Γερμανικός ποιμενικός 4 μηνών με διάρροια

frixos

Member
15 Σεπτεμβρίου 2008
7
0
Σκύλος γερμανικός ποιμενικός 4 μηνών πόσο κιλά πρέπει να ζυγίζει
Η διάρροια μπορεί να οφείλεται και στην τροφή που του δίνω.

ROTTIE: Η δημοσίευση γράφτηκε στα Ελληνικά. Τα Greeklish ΔΕΝ επιτρέπονται στο φόρουμ.

Last edited by a moderator:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
mhn grafeis greeklish

εκτός από ασχήμια είναι και ενάντιο στους κανόνες του φόρουμ

ο εκτροφέας σου τι λέει?
οι γονείς του σκύλου σου έριξαν μπόι νεαροί ή άργησαν?

διάροια συνέχεια είναι σοβαρό πρόβλημα και δεν είναι για φόρουμ-διάγνωση αλλά για κτηνίατρο(και όχι ταβλαδόρο,κτην-ίατρο κανονικό!)

frixos

Member
15 Σεπτεμβρίου 2008
7
0
το σκυλο τον πηρα το σαββατο απο ενα πετ σοπ.απο τοτε καθε μερα κανει διαροια.του αλλαξα τροφη σημερα.ο κτηνιατρος λεει περιμενε να περασουν δεκα μερες και μετα θα δουμε.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
το σκυλο τον πηρα το σαββατο απο ενα πετ σοπ.απο τοτε καθε μερα κανει διαροια.του αλλαξα τροφη σημερα.ο κτηνιατρος λεει περιμενε να περασουν δεκα μερες και μετα θα δουμε.
Τι να πρωτοπώ… :(

10 μερές με διάρροια θα το έχεις το κουτάβι? :-?
Πήγαινε το ΑΜΕΣΑ σε άλλο γιατρό!

Gallagher

Member
30 Αυγούστου 2008
12
0
Αθηνα
10 μερες ακομα διαροια και βλεπουμε? Ο γιατρος που το λεει θα το αντεχε αυτο? Καλυτερα παρε και μια δευτερη-τριτη-τεταρτη κτηνιατρικη γνωμη να δεις τι θα σου πουν.
Απο πετ-σοπ :( κακη επιλογη και τα προβληματα υγειας αναμενομενα καλη τυχη σε εσενα και το κουταβακι σου.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
ε καλά τώρα
δέκα μέρες διάρροια
μας λές ποιός βλάκας είναι να τον αποφεύγουμε?

και τώρα αυτό είναι κουτάβι...τς τς τς

κοίτα
κρίμα που δεν έχεις τον εκτροφέα να προστρέξεις...
πήγαινε σε κτηνίατρο σοβαρό γιατί σε βλέπω με νεκρό κουταβάκι όπως και πολλοί άλλοι πετσοποκαμένοι

κι αν δεν γλυτώσεις μην τους πείς πως πήγες αλλού και αυτός σου έδωσε φάρμακα κλπ γιατί θα σου λένε ότι αυτός έφταιγε-κι εσύ που δεν τους άκουσες-και άρα δεν σε αποζημιώνουν...μέ άλλο επίσης αμφιβόλου κουτάβι

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
1 μέρα νηστικό τελείως
2η - 12η βραστό κοτόπουλο με ρύζι Η κονσέρβα ειδική που θα πάρεις απο ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ
Flagyl από την δεύτερη μέρα σε δοσολογία που θα σου πεί ο ΑΛΛΟΣ κτηνίατρος.
Ενημέρωσε το pet-shop μπορεί να πεθάνει από τύφο και θα έχει περάσει η εβδομάδα της εγγύησης.
Τα κιλά δεν έχουν σημασία, η προέλευση είναι άγνωστη έτσι κι αλλιώς και αυτήν την στιγμή χάνεις τον σκύλο.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αυτα που σου ειπε ο ντενις!!και αν θέλεις
και πρωι και βράδυ για 10 μέρες ερσεφουρίλ..(που σταματάει την δυαρροια..)
Οποσδήποτε όμως να το δει γιατρος γιατι αυτή η αγωγή είναι για μια απλή δηλητηρίαση(που έφαγε κανένα χορταρακι από κάτω..) η κρύωμα..
να το δει γιατρός μήπως είναι παθολογικής φύσεως και θέλει αλλα..

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ενημέρωσε το pet-shop μπορεί να πεθάνει από τύφο και θα έχει περάσει η εβδομάδα της εγγύησης.
Ωχ... αν ήταν όντως ο γιατρός του πετ σοπ υπάρχει λες περίπτωση να σύστησε δεκαήμερη αναμονή γι' αυτό το λόγο?

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Παντως πριν παρω τη μικρη απο τον εκτροφεα,ειχα περασει μια τετοια ιστορια..σκυλακι απο petshop κτλ, τυφο..και το πηγα στο κτηνιατρο του petshop..μπορω να πω οτι ηταν απο τους καλυτερους που εχω γνωρισει(αλλα μου πεφτει λιγο μακρυα)..
Ο ιδιος μου λεει κατευθειαν το κουταβι ειναι τελειως αφυδατωμενο,99% εχει τυφο ..και ο ιδιος μου ειπε οτι τα μισα σκυλια που ερχονται απο το petshop πεθαινουν λογω του τυφου..
Μετα πηρα τα λεφτα μου πισω,μπηκα εδω, αρχισα το ψαξιμο, εκθεσεις και κατεληξα στη κουταβα μου!!!

Τωρα στη περιπτωση του γερμανικου πρεπει οπωσδηποτε να παει σε αλλο κτηνιατρο..να δει ο γιατρος μηπως χρειαζεται να μπει σε ορους..γιατι τοσες μερες με διαρροια δεν μπορω να φανταστω οτι δεν εχει αφυδατωθει..
Κι οπως ειπαν τα παιδια συνηθως δινουν 3-10 μερες εγγυηση και μετα δεν αναλαμβανουν καμια ευθυνη..και μπορει επιτηδες να κυνηθηκε(αν και δεν θελω να το πιστεψω) ετσι ο κτηνιατρος!!!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
Δεν μπάζει απατεώνες

όλοι πιστεύουν πως είναι εξυπνότεροι από τους υπόλοιπους και άρα
(κι αφού το σύστημα τους αδίκησε και δεν είναι μεγαλοεισοδηματίες)
αξιοποιούν το προτέρημά τους πιάνοντας μας κορόιδα

Το σκυλί τι να κάνει?:-|

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr