M mariosn Well-Known Member 17 Αυγούστου 2010 249 2 9 Δεκεμβρίου 2010 #61 Σίγουρα από τη φωτό δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα, απλά με ενδιαφέρει τι βλέπετε εσείς που εγώ δεν το βλέπω (για να μαθαίνω το λέω)
Σίγουρα από τη φωτό δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα, απλά με ενδιαφέρει τι βλέπετε εσείς που εγώ δεν το βλέπω (για να μαθαίνω το λέω)
kkranis Well-Known Member 23 Ιανουαρίου 2009 2.583 11 Αγ. Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2010 #62 mariosn said: Γιατί ρε παιδιά, τι έχουν τα πίσω πόδια του συγκεκριμένου? Δεν βλέπω τίποτα (και έχω και Γ/Π, τρομάρα μου). Μήπως επειδή φαίνονται να είναι σε αρκετή απόσταση το ένα από το άλλο? Κάτι άλλο? Click to expand... Δείχνει να είναι λίγο συγκλίνοντες οι ταρσοί. Τίποτα το περίεργο για την ηλικία του
mariosn said: Γιατί ρε παιδιά, τι έχουν τα πίσω πόδια του συγκεκριμένου? Δεν βλέπω τίποτα (και έχω και Γ/Π, τρομάρα μου). Μήπως επειδή φαίνονται να είναι σε αρκετή απόσταση το ένα από το άλλο? Κάτι άλλο? Click to expand... Δείχνει να είναι λίγο συγκλίνοντες οι ταρσοί. Τίποτα το περίεργο για την ηλικία του
kokoni Well-Known Member 6 Αυγούστου 2008 10.349 97 17 earth 9 Δεκεμβρίου 2010 #63 ταρσοί αγελάδας έπρεπε να πείς-να τον μπερδέψεις περισσότερο :lol: ή δεν είναι το ίδιο πράγμα?