Γεια σας.....

chloe2

Active Member
17 Φεβρουαρίου 2016
34
14
38
Γεια σας και από εμάς...Αυτή είναι η χλόη. Είναι κόκερ 10 εβδομάδων και είναι μαζί μου μόλις μια εβδομάδα..Και όπως καταλαβαίνετε μου έχει πάρει το μυαλό!!! Σας παρακολουθώ πολύ καιρό και πραγματικά με έχετε βοηθήσει σε πολλά θέματα. Στην πραγματικότητα με έχετε σώσει γιατί είναι το πρώτο μου σκυλάκι και θέλω να είμαι όσο καλύτερη μπορώ στα θέματα εκπαίδευσης του...

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.256
Αθήνα
Ναι αλλά Χλόη διαβάζω και Χλόη δε βλέπω:p Βάλε κι εσύ μια, δυο, πεντε φωτογραφίες να καμαρώσουμε την κουταβομπαλίτσα! Ωραίο όνομα πάντως της διάλεξες, να τη χαίρεσαι τη μικρή και να περάσετε πολλά όμορφα χρόνια μαζί! Καλωσήρθατε!

chloe2

Active Member
17 Φεβρουαρίου 2016
34
14
38
Καλώς σας βρήκαμε...ακόμη δεν έχουμε βγάλει πολλές φωτογραφίες. Αλλά από εδώ και πέρα έχει να πέσει πολύ φλας! :)

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.256
Αθήνα
Στο ενδιάμεσο λοιπόν περιμένουμε τις πρώτες εντυπώσεις από τη συμβίωση:) Πώς είναι η ζωή με το κουτάβι; Βρίσκετε σιγά σιγά τους ρυθμούς σας;

chloe2

Active Member
17 Φεβρουαρίου 2016
34
14
38
Ως τώρα τα πάμε πολύ καλά.. Είναι πολύ ήσυχη. Εγώ περίμενα βραδινά κλάματα ή κλάματα όταν θα φεύγω από το σπίτι. Η μικρή όμως κυρία...Την έχω μέσα σε πάρκο και προς το παρόν έχω εκεί μέσα και την πάνα της. Λέω όμως σιγά σιγά να την μεταφέρω προς το μπαλκόνι, για να μην δυσκολευτούμε αργότερα. Δάγκωμα επίσης πέφτει πολύ αλλά προσπαθώ να εφαρμόσω αυτή την τακτική του κουταβιού που κλαίει και συνήθως το σταματάει. Επίσης μέσα σε λίγες μέρες που την έχω έχει αρχίσει να ανταποκρίνεται στο έλα και πολύ με χαροποιεί αυτό. Το μόνο που με δυσκολεύει είναι ότι δεν μπορώ να της κάνω εκπαίδευση με λιχουδιές γιατί δεν την συγκινούν και τόσο..τι να πω..ίσως φταίνε οι συγκεκριμένες.

chloe2

Active Member
17 Φεβρουαρίου 2016
34
14
38
Ευχαριστώ..Η μικρή μου μας ήρθε από τα ξένα..συγκεκριμένα από Ουγγαρία.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Από Ουγγαρία; Δηλαδή; Από που; Πως την βρήκατε; Πως έφτασε στα χέρια σας;

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.256
Αθήνα
Οι λιχουδιές είναι συχνά η πρώτη επιβράβευση που σκεφτόμαστε, αλλά δεν είναι κι απαραίτητο όλα τα σκυλιά να παρακινούνται απ' το φαγητό. Μη σου πω και καλύτερα, αν προτιμά ως επιβραβευση ένα χάδι ή ένα παιχνίδι, οπότε δοκίμασε κι αυτά.

Πώς συνενοηθήκατε με τον εκτροφέα της για το εμβόλιο της λύσσας και τη μεταφορά; Τρέχει κι άλλο ένα θέμα στο φόρουμ με παρόμοιες απορίες, θα βοηθούσε ίσως και τον ενδιαφερόμενο ό,τι πληροφορίες έχεις μια που το έκανες πρόσφατα.

chloe2

Active Member
17 Φεβρουαρίου 2016
34
14
38
Βασικά ένας γνωστός μου είναι εκτροφέας μπόξερ. Εγώ εδώ και πολύ καιρό έψαχνα για σκυλάκι. Αυτός μου έλεγε πάρε ένα μπόξερ είναι καλά σκυλάκια, αλλά εμένα δεν μου πολυταίριαζε. Οπότε όταν αυτός πήγε για μια έκθεση στην ουγγαρία γνώρισε έναν εκτροφέα κόκερ. Και έτσι βρήκαμε την μικρή. Και ήρθε οδικώς ως εδώ.

chloe2

Active Member
17 Φεβρουαρίου 2016
34
14
38
Της αρέσουν πολύ τα χάδια, απλά μου φάνηκε περίεργο που ένα κουταβάκι λέει όχι σε λιχουδιά. Περίμενα να κάνει σαν τρελή όταν θα τη μυρίζει. Γενικά και με την τροφή της έτσι κάνει. Αφού τις πρώτες μέρες σκέφτηκα ότι δεν της αρέσει.

chloe2

Active Member
17 Φεβρουαρίου 2016
34
14
38
Όχι δεν σκοπεύω...Επίσης αν μπορείτε λύστε μου μια απορία..Έχετε ακούσει για τα κόκερ ότι βγαίνουν επιθετικά και δαγκώνουν; Γιατί μου το είπαν πολλοί όταν τους είπα ότι πήρα κόκερ. Εγώ τα θεωρώ πολύ χαρούμενα και παιχνιδιάρικα σκυλάκια...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Υπάρχει όντως ένα σύνδρομο τέτοιο στα ξανθά κόκκερ, που είναι κληρονομικό, αν θυμάμαι καλά. Οπότε, θα πρέπει να ρωτήσεις τον εκτροφέα σου, καλού-κακού.

chloe2

Active Member
17 Φεβρουαρίου 2016
34
14
38
Με έχει αγχώσει πολύ αυτό το θέμα..Τόσο που αν με δαγκώνει στο παιχνίδι ή γρυλίζει λίγο στενοχωριέμαι. Οι γονείς του βέβαια ήταν πολύ υγιή και καλά σκυλάκια..

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.256
Αθήνα
Νομίζω είχα ακούσει από μια γνωστή με κόκερ ότι μπορεί να παρουσιαστεί ένα "σύνδρομο οργής" (θυμάμαι καλά; αυτή είναι η ονομασία; ) Η αλήθεια είναι ότι κάτι τέτοιες απορίες ο πλέον αρμόδιος να τις λύσει είναι ο εκτροφεας, και ιδανικά τις συζητά κανείς πριν την απόκτηση του κουταβιού, για να γλυτώσει μερικές ανησυχίες αργότερα. Τις επαφές με τον εκτροφέα τις έκανες εσύ ή αυτός που σου έφερε το κουτάβι;