Γερμανικό ποιμενικό!! Την εμπειρία σας!

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Γνωστος εχει ενα γερμανικο ποιμενικο και εχει μερικες μικρες περιοχες στο σωμα και στα ποδια τα οποια λειπει ολη η τριχα και σε ενα εχει και πληγη!τι μπορει να ειναι αυτο;;Ανεβαζω και φωτο!!!Ευχαριστω!!!

IMAG0084.jpgIMAG0085.jpgIMAG0090.jpg

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Καλα μην περιμενεις και πολλα Στελιο!!!γι αυτο ρωταω εγω!!ξεχασα βεβαια μια σημαντικη λεπτομερεια!!Σημαντικοτατη θα ελεγα!ειναι 5 χρονων θυληκια και ζητημα να εχει κανει δυο μπανια στην ζωη της!και χτενισμα 4-5!!!την εκανα εγω μπανιο χθες και την χτενιζω 3 μερες συνεχομενες και εχω βγαλει 3 σακουλες σουπερ μαρκετ φουλ γεματες και ακομα βγαζει λες και ξεκινησα τωρα!!!μηπως ειναι απο την ''περιποιηση'';;ρωταω μηπως ειναι κατι σοβαρο να μην την αφηνω με τον Ερμη!!!βεβαια απο φωτο τι να δεις αλλα..λεω μηπως απο θεμα εμπειριας!!!!οποτε απο κτηνιατρο μην περιμενεις γνωμη γιατι απλα δεν θα παει!!!της βαζει κατι αλοιφες παντως απο οτι εχω δει!!!

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Και μένα για δεμοδήκωση μου κάνει! Υπάρχει ένα τοπικ στο φόρουμ πολύ κατατοπιστικό στην δεμοδήκωση που το είχε ανοίξει η Natassa! Κάνε μια έρευνα και θα το βρείς! Αν είναι αυτό που θα πρέπει να στο επιβεβαιώσει ο κτηνίατρος διακρίνεται σε εντοπισμένη ή γενικευμένη μορφή...

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Παιδια εμενα δεν με περνει να την παω κτηνιατρο και η ''μανα'' του περα βρεχει!ειναι απο τους τα ξερω ολα!!μαλιστα επιμενει οτι ειναι επειδη το γλυφει εκεινο το σημειο!!!αλλα γλυφει μονο το ενα που εχει.εχει επισης στο πισω ποδι που δεν φτανει και στην ουρα πανω πανω!!!!τι να κανω;;καμια ιδεα;να πυροβολησω την μαμα;;