Γεια σας!!!

Νίκος_Κρικ

Active Member
14 Ιουλίου 2009
36
0
Νίκαια
Γεια σας και καλός σας βρήκα.επιτέλους ένα forum για τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου.Με λένε Νίκο και είμαι 25 χρονών.Από πολύ μικρός είχα σκυλιά γιατί ο πατέρας μου ήταν κυνηγός.Κάποια στιγμή όμως τα παράτησε και δεν άντεχα να μην έχω δικό μου σκυλί.έτσι πήγα και αγόρασα ένα rottweiler.Το είχα 6 μήνες και το είχα στην ταράτσα.Μια μέρα που ανέβηκε η αδερφή μου επάνω να το ταΐσει το σκυλί είχε πέσει από την ταράτσα.Φανταστείτε το σοκ που πάθαμε όλοι στην οικογένεια.Μετά από αρκετό καιρό αγόρασα ένα άλλο.Το είχα με τέλειες συνθήκες.κάθε μέρα βόλτα στην ταράτσα είχε ειδικό μηχάνημα νερού με φλοτέρ που μόλις τελείωνε γέμιζε μόνο του.έτρωγε κροκέτες μόνο Hills και μια φορά την εβδομάδα κονσέρβα Hills.Αλλά δυστυχώς πέθανε από λάθος διάγνωση του ιατρού.Το σκυλί κόλλησε τύφο και εκείνος έλεγε γκαστρανερίτηδα.τώρα έχουμε εδώ και 6 χρόνια ένα ωραίο boxer με τον όνομα Ralf αλλά επειδή έχουμε φοβηθεί το έχουμε μέσα στο σπίτι.Σας παρουσιάζω και φωτογραφία του.

http://images.google.gr/images?hl=el&q=rottweiler&um=1&ie=UTF-8&ei=O2VcSu-ZDpKcmAOjqrjkAQ&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
καλως ηρθες!κριμα για τα δυο σου σκυλακια.δυστυχως η φωτο δεν ανοιγει!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Γιατί? Η ταράτσα δεν χρειάζεται πια φύλαξη?
τώρα έχουμε εδώ και 6 χρόνια ένα ωραίο boxer με τον όνομα Ralf αλλά επειδή έχουμε φοβηθεί το έχουμε μέσα στο σπίτι.
Να ήταν μόνο αυτός ο λόγος που το σκυλί σας πρέπει να μένει στο σπίτι...

Τέλος πάντων... :-|
Καλώς όρισες και να σου ζήσει. Να θυμάσαι ότι τα σκυλιά είναι ευτυχισμένα ΜΟΝΟ κοντά στους ανθρώπους τους. "Τέλειες συνθήκες" δεν είναι οι ταράτσες, οι αυτόματες ταϊστρες και ποτίστρες. "Τέλειες συνθήκες" ζωής για ένα σκύλο είναι μέσα σε μια αγέλη.

Νίκος_Κρικ

Active Member
14 Ιουλίου 2009
36
0
Νίκαια
αυτό τον καιρό ασχολούμαι και με τα ενυδρεία και ειδικά με το θαλασσινό νερό.Κάποια στιγμή θα ήθελα να αγοράσω ξανά την αγαπημένη μου ράτσα rottweiler αλλά θα κοιτάξω να έχω βρει κάποιο μέρος για τρέξιμο στην ταράτσα να βάλω χώμα και χλοοτάπητα και γενικά αρκετές φροντίδες.ευχαριστώ για το καλωσόρισμα

Miss

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
278
0
Αργυρούπολη
Κουκλί είναι!!!
Έκανες πολύ καλά που τον έχεις και ζεί μαζί σου στον ίδιο χώρο. Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά για τη σχέση σας!

Νίκος_Κρικ

Active Member
14 Ιουλίου 2009
36
0
Νίκαια
Το κακό είναι ότι έχει μάθει και ανοίγει την πόρτα και την κλειδώνω.το αποτέλεσμα είναι μια φορά που άνοιξε την πόρτα για να πάει στην ταράτσα και τον ακολούθησε η μητέρα μου έκλεισε η πόρτα και είχαμε το τηγάνι στην φωτιά.το αποτέλεσμα ήταν να πάρει ένα μέρος της κουζίνας φωτιά.αλλά μικρό το κακό αφού δεν έπαθε κανείς από τους δύο τίποτα

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Kαλώς ήρθες!

