Λοιπόν το Μουφ τα 'φτυσε το τελευταίο τριήμερο. Το έπιασε διάρροια, στην αρχή είχε αυτό που λένε οι ντόπιοι ιθαγενείς loose stool και μετά ό,τι χειρότερο, νερό και ούτε που χώνευε το λαπά που του έδωσα. Το ζαλώθηκα λοιπόν διότι ήτανε χάλια και μάλιστα δεν πρόλαβε να βγει μια φορά και του φύγανε το σπίτι και έκλαιγε, οπότε το πήγα ίσα στον κτηνίατρο. Μου είπανε ότι είτε έφαγε κάτι που δεν έπρεπε (εγώ ΜΟΝΟ σκυλοτροφή του είχα δώσει), ίσως σε βόλτα, είτε το πείραξε το γεγονός ότι του ανακάτεψα τη συνηθισμένη του σκυλοτροφή που δεν τον πειράζει, με κείνη που μου έδωσε η κτηνίατρος για να μπουκώνεται και να μην πεινάει συνέχεια. Μαλακίες φυσικά η άλλη τροφή και θα τους τη γυρίσω, την παίρνουνε πίσω, λέει, και μου δίνουνε και τα λεφτά. Τελοσπάντων το Μουφ είχε ως συνήθως τα κέφια του αλλά γενικώς ήτανε χάλια. Πάτησε και πολλά κλάματα διότι μου είπανε να το αφήσω νηστικό και γενικώς είμαι χάλια διότι με το που κλαίει και δεν του δίνω να φάει αισθάνομαι σαν κάτι καθάρματα που κακοποιούν τα σκυλιά τους και τα βασανίζουν. Αφού τον είχα πάρει χτες αγκαλιά και έκλαιγα μαζί του και έμεινα κι εγώ νηστική γιατί δε μου πήγαινε να τρώω εγώ και το Μουφ να κοιτάζει και να κλαίει.
Τελοσπάντων, το τάραξα στο λαπά από σήμερα το μεσημέρι που τον λατρεύει (θα μου πείτε και ΤΙ ΔΕΝ λατρεύει το Μουφ?) και το λίγο βραστό κοτόπουλο που του έδωσα δεν το πείραξε. Δεν έχει πάει δε πάρα μόνο για τσίσα του σήμερα. Και φυσικά ζητιανεύει όπως πάντα φαΐ.
Πάντως τρόμαξα. Τι κάνω τώρα? Εμβολιασμένος είναι για απολύτως τα πάντα που υπάρχουνε στον πλανήτη. Το νερό που πίνει του το φιλτράρω. Διάβασα επίσης και όσα γράψατε για διάρροιες και έτσι και κάποιος είπε προ ετών κάτι για βραστά μακαρόνια μήπως και έφαγε τίποτα πλαστικό, οπότε του έδωσα και από αυτό. Πόσον καιρό πρέπει να τον λαπαδιάζω? Και πότε να του ξαναδώσω κοτόπουλο? Και τι τον κάνω από δω και πέρα?
Τελοσπάντων, το τάραξα στο λαπά από σήμερα το μεσημέρι που τον λατρεύει (θα μου πείτε και ΤΙ ΔΕΝ λατρεύει το Μουφ?) και το λίγο βραστό κοτόπουλο που του έδωσα δεν το πείραξε. Δεν έχει πάει δε πάρα μόνο για τσίσα του σήμερα. Και φυσικά ζητιανεύει όπως πάντα φαΐ.
Πάντως τρόμαξα. Τι κάνω τώρα? Εμβολιασμένος είναι για απολύτως τα πάντα που υπάρχουνε στον πλανήτη. Το νερό που πίνει του το φιλτράρω. Διάβασα επίσης και όσα γράψατε για διάρροιες και έτσι και κάποιος είπε προ ετών κάτι για βραστά μακαρόνια μήπως και έφαγε τίποτα πλαστικό, οπότε του έδωσα και από αυτό. Πόσον καιρό πρέπει να τον λαπαδιάζω? Και πότε να του ξαναδώσω κοτόπουλο? Και τι τον κάνω από δω και πέρα?