Γεια χαρά σε όλους!!

ery

Member
8 Απριλίου 2011
10
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!! ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ!! ΣΑΣ ΕΝΤΟΠΙΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΚΙ ΓΩ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ!!
ΣΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΙΕΥΡΕΥΝΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΚΑΘΩς ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ ΜΕΣΩ PET-SHOP!!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ERY

christab

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2011
314
1
Καλώς όρισες ery! Αν είναι εύκολο μην γράφεις κεφαλαία. Πολύ καλά κάνεις και δεν σκέφτεσαι να το πάρεις από pet shop. Τι σκυλάκι σκέφτεσαι να πάρεις? Έχεις βρει εκτροφέα ή σκέφτεσαι να πάρεις κάποιο από καταφύγιο?

ery

Member
8 Απριλίου 2011
10
0
καλως σας βρηκα!! αναζητω συγκεκριμενη ρατσα king charles cavalier. ενημερωθηκα για 2 σοβαρους εκτροφεις της συγκεκριμενης ρατσας, δεν εχω περισσοτερες πληροφορειες με παρεπεμψαν στον ΚΟΕ για τηλεφωνα-διευθυνσεις. ειναι η πρωτη φορα που μπαινω στην διαδικασια να αναζητησω σκυλακι και δεν εχω εμπειρια γι αυτο και θεωρησα πριν προβω σε οποιαδηποτε ενεργεια να ενημερωθω οσο μπορω περισσοτερο για θεματα της συγκεκριμενης ρατσας αλλα και γενικα για τα σκυλακια

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλώς ήρθες. Υπάρχουν κάποια θέματα που τρέχουν ή έτρεξαν τώρα κοντά (δεν θυμάμαι καλά) για τα συγκεκριμμένα.

ery

Member
8 Απριλίου 2011
10
0
ναι τα ειδα και με βοηθησαν αρκετα. ηθελα να ρωτησω για την εκθεση τον μαιο που εχει αναφερθει υπαρχουν περισσοτερες πληροφορειες? απο οτι διαβασα μεσα απο θεματα που εχουν αναρτηθει θα υπαρχουν εκτροφεις εκει οποτε φανταζομαι καποιος που επιθυμει θα μπορεσει εκει να ερθει σε επαφη μαζι τους και να ενημερωθει καλυτερα για την ρατσα που τον ενδιαφερει.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Η συγκεκριμένη έκθεση έγινε την προηγούμενη εβδομάδα....

Υπάρχουν πληροφορίες για άλλες, αλλά νομίζω εκτός Αθηνών.

ery

Member
8 Απριλίου 2011
10
0
κριμααααα...ευχαριστω agathe, θα πρεπει τοτε να απευθυνθω κατευθειαν σε εκτροφεις μεσω των πληροφορειων του ΚΟΕ μην περιμενω αδικα

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Αν περιηγηθείς στο φόρουμ, υπάρχουν αναγγελίες και για κάποιες άλλες εκθέσεις, απλώς νομίζω πως είναι εκτός Αττικής (δεν είμαι σίγουρη).

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.869
8.077
Ery σιγά μην περιμένεις τις εκθέσεις, μιλα απευθείας με τα εκτροφεία και θα σου δώσουν τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.

ery

Member
8 Απριλίου 2011
10
0
ευχαριστω πολυ ολους σας, ειναι πολυ χρησιμες οι συμβουλες σας γιατι ξεκιναω απο το μηδεν οποτε με εφοδιαζετε με χρησιμο υλικο για να κινηθω αναλογως!!!

p.s. για τις εκθεσεις διαβασα οτι προταθηκε συμβουλευτικα σε καποιους χρηστες να απευθυνθουν πριν επιλεξουν ενα σκυλακι ρατσας ετσι ωστε να ερθουν απευθειας σε επαφη με εκτροφεις και αναζητησουν λεπτομερειες

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Καλώς ήρθες.
Οι έκθεση θα ήταν μια καλή ευκαιρία για προσωπική επαφή με τους εκτροφείς αλλά και με το τηλέφωνο μπορείς να κάνεις μια αρχή.
Καλή τύχη σου εύχομαι.

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Στις 14 Μαιου εχει εκθεση ο ΚΟΕ στον Μαραθωνα και απ'οσο γνωριζω τουλαχιστον μια απο τις 2 εκτροφεις cavalier θα ειναι εκει..οποτε αν θελεις συνδυαζεις εκδρομουλα και ενημερωση :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.331
Μέλη
20.102
Νεότερο μέλος
stavria87