Για ένα 2ημερο που να τον αφήσω;


Jema

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2006
45
0
Τους τελευταίους 10 μήνες που έχω το λυκάκι μου στο σπίτι, όποτε κι αν έχω φύγει για διήμερο ή για διακοπές τον έχω πάρει μαζί μου. Αυτή τη φορά όμως, έχω ανάγκη να ξεκουραστώ κ από αυτόν. Θα λείψω 2 μέρες από το σπίτι. Εκεί υπάρχει κάποιος να τον φροντίζει, αλλά δεν έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, γιατί είναι ο αδερφός μου και είναι λίγο αμελής. Ενώ πεθαίνει για το σκυλάκι, είναι ο τύπος του τέτοιος μπορεί και να ξεχάσει να τον βγάλει για τις ανάγκες του. Από την άλλη, ο εκπαιδευτής του, έχει και ξενώνα. Ξέρω πως εκεί θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο, για την τροφή, τις ανάγκες αλλά και την σωματική ακεραιότητα του μικρού μου. Μήπως όμως του κακοφανεί του μικρού πολύ; Δε θέλω με τίποτα να στενοχωρηθεί πολύ το καλό μου :( !
Τι μου προτείνετε να κάνω;
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλημέρα Jema!
Όσον αφορά τον αμελή αδελφό… τι να σου πω?
Εκτός εάν είσαι διατεθειμένη να τον παίρνεις κάθε τρεις και λίγο για να του θυμίζεις πότε πρέπει να ταΐσει το σκυλί, να του βάλει φρέσκο νεράκι, να τον βγάλει έξω για πιπί κτλ :evil:
Μάλλον όμως το διήμερο θα σου έβγαινε ξινό και θα σιχτίριζες την ώρα και τη στιγμή που έφυγες από το κλεινόν άστυ! :lol:
Εγώ θα τον άφηνα στον εκπαιδευτή του πάντως! Αφού συνεργαστήκατε τόσους μήνες, σίγουρα ξέρεις τι άνθρωπος είναι και πως συμπεριφέρεται στα ζώα, όπως επίσης και τι συνθήκες υγιεινής επικρατούν στον ξενώνα.
Εξάλλου ο μικρός τον γνωρίζει και προφανώς είναι εξοικειωμένος και με τον χώρο μιας που προφανώς, μέχρι πρόσφατα, πηγαίνατε εκεί για να ολοκληρώσει την εκπαίδευση του. :wink:
 






Jema

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2006
45
0
Τελικά το 2ημερο πέρασε, και εγώ τον άφησα στον εκπαιδευτή του. Ήθελα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο έστω για 2 μέρες. Πράγμα που έγινε. Τώρα βέβαια ο μικρός είναι κάπως..Με τους άλλους όλους μια χαρά, και σε μένα καμία σημασία. Έχει όρεξη να τρέξει, να παίξει, να κλαψουρίσει, να γαυγίσει τις αγαπημένες του γατούλες, να κάνει χάδια και νάζια...αλλά όχι σε εμένα :( !