Γκριζοπά στίγματα σε μαύρη μυτούλα!!!

Dori07

Member
6 Ιουνίου 2013
7
0
Καλησπέρα σε όλους,

Έχω ενα ''κουτάβι'' 6,5 μηνών που του αρέσει να χώνει τη μύτη του παντού. Η μυτούλα του ήταν γενικά κατάμαυρη!!! Μόλις παρατήρησα κάτι γκρί στίγματα 3-4 πάνω στη μύτη της. Ξέρει κανείς τι θα μπορούσε να είναι???

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Μπορει να ειναι οτιδηποτε. Δειχνει καποια ενοχληση; Δεν ξερω τι σκυλο εχεις αλλα θα πρεπει να γνωριζεις οτι πολλα σκυλια με το περασμα το καιρου η μυτη τους αλλαζει χρωμα και γινεται πιο ανοιχτοχρωμη. Οτι και να ειναι καλο θα ηταν να το δει κτηνιατρος. Δεν μπορει να γινει διαγνωση μεσα απο φορουμ. Αν ακουσεις κατι μπορει και να αγχωθεις αδικα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Αν ακουσεις κατι μπορει και να αγχωθεις αδικα.
Η να εφυσηχασθείς κακώς.

Το "κουτάβι", γιατί σε εισαγωγικά;

To πρότυπο πάντως αναφέρει:

Nose : Well developed, preferably black. During some periods of the year the pigment of the nose can fade to a so called « winter nose » ; there must however always be dark pigment at the edges of the nose.

Αν φυσικά, το κουτάβι σου είναι από εκτροφέα και όχι pet shop ή άσχετη γέννα.

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Δεν σε "μάλωσα". Αντιθέτως, συμφώνησα και επαύξησα.

Dori07

Member
6 Ιουνίου 2013
7
0
Σας ευχαριστώ πολύ,

μίλησα με το γιατρό μου και μου είπε οτι μαλλον ειναι αλλεργία τωρα θα δούμε πως θα παει. Αλλά δεν υπήρξε επιδείνωση προς στιγμήν. Το κουταβι το έβαλα σε εισαγωγικά γτ εχει μεγαλώσει αρκετά για κουτάβι!!! Η ράτσα του είναι samoyed και κανονικά η μυτούλα της ήταν κατάμαυρη.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.876
8.090
Kαι της δικιάς μου ήταν κατάμαυρη και γινόταν μαυρορόζ το καλοκαίρι.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Τότε γιατί δεν ρωτάς και τον εκτροφέα του;
Αν είναι κάτι, που συνηθίζεται στην ράτσα, θα ξέρει να σου πει.