Γεραματα?

covis

New Member
3 Ιουνίου 2009
1
0
Γεια σε όλους τους φίλους του σαιτ.
Έχω μια ερώτηση ιατρικού περιεχομένου σε όσους μπορούν να βοηθήσουν η ξέρουν κάτι.
Πρόκειται για ένα μεγαλόσωμο σκύλο (όχι δικό μου όποτε δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες) γύρω στα 10 ο οποίος τον τελευταίο καιρό παρουσιάζει έντονη αδιαθεσία.
Συγκεκριμένα έχει πολύ πεσμένη διάθεση για το οτιδήποτε, όποτε σηκώνεται ζαλίζεται και πάει σχεδόν πέρα δώθε. Επίσης είναι πολύ στον κόσμο του σαν να μην έχει πλήρη αντίληψη του τι γίνεται γύρω του και συνέχεια αναστενάζει. Δίνοντας του γάλα επανέρχεται κάπως η ενεργεια του και η διάθεση του. Τρώει κανονικά πιο ελαφριά γεύματα αλλά πολλές φορές λίγο μετά κάνει εμετό.
Ο γιατρός τον είδε πριν λίγο καιρό χωρίς να βγάλει συγκεκριμένο πόρισμα πέρα του ότι είναι γέρος και είναι κάπως λογικό να συμβαίνουν όλα αυτά.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Δεν είναι φυσιολογικό επειδή είναι απλά γέρικο να κάνει εμετούς και να ζαλίζεται και να πηγαίνει πέρα δώθε....:(

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
11000 πράγματα μπορεί να έχει πάθει ο σκύλος.
Να τον πάνε ΓΡΗΓΟΡΑ σε γιατρό που δεν ΒΑΡΙΕΤΑΙ να κάνει εξετάσεις και που δεν θεωρεί "αναλώσημους" τους σκύλους πάνω από 7 ετών....

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Γεια σε όλους τους φίλους του σαιτ.
γύρω στα 10 ο οποίος τον τελευταίο καιρό παρουσιάζει έντονη αδιαθεσία.
Ποσο καιρο δηλαδη;

Ο γιατρός τον είδε πριν λίγο καιρό χωρίς να βγάλει συγκεκριμένο πόρισμα πέρα του ότι είναι γέρος και είναι κάπως λογικό να συμβαίνουν όλα αυτά.
2η 3η γνωμη;;;;;;;
Περαστικα του ευχομαι!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Να τον πάνε ΓΡΗΓΟΡΑ σε γιατρό που δεν ΒΑΡΙΕΤΑΙ να κάνει εξετάσεις και που δεν θεωρεί "αναλώσημους" τους σκύλους πάνω από 7 ετών....
;)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr