Γεια σε ολους! (κουταβακι 6 μηνων απο αγγελια)

fidel2006

Member
23 Μαρτίου 2009
17
0
Αθηνα- Πετρουπολη
Ειμαι η Νατασα και τα τελευταία τρια χρόνια ζω με το μικρό μου μπασταρδακι , τον κουτσουλη μου τον fidel!:D
Τον βρήκα μεσω αγγελίας απο μια κυρια και ηταν εξι μηνων , δεν είχε κανει ακομα κανενα εμβολιο και ηταν γεματος τσιμπουρια ! Και το κυριοτερο: ειχε ενα σπασμενο ποδαρακι , αγνωστο πως! Παρολα αυτά δεν μπορουσα να τον αφησω...και τωρα ειναι μια χαρα και σπανια κουτσαινει!
Η αφορμή για να γραφτώ στο φορουμ ηταν ενα μικρο προβληματάκι που είχε και χρειαζομουν λιγο ενημερωση.Περισσοτερα γι' αυτο σε αλλο θεμα.
Χαιρομαι παντως που βρηκα στο ιντερνετ ενα χωρο που μπορω να πληροφορουμε για ενα θεμα που πραγματικα με ενδιαφέρει!
Ελπίζω να τα λεμε συχνα!
Υ.Γ. Ειμαι ασχετη απο φορουμ για αυτο συγχωρειστε με για τα οποια λάθη μου!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Καλώς ήρθες!:)
Δεν κατάλαβα, τον αγόρασες από αυτή την κυρία;Ήταν από γέννα σκύλας της;:confused:

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
Καλώς τους, έψαχνες για σκυλάκι και το πήρες από αγγελία ή τυχαία την είδες και το πήρες?

Last edited:

fidel2006

Member
23 Μαρτίου 2009
17
0
Αθηνα- Πετρουπολη
Γιατί διαφωνείς με την αγοραπωλησία ζωών?

Από περιέργεια ρωτάω.
Βασικά για μένα όλα τα σκυλια είναι ομορφα! Το να δινει καποιος 500 + ευρώ για να αγορασει ενα σκυλακι που γενηθηκε σκοπιμα για το κερδος , ενω θα μπορουσε να παρει ενα αδεσποτο και να δωσει τα 500+ για να βοηθησει αλλα αδεσποτα το θεωρω σπαταλη.Απλά!
Εκτός αυτού δεν έχω και λεφτα για αγορά σκύλου!Πλακα κανω!!! Γιατι στην τελική για τσαμπα πηγαινα και μου κοστισε καμια 300 ο φιντελ με τις εγχειρισεις του και μονο.(Εξω τα εμβολια που ουτως η αλλως τα ειχα υπολογισει). Αυτά!!!

Anubis

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2007
107
0
Καλώς όρισες!

Και ο σκύλος είναι ούτως ή άλλως "σπατάλη"...Δεν είναι "ανάγκη"!

Αλλιώς "βαφτίζουμε" τα πάντα "ανάγκη"...Πολυτελές αυτοκίνητο,μεζονέτα,αστακομακαρονάδα,home cinema,etc.

Κα αφού συμφωνήσουμε ότι ο σκύλος δεν είναι "ανάγκη",αλλά "βίτσιο",χόμπυ αν προτιμάς,ενασχόληση ή "αγάπη" (όπως κάποιος "αγαπά" τον μοντελισμό,το ποδόσφαιρο,τα ταξίδια,τα θαλασσινά ενυδρεία,κλπ.)...τότε τα λεφτά που δίνεις για να τον αποκτήσεις ΔΕΝ είναι για να αγοράσεις "ένα κομμάτι κρέας" αλλά είναι ένδειξη ικανοποίησης και αναγνώρισης των κόπων κάποιου άλλου με το ίδιο πάθος που κόπιασε και κοπιάζει για να σου προσφέρει αυτό που επιθυμείς.

Ακόμα τα λεφτά που θα δώσεις μπορεί να είναι ένα μικρό βοήθημα για να συνεχίσει το έργο του αυτός ή αυτοί που σου έδωσαν τον σκύλο (εκτροφείο,κατάστημα,φιλοζωικό σωματείο).
Το έργο και ο στόχος-σκοπός διαφέρουν ανάλογα σε ποιόν απευθύνθηκες αλλά εσύ επιλέγεις.

fidel2006

Member
23 Μαρτίου 2009
17
0
Αθηνα- Πετρουπολη
Δεν το χα σκεφτει ποτε ετσι οπως το λες . απλα για μενα προσωπικα το θεωρω σπαταλη. αν ειχα 1000 ευρω για να τα διαθεσω για σκυλο θα προτιμουσα να τα δωσω σε μια αποδεδειγμενα σοβαρη και υπευθυνη φιλοζωικη οργανωση για να βοηθησει πολλα σκυλια παρα να παρω ενα σκυλο ρατσας.δεδομενου οτι την αναγκη μου για σκυλο μπορει να την καλυψει ενα οποιοδηποτε σκυλι και οχι απαραιτητα ενα σκυλι συγκεκριμενης ρατσας.
Παντως μπορω να καταλαβω ορισμενους που εχουν "ψυχωση" (με την καλη εννοια) με συγκεκριμενες ρατσες. Ειναι ακριβως οπως το εθεσες : "αγαπη"!
Οπως εγω δινω λεφτα για κατι που μου αρεσει , που εσυ μπορει να μην κατανοεις γιατι μου αρεσει ετσι και για σενα η μεγαλη σου αγαπη μπορει να ειναι τα σκυλια συγκεκριμενης ρατσας.Δεκτο απολυτα! :):)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Παντως μπορω να καταλαβω ορισμενους που εχουν "ψυχωση" (με την καλη εννοια) με συγκεκριμενες ρατσες.
Πάντως ψύχωση (ψυχική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από απώλεια της επαφής με την πραγματικότητα) και "καλή έννοια" δεν πάνε παρέα! :rolleyes:

Με την κακή έννοια δηλαδή τι χειρότερο θα σήμαινε? :p:D

fidel2006

Member
23 Μαρτίου 2009
17
0
Αθηνα- Πετρουπολη
Κοιτα ο δολοφονος του john Lenon ειχε ψυχωση μαζι του (με την κακη εννοια) και τα αποτελεσματα γνωστα! Γι'αυτο αλλωστε τον αποκαλουμε δολοφονο!!!:D:D
Εγω εχω ψυχωση με τον φιντελ (με την καλη εννοια) και ενταξει ζει το ζωντανο! Γι 'αυτο αλλωστε το αποκαλω και ζωντανο!!!:D:D

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Καλώς ήρθες. Μια χαρά τα λες.
Εσύ έχεις ψύχωση με τα σκυλιά γενικώς και άλλοι με τα σκυλιά κάποιας φυλής. Όλοι είμαστε ψυχωτικοι :eyecrazy:
Αστειεύομαι, καταλαβαίνω τι θες να πεις :)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Eννοείτε πως είμαστε ψυχωτικοί εμείς οι σκυλάδες για τους άλλους..
Eδώ όλοι πάνω κάτω έχουμε την ίδια "ασθένεια"..:maria::D:D:p

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Ενταξει, το ημιαιμα ''κρυβουν'' αρκετες φορες καποιες εκπληξεις στο θεμα μεγεθους ,χαρακτηρα,τριχωματος.Στα καθαροαιμα ειναι πιο συγκεκριμενα αυτα τα θεματα.Συνηθως!
Καλως ηρθες:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr