Γεννήθηκε πράσινος σκύλος

gevkarinian

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2006
208
2
Hrakleio Kritis
Ενα κουταβάκι που γεννήθηκε στη Νέα Ορλεάνη πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, έχει τραβήξει την προσοχή των κατοίκων της περιοχής και όχι μόνο. Κι αυτό γιατί είναι...πράσινο.

Οι επιστήμονες που εξέτασαν το κουτάβι δήλωσαν ότι συμβαίνει συχνά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ενός ζώου, το αμνιακό υγρό να μπερδεύεται με τον πλακούντα και σε συνδυασμό με το χρώμα της μαμάς του και τις τροφές που εκείνη καταναλώνει, να υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα. Το οποίο είναι καθαρά οπτικό.

''Βέβαια το θέαμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό'', δήλωσε η κτηνίατρος από τη Louiziana, Anna Zorrilla που εξέτασε το ζώο, διαβεβαιώνοντας τους πάντες ότι η υγεία του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

Το εκπληκτικό είναι ότι τα υπόλοιπα σκυλάκια που γέννησε η...μαμά είναι κατάλευκα. Οπως κατάλευκο θα γίνει και αυτό σε λίγους μήνες, όταν το χρώμα του θα έχει εξαφανιστεί πλήρως, αφού σταδιακά, το πράσινο θα ξεθωριάσει. Δείτε το σχετικό video στη σελίδα: http://video.wnbc.com/player/?id=249510

Πηγή cosmo.gr

DOGAKI

Active Member
25 Δεκεμβρίου 2007
43
0
γλυκουλι...!!αν και καλυτερα που θα επανελθει γρηγορα στα φυσιολογικα...

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
εγω με το κολλημα μ ειπα μεσα μου ''οι τροφες φταινε!''χαχαχαχ....

Rush

Member
8 Μαϊου 2008
11
0
Athens
Τι άλλο θα δούνε τα μάτια μας! Αν και μου δημιουργεί απορία το πόσο "φυσιολογικό" μπορεί να είναι αυτό...
Chloe κι εγώ βλέπω ειδήσεις star, συχνα :D

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
οταν το αμνιακο υγρο εχει μεσα κακα,(μηκωνιο)μετα την εναρξη του τοκετου δηλαδη,καμια φορα βαφει η γουνα8)

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
αυτο φωσφοριζει :lol: !!!!
Για το μηκώνιο μιας και το ανεφερες, χθες εδειχνε ενα ντοκυμαντερ για τα νεογεννητα και είχε ενα μωρακι που κατα την γεννηση σου γεμισαν οι πνευμονες μηκώνιο και παραλίγο να πεθανει

Maria91

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2008
61
0
Θα το χανουνε μεσα στο χορτο... :lol:

(Κ γω βλεπω ειδησεις ΣΤΑΡ καμια φορα, ριχνω πολυ γελιο με τα νουμερα! :lol: )

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78