πως την βγαζουν το καλοκαιρι-δεν ξερω αν το εχω θεσει σωστα , λογω ζεστης εννοω.
Επισης με τις καταλληλες βολτεσ και ασκησεις καθημερινα θα μπορω να το εχω να ζει σε ενα μικρο σπιτακι μαζι μου χωρις αυλη;
Επισης κατι βασικο , οπως ολοι ξερετε ειμαστε σε οικονομικη κριση , το ιδιο και η τσεπουλα μου. Θα ηθελα λοιπον να ξερω οταν μεγαλωσουν ποσα ειναι περιπου τα μηνιαια εξοδα του σκυλου καθως και αν ειναι δυνατη η εκπαιδευση του αποκλειστικα απο μενα; (Θυμηθειτε ειναι ,μαλλον θα ειναι ο πρωτοσ μου προσωπικος σκυλος)
Αν οχι ,για ποσα εξοδα μιλαμε στο περιπου παλι για την εκπαιδευση του;
Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας και συγγνωμη για το μεγαλο ποστ αλλα και τυχον ορθογραφικα λαθη!
 
Last edited by a moderator:




Τolis

Member
15 Μαρτίου 2012
9
0
Lavernne Σε ευχαριστω πολυ !Πανω κατω ηταν σχεδον οτι απαντηση ηθελα ,επισης τα ποστ ειναι τοσο παρομοια ,αν μ επιτρεπεις, π στην αρχη ειχα την εντυπωση πως διαβαζα το δικο μου :)
Επισης κατι μου μολις μ ηρθε, αυτη τη στιγμη και ισως για τα επομενα ενα ή δυο χρονια δεν θα εχω αμαξι , το χασκι ειναι μεγαλο σκυλι ,θα εχω προβλημα στη μετακινηση;
 




Τolis

Member
15 Μαρτίου 2012
9
0
takisft πολυ σωστο αυτο που ειπες και αυτο το εχω σκεφτει αλλα εννοουσα για μετακινησης εκτος πολης , συγγνωμη που δεν το εκανα ξεκαθαρο εξαρχης
ΥΣ Καλως σας βρηκα :)
 


takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Ήσουν πολύ ξεκάθαρος, χιούμορ έκανα με μία συμβουλευτική διάθεση λογω των αναγκών της φυλής:)
 


Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Εξαρτάται την μετακίνηση...
Γιατί σε μέσα μεταφοράς μπορείς να τον μεταφέρεις όσο θα είναι κούταβος... (δέχονται συγκεκριμένα μεγέθη crate)
Όταν θα μεγαλώσει, θα δυσκολευτείς πιο πολύ..
 


Τolis

Member
15 Μαρτίου 2012
9
0
Φοβαμαι πολυ για οταν μεγαλωσει γιατι ισως μιλαμε και για ταξιδια των 4 ωρων!
Υπαρχει λυση η πρεπει να περιμενω μεχρι να μπορω να παρω αμαξι;
 


Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Στα μέσα μεταφοράς σου είπα, δέχονται μόνο μικρά crate για τα σκυλιά..
Μεγαλόσωμα σκυλιά δεν γνωρίζω αν δέχονται!

Οπότε κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να περιμένεις...
 


Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Καλως ηλθες! :)
Κανεις πολυ καλα και σκεφτεσαι απο πριν, τα μηνιαια εξοδα ενος σκυλου...
Μια ερωτηση : Τα εξοδα της αποκτησης του τα εχεις αναλογιστει και καλυψει;
 


Τolis

Member
15 Μαρτίου 2012
9
0
Sadah ευχαριστω καλως σας βρηκα! Τα εξοδα της αποκτησης απο οσο ξερω ειναι περιπου της ταξης των 1000 ευρω αν δεν κανω λαθος τοτε ναι αυτα τα λεφτα θα τα εχω στους επομενους τρεις μηνες που θα εχω και τον χρονο να παρω ενα σκυλακι!
 


Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Καπου εκει ειναι (λιιιιγα παραπανω) :D
Ωραια αφου εχεις καλυψει αυτο το θεμα απο κει και περα μπορουμε να μιλαμε για μηνιαια εξοδα...
Περα απο τα εμβολια, αποπαρασιτωσεις, κτηνιατρικους ελεγχους καλης υγειας κτλ κτλ ειναι και το θεμα του φαγητου...
Εξαρταται βεβαια τι θελεις να δωσεις, αλλα προφανως φανταζομαι οτι θελεις να κανεις οτι καλυτερο μπορεις για την διατροφη του μελλοντικου σου φιλου! :)
Τωρα οκ, μην με ρωτησεις για νουμερα, δεν τα παω καλα με τα ποσά! :p Εχε εσυ καβαντζες και βλεπουμε! x0a0x0x0ax0xaa0x
 


Τolis

Member
15 Μαρτίου 2012
9
0
Δεν πειραζει ειμαι σιγουρος καποιος αλλος φιλος μας με το ιδιο σκυλι θα μπορουσε να μασ μιλησει για τα περιπου εξοδα! οσο για τα <<εμβολια, αποπαρασιτωσεις, κτηνιατρικους ελεγχους καλης υγειας>> εδω δεν εχω ιδεα για το ποσο μπορω να ομολογησω!
Sadah μηπως εχεις εσυ μια λυση για την μεταφορα οταν μεγαλωσει ο σκυλος;Διοτι αν δεν μπορω να μεταφερω το σκυλο μου σημαινει πως δεν θα μπορω να τον παρω για τα επομενα δυο χρονια ( ωχ παναγια μου πολλα φαινονται ! ) και ειναι ασκοπο να μιλαμε γιατα εξοδα :)
 


Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Χμμμ! Απο πολη,σε πολη χωρις δικο σου μεταφορικο μεσο, δυσκολα σε βλεπω! Πως αλλιως να το μεταφερεις...Δεν εχω ιδεα! :/
Καποιος φιλος ισως; Ο πατερας σου μπορει; Η μητερα σου; Κατι θα βρεθει δε μπορει.. Δεν παιζει με τπτ;
 


Τolis

Member
15 Μαρτίου 2012
9
0
Φιλε μου επειδη πρεπει να φυγω και βιαζομαι θα σου(σας) εξηγησω το βραδι που θα γυρισω σπιτι μου σε τη φαση βρισκομαι! ευχαριστω για ολη την βοηθεια μεχρι τωρα!
 


Τolis

Member
15 Μαρτίου 2012
9
0
Λοιπον αυτη τη στιγμη μενω κομοτηνη και θα φυγω για Πατρα η Θεσ/νικη εαν παω στην Θεσ/νικη θα μπορω να ερχομαι με φιλους μου ομως αν παω Πατρα τα πραγματα οπως καταλαβαινετε θα εινια δυσκολα , οποτε τι λυσεις μπορω να εχω;
 


chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Λοιπον αυτη τη στιγμη μενω κομοτηνη και θα φυγω για Πατρα η Θεσ/νικη εαν παω στην Θεσ/νικη θα μπορω να ερχομαι με φιλους μου ομως αν παω Πατρα τα πραγματα οπως καταλαβαινετε θα εινια δυσκολα , οποτε τι λυσεις μπορω να εχω;
Κάνε υπομονή και πάρτον όταν θα έχεις δικό σου μεταφορίκο μέσο. Στην Ελλάδα η μεταφορα του σκύλου στα μέσα μαζίκής μεταφοράς και μάλιστα ενός σκύλου σαν το Χάσκι είναι απλά αδύνατη.
Κια μία άλλη ερώτηση στρατό πήγες;
 


Τolis

Member
15 Μαρτίου 2012
9
0
Κια μία άλλη ερώτηση στρατό πήγες;
Οχι φιλε μου αλλα το εχω συζητησει ηδη με τους δικους μου και δεν εχουν προβλημα να τον κρατησουν μεσα στο σπιτι φροντιζοντας τον οσο καλυτερα γινετε μεχρι να τελειωσω και φυσικα ολες οι αδειες θα πανε για το σκυλακο μου , βεβαια ετσι πως μου τα λες εχεις δικιο θα πρεπει να περιμενω δυστυχως .Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια και τις απαντησεις παιδια.