Διακρίνω μια εμμονή με την ταράτσα......γιατι να εκτονώνεται στην ταράτσα και να μην εκτονώνεται σε μεγάλες βόλτες μαζί σου??? Δε βρίσκω γιατί να κάνεις οποιαδήποτε βελτίωση στην ταράτσα, με δεδομένο οτι ο σκύλος θα ανεβαίνει εκει μόνο για να παίξει μαζί σου...... (ελπίζω οτι μετά απο αυτό που συνέβη στο πρωτο ροτακι, δεν θα ξαναφήσεις άλλο σκυλο μόνο του επάνω).

Επίσης, το σκυλάκι που χάσατε από τύφο, δεν ήταν εμβολιασμένο??

καλώς ήρθες και πάλι και να σου ζήσει το μποξεράκι.

Edit: Και κάτι άλλο, από που τα αγοράζεις τα σκυλιά?

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Γεια σας και καλός σας βρήκα.επιτέλους ένα forum για τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου.
Καλωσήρθες. Γιατί ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου να μένει στην ταράτσα; :confused:
Μείνε μαζί μας (ό,τι κι αν 'ακούσεις' :D) έχεις να μάθεις πολλά εδώ πιστεύω.

Νίκος_Κρικ

Active Member
14 Ιουλίου 2009
36
0
Νίκαια
Kαλώς ήρθες!

Διακρίνω μια εμμονή με την ταράτσα......γιατι να εκτονώνεται στην ταράτσα και να μην εκτονώνεται σε μεγάλες βόλτες μαζί σου??? Δε βρίσκω γιατί να κάνεις οποιαδήποτε βελτίωση στην ταράτσα, με δεδομένο οτι ο σκύλος θα ανεβαίνει εκει μόνο για να παίξει μαζί σου...... (ελπίζω οτι μετά απο αυτό που συνέβη στο πρωτο ροτακι, δεν θα ξαναφήσεις άλλο σκυλο μόνο του επάνω).
όχι βέβαια δεν μένει ξανά στην ταράτσα σκυλί μόνο του.απλά επειδή καμιά μέρα δεν θα έχω το χρόνο να το πάω βόλτα (ασχολούμαι με το handball οπότε προπονήσεις κτλ) και δεν έχει την δύναμη ούτε η μητέρα μου ούτε η αδερφή μου να βγάλουν ένα σκυλί βόλτα θα το ανεβάζουν εκεί για να κάνει και την ανάγκη του και το παιχνίδι του
Επίσης, το σκυλάκι που χάσατε από τύφο, δεν ήταν εμβολιασμένο??
ήταν αλλά δεν είχε κάνει όλα του τα εμβόλια.δηλαδή δεν ήταν ούτε 6 μηνών και εγώ το έβγαζα βόλτα.οπότε ήταν και δική μου αμέλεια και του ιατρού.επίσης ο ιατρός είναι όνομα στην περιοχή.δεν ξέρω αν επιτρέπετε να το πω αλλά το ιατρείο του είναι στην Αγία Βαρβάρα.
καλώς ήρθες και πάλι και να σου ζήσει το μποξεράκι.
ευχαριστώ πολύ
Edit: Και κάτι άλλο, από που τα αγοράζεις τα σκυλιά?το πρώτο από αγγελία το δεύτερο από έναν φίλο που γέννησε το δικό του.

Καλωσήρθες. Γιατί ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου να μένει στην ταράτσα; :confused:δεν θα μένει πια το πήρα το μάθημα μου.βέβαια με άσχημο τρόπο αλλά το πήρα
Μείνε μαζί μας (ό,τι κι αν 'ακούσεις' :D) έχεις να μάθεις πολλά εδώ πιστεύω.αυτό το πιστεύω γιατί και από το forum με τα ενυδρεία έχω μάθει πολλά
Κάτι άλλο.βάζω avatar το δείχνει στο πίνακα ελέγχου αλλά όταν κάνω ποστ δεν το δείχνει γιατί?

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
:rolleyes:

Ωωωωωχ! :eek: Νικο, φόρα πανοπλία και ετοιμασου! Πάρε και ασπίδα!!

Δεν μπορω να σε αναλαβω εγω γιατι πρεπει να κλεισω.

Αστειευομαι φυσικα. Φιλε μου ηρθες εδώ για να διορθωσεις τα λαθη του παρελθοντος. Βλεπω ότι εχεις ολη την καλη διαθεση.

Καλη διαμονη
Αρης.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
:D:D Oυτε εγώ έχω υπομονή σήμερα... που είναι η επιτροπή καλωσορίσματος??

Ηθελα πάντως να σχολιάσω αυτό:

και δεν έχει την δύναμη ούτε η μητέρα μου ούτε η αδερφή μου να βγάλουν ένα σκυλί βόλτα θα το ανεβάζουν εκεί για να κάνει και την ανάγκη του και το παιχνίδι του
Καλό θα ήταν να εκπαιδεύσεις λίγο το σκύλο ωστε να περπατάει σωστά στο λουρί χωρίς να τραβάει. Αυτό θα βελτιώσει πολύ τη σχέση σας και θα σου επιτρεπει να τον παίρντεις μαζί σου παντού χωρίς αγχος.

Επίσης, αν τυχόν ενδιαφέρονται φυσικά και οι ίδιες, μπορείς να μάθεις τη μητέρα και την αδερφή σου να ελέγχουν το σκύλο. Ο έλεγχος δεν έχει απαραίτητα να κάνει με τη σωματική δύναμη. Είμαστε πολλές γυναίκες εδώ με μεγαλόσωμα σκυλιά (δε σου λέω για μένα γιατι εγώ στο μέγεθος δεν υστερώ τρομάρα μου, αλλά έχει και πιο μικρόσωμες!!:p:p). Αρκεί να θέλουν να μάθουν.:)

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
@κοπριτι
Τσα!!!!

@Νικος_Κρικ
Καλως ηρθες , λυπαμαι πολυ για τα προηγουμενα σκυλακια ειναι κριμα να χανεις ενα πλασμα για το οποιο εισαι εσυ υπευθυνος !
Οπως ειπες και εσυ εδω θα μαθεις πολλα και θα σου λυθουν πολλες απορροιες οσο αφορα τα σκυλια , οπως και στο φορουμ για τα ψαρια (παρεπιτποντως ειμαι και γω εκει) . Λοιπον μην καθυστερεις αρχισε της ερωτησεις και τις απορροιες σου

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Φίλε Νίκος_Κρικ,

ο τύφος εκδηλώνεται με γαστρεντερίτιδα, οπότε δεν ξέρω αν δικαίως ή αδίκως τα έχεις βάλει με τον γιατρό σου!

Καλωσήλθες κι από εμένα!

Νίκος_Κρικ

Active Member
14 Ιουλίου 2009
36
0
Νίκαια
η αλήθεια είναι ότι στην αρχή μου είχε πει ότι το σκυλί έχει γαστρεντερίτιδα και του είχα βάλει ορό.αλλά μπορεί ένα σκυλί να κάτσει με ορό?αλλά ούτε μια εξέταση αίματος δεν του είχε κάνει.τέλος πάντων ότι έγινε έγινε.όταν σκεφτώ να πάρω ξανά ροτβαιλερ θα έχω προετοιμάσει πολλά πράγματα και να είμαι πιο προσεκτικός.

Νίκος_Κρικ

Active Member
14 Ιουλίου 2009
36
0
Νίκαια
από που θα το πάρω.αν τα χαρτιά θα είναι γνήσια,τσιπάκι,τροφή,κολάρο για τα τσιμπούρια γενικά κάποια πράγματα που είναι απαραίτητα για τις πρώτους μήνες.επίσης ένα σκλυλόσπιτο (*) έναν καλό κτηνίατρο κτλ κτλ κτλ και ειδικά το χώρο του σπιτιού

(*)αλήθεια παιδιά έχετε να προτείνετε για σκυλόσπιτο τίποτα.δηλαδή κάποιο ξύλινο ή έτοιμο ή πλαστικό?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr