Γεια χαρα σε όλους.!!!

chrisplts

Member
23 Οκτωβρίου 2008
8
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ειμαι νέο μέλος στο ΦΟΡΟΥΜ και δεν έχω αυτή την στιγμή σκυλο.
Υποσχέθηκα στους πιτσιρικαδες μου όμως οτι πολύ σύντομα θα αποκτήσουμε. Μεγάλωσα με σκύλο και είχα επισης μέχρι που παντρεύτηκα.
Μου έχει λήψει πολύ η συντροφια τους και όπως το βλέπω μαλλον εγω θέλω περισσοτερο ενα ζωάκι παρα οι γιοι μου...!:D:D:D;)

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Καλώς ήρθες chrisplts :)

Εύχομαι να βρείς σύντομα έναν τετράποδο φίλο καθώς η ζωή μαζί τους είναι πολύ ωραία :):)

Καλές συζητήσεις!

chrisplts

Member
23 Οκτωβρίου 2008
8
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Καλώς όρισες:)

Τι έγινε ο σκύλος όταν παντρεύτηκες?
Μην ανησυχεις φιλη μου, δεν τον παράτησα σε κάποιο χωράφι, ο σκυλακος έμεινε στο πατρικό μου σπίτι με τον μικρότερο αδελφό μου μέχρι που μας άφησε σε ηλικία 11 ετών περίπου. Αυτο συνέβει πριν 7 χρόνια.

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Σε περίπτωση που δεν το θέλει... κανενα πρόβλημα θα την βγάλουμε στο μπαλκονι.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι!! Το ιδιο λεω καιεγω στο αγορι μου που μου κανει ναζια για το να παρουμε στο μελλον σκυλι!!
Καλως ηρθες!!!!!:D:D

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι!! Το ιδιο λεω καιεγω στο αγορι μου που μου κανει ναζια για το να παρουμε στο μελλον σκυλι!!
Καλως ηρθες!!!!!:D:D
Οχ πάλι οφ τοπικ
ασυζήτητο το θέμα για μενα
άμα δεν με θέλει με σκύλο (ια) ... δεν τον θέλω εγώ χωρίς σκύλο ;)

Καλώς ήρθες chrisplts

ANNA PITSILI

Member
20 Οκτωβρίου 2008
23
0
P. Faliro, Athens
Καλωσόρισες!!
Ελπίζω να επιλέξετε την συντροφιά ενός από τα αμέτρητα αδέσποτα που λαχταράνε να βρεθούν σε υγιές ανθρώπινο περιβάλλον.
Αν θέλεις μπες στο http://strayhelp.blogspot.com και θα δεις άπειρες φατσούλες σε αναμονή!!

βάσω

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2008
244
0
Γειά σου:) μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι...άλλωστε απ'όσο ξέρω ο σκύλος απαγορεύεται να'ναι στο μπαλκόνι ή γυναίκα όμως οχι:D

chrisplts

Member
23 Οκτωβρίου 2008
8
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Καλωσόρισες!!
Ελπίζω να επιλέξετε την συντροφιά ενός από τα αμέτρητα αδέσποτα που λαχταράνε να βρεθούν σε υγιές ανθρώπινο περιβάλλον.
Αν θέλεις μπες στο http://strayhelp.blogspot.com και θα δεις άπειρες φατσούλες σε αναμονή!!
Να σου πω φιλη μου για πολλα χρονια δεν το συζητουσα καν να παρω οτιδήποτε άλλο εκτος απο καθαρόαιμο.
Μεγάλωσα όμως, ορίμασα καθως φαίνεται και πλέον ξεκινώ την αναζήτηση απο αδέσποτο ημίαιμο(ασε που και καθαροαιμο αδέσποτο βρίσκεις).
Με τον μεγαλο μου γιό λίαν συντόμως θα επισκεφτούμε ενα καταφύγιο αδέσποτων οπού δεν θα επιλέξουμε εμείς, αλλα θα αφήσουμε καποιο ζωάκι να επιλέξει εμας...!;)