Γλώσσα κουταβιου

jsf1984

New Member
2 Ιουνίου 2015
3
0
41
Σας παρακαλώ να με βοηθησετε... Έχω ενα κουτάβι κρητικό λαγωνικό και η γλώσσα του στην άκρη έχει ενα θεματακι. Έχω παει σε 4 κτηνιάτρους και ακριβως τι έχει δε μπορεί να καταλάβει κάποιος. Αν έχει κάποιος εμπειρία ας με βοηθήσει. Δεν πονάει, δεν ματωνει, αλλά σιγά σιγά εξαπλώνεται μονο εκεί.

Attachments

jsf1984

New Member
2 Ιουνίου 2015
3
0
41
Ο ένας μου έδωσε αντιβιωση για το στόμα και δε του πέρασε. Άλλοι μου είπαμε για έγκαυμα απο το καθαριστικό του πατώματος. Αλλαξα και τίποτα. Παει κοντά στο μήνα τώρα.

Attachments

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Δυστυχώς δεν είναι κανείς μας κτηνίατρος και έτσι κι αλλιώς, δεν μπορεί να γίνει ιντερνετική διάγνωση. Μόνο γιατρός, μπορεί να σου πει τι συμβαίνει.

Το κουτάβι από που το πήρες;

jsf1984

New Member
2 Ιουνίου 2015
3
0
41
Δε ψάχνω διάγνωση. Μήπως έχει τύχει κάτι αντίστοιχο σε κάποιον άλλο. Οι γιατροί που έχω παει δε μπορούν να καταλαβουν.

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.467
12.904
Aθήνα
Σε ποια περιοχή είστε αν επιτρέπεται;
Αθήνα;
Οι γιατροί που πήγατε δεν έψαξαν τα βιβλία τους, τα αρχεία τους ή εν πάσει περιπτώσει να κάνουν κάτι για να σας βοηθήσουν; Κατά τη γνώμη τους δηλαδή τι είναι αυτό;

Αν γνωρίζετε Αγγλικά ψάξτε στο Google το tongue lesions. Μπορεί να βρείτε φωτογραφίες που να θυμίζουν αυτό που έχει το κουτάβι σας και να πάρετε κάποιες ενδεικτικές πληροφορίες ώστε με τον κτηνίατρο μαζί να το ψάξετε.

Μου κάνει εντύπωση όμως το ότι κανένας κτηνίατρος δεν το έψαξε ενδελεχώς. Για αυτό ρωτάω την περιοχή, γιατί δυστυχώς Ελλάδα είναι μόνο οι μεγαλουπόλεις....
Ξεσμα πήρε κανείς;

• Like
Reactions: LaCat

mechsilk

Well-Known Member
9 Μαϊου 2015
135
159
42
Μοιάζει σαν έλκος ή σαν μικρός όγκος αλλά φώτο είναι μπορεί και να κλέβει στο μάτι :cautious::cautious::cautious:, μην το αφήνεις πήγαινε σε κτηνίατρο γιατί η γλώσσα στα σκυλιά είναι σαν καθρέφτης της υγείας τους.