Γεια σας.....

Brave

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2016
106
112
47
Λοιπον μαλλον με παρεξηγησες αρχικα ειχα πει οτι σε καμια περιπτωση δεν αφηνεις ανεξελεγχτο το σκυλι σου και σαφως του θετεις ορια και σεβεσαι την συνυπαρξη με τους υπολοιπους. Ωστοσο αν βρεθει καποιος κακοπροαιρετος και ενοχληθει γιατι το σκυλι θα γαυγισει ακομα και μεσα στη νυχτα υπαρχουν παραθυρακια στην νομοθεσια που σε καλυπτουν. Οσο για την ερωτηση μου δεν ηταν για τα σκυλια αλλα για τα μωρα. Μαθε λοιπον οτι τοσο εγω όσο και οι γειτονες μου εχουν να κοιμηθουν 11χρονια γιατι το παιδι μου που ειναι με ειδικες αναγκες κλαιει χωρις σταματημο καθε βραδυ.

• Like
Reactions: Beyond Wonderland

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Λυπαμαι που το ακουω αυτο και σου ευχομαι καθε ψυχικη και σωματικη δυναμη για να ανταπεξελθεις στις δυσκολιες που (μονο να φανταστω μπορω) εχεις.Πιστευω δεν εχουμε χασει ακομη,εστω μερικοι εξ ημων/υμων,την ανθρωπια μας,για να φτασουμε σε σημειο να καταγγειλουμε μια τετοια κατασταση.Επειδη παρεκκλινουμε αρκετα απο την πορεια του θεματος,ας το αφησουμε εδω (y)

• Like
Reactions: Brave

Buddy0512

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2014
61
16
Όχι δεν σκοπεύω...Επίσης αν μπορείτε λύστε μου μια απορία..Έχετε ακούσει για τα κόκερ ότι βγαίνουν επιθετικά και δαγκώνουν; Γιατί μου το είπαν πολλοί όταν τους είπα ότι πήρα κόκερ. Εγώ τα θεωρώ πολύ χαρούμενα και παιχνιδιάρικα σκυλάκια...
Καλημέρα και καλώς ήλθατε! Κουκλί το μικρό!!! Εγώ είχα κόκερ επί 11 χρόνια και η lady μου ήταν κυρία έως το τέλος. Πολύ χαδιάρα και παιχνιδιάρα...Εγώ θεωρώ, εκτός και αν κάνω λάθος που είναι πιθανό, ότι παίζει μεγάλο ρόλο η συμπεριφορά του αφεντικού του σκύλου (αλλά και το κλίμα εντός σπιτιού) για τη γαλούχιση και τη συμπεριφορά του ίδιου του ζώου.

• Like
Reactions: chloe2 and Brave

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
858
Ξεσσαλονικη!!!
σαφως ο ανθρωπος δειχνει προς τον ανθρωπο μια,ας πουμε παραπανω ανοχη σε γεγονοτα που θα του χαλασουν τον υπνο..απο εκει κ μετα,δυναμη κ υπομονη στον ανθρωπο που τα τραβαει ολα αυτα μεσα στο σπιτι του.ισως η μονοκατοικια να ηταν μια καλη λυση αν μπορει να σταθει οικονομικα..

οσων αφορα τον σκυλο τωρα,οπως ειπε ενας φιλος παραπανω,24/24 το σκυλι πρεπει να βγαζει τον σκασμουλη κ να μην ενοχλει.η μονη τρυπα που μπορεις να εχεις απο τον νομο,ειναι να επικαλεστεις φυλαξη,αλλα κ αυτο στην εσχατη ε και για ποσες φορες.προσωπικα εγω εχω κλιθει στο τμημα για αναρχικη κουταβα μου ,ακομα την εχω,η οποια ειναι απλα για σκοτωμα! :p

ο απο πανω δεν αντεξε ο ανθρωπας κ τα ειπε με τα καλα παιδια να μου κανουν παρατηρηση κ μαλιστα θα μπορουσα να εχω κ 300 ευρω προστιματακι.για αυτο προσοχη.ειμαστε μεσα στο σπιτι,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι κανουμε κ ο,τι θελουμε!

chloe2

Active Member
17 Φεβρουαρίου 2016
34
14
38
Πάντως παιδιά για το θέμα που συζητάτε..είχα γειτόνισσα η οποία είχε 3 σκυλάκια στην μικρή αυλή της και σε πυκνοκατοικημένη περιοχή. Το ένα από αυτά ήταν τσοπανόσκυλο, τελείως ανυπάκουο και φοβόσουν να περάσεις απ έξω. Το τι γινόταν κάθε μέρα δεν μπορώ να σας το περιγράψω. Γαυγίσματα και τα σκυλιά ελεύθερα έξω στο δρόμο, ΜΟΝΑ τους!!! Γιατί η κυρία βαριόταν να τα βγάλει βόλτα. Εμείς λόγω του ότι ήμασταν χρόνια γείτονες δεν θέλαμε να φωνάξουμε αστυνομία και να γίνει μεγάλο θέμα αλλά ζητούσαμε από την ίδια να προσέχει τα σκυλιά της. Ώσπου μια μέρα το τσοπανόσκυλο δάγκωσε έναν κύριο και τον πέταξε από το ποδήλατο. Φυσικά ο κύριος αυτός της έκανε μήνυση και ακόμη τον πληρώνει..