Γνώμες για TONUS

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Εδώ και τρία χρόνια περίπου δίνω στις μικρές την TONUS. Είναι αρκετά οικονομική αλλά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Οι αιματολογικές τους είναι άψογες και ένα μικροπρόβλημα ακράτειας που είχε η μεγάλη με τη στείρωση της σταμάτησε με την αλλαγή της τροφής και χωρίς να τους δίνω για στειρωμένα. Επίσης το βάρος τους έχει παραμείνει ιδανικό. Έχει ακούