Γεια σας!!

αγαπη

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2011
21
0
30
γεια σας είμαι κανούρια εδώ... έγραψα και κάπου αλλου αν δη μπορώ να t βρω :p οποτε είπα να κάνω ένα νέο θέμα...λοιπόν θέλω να πάρω σκύλο..η μάλλον καλύτερα λύκο... μήπως ξέρετε αν υπάρχουν εξημερωμένα κουτάβια στη θεσσαλοινίκη... γενικώς θέλω έναν σκύλο

Last edited by a moderator:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
αγάπη, εκτός που τα greeklish απαγορεύονται, στο συγκεκριμένο φόρουμ συζητάμε μόνο για τα σκυλιά μας, όπως άλλωστε φανερώνει και ο τίτλος του τμήματος, στο οποίο πόσταρες.
Αν έχεις, ή ενδιαφέρεσαι να αποκτήσεις σκύλο, ευχαρίστως να σε καλοδεχτούμε και να συνεχίσουμε την συζήτηση.
Αν ενδιαφέρεσαι για λύκο, θα πρέπει να ψάξεις κάπου αλλού.

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Ο Λύκος απαγορεύεται να γίνει κατοικίδιο πρέπει να το καταλάβεις αυτό.
Το ποιο κοντινό που μπορείς να βρεις σε εμφάνιση είναι αυτό που σου έβαλε η Chloe.
Ελπίζω να σου αρέσουν τα δύσκολα και να έχεις τις αντοχές να τα ζήσεις.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Στη Θεσ/νίκη δεν ξέρω αν υπάρχουν εξημερωμένα κουτάβια...
Ξέρω όμως έναν byb στην Αθήνα (κέντρο), που έχει γέννα σε 2-3 εβδομάδες....

αγαπη

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2011
21
0
30
συγνωμη για τα greeklish δεν το ηξερα... ναι θελω σκυλο θα παρω σε λιγους μηνες και ψαχνω ρατσα... απλως θελω κατι που να μοιαζει σε λυκο η να ειναι μισο μισο...

αγαπη

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2011
21
0
30
να κατι σαν το τσεχοσλοβακικο λυκοσκλυλο... εσεις τι μου προτινεται...???

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
857
Ξεσσαλονικη!!!
αγαπη ,ενημερωσου λιγο για διαφορες ρατσες με ορθια αυτια κ δες τι σου ταιριαζει.η λεξη λυκος χρησιμοποιειτε απο πολλους ακομη για τους γερμανικους ποιμενικους.μηπως ακουσες κ ειδες κατι τετοιο κ μπερδευτηκες?λυκο δεν μπορεις να εχεις...πολυ απλα θα σε φαει,ασε που απαγορευεται....ψαξου λιγακι λοιπον!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
857
Ξεσσαλονικη!!!
ποσο χρονων εισαι?εχεις χρονο γενικα?μην επιλεξεις κατι μονο με βαση την εμφανιση του.δεν θα το εχεις στο σαλονι για διακοσμηση.

αγαπη

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2011
21
0
30
εχω ψαχτει απειρες φορες... απο τα 5 μου ψαχνομαι σε θεματα σκυλου αλλα ειμαι αναμεσα σε husky, γερμανικο ποιημενικο, ακιτα ινου και τωρα προεκυψε το τσεχοσλοβακικο... θελω λιγη βοηθεια ειμαι μαθητρια και εχω απειρο χρονο...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.331
Μέλη
20.102
Νεότερο μέλος
stavria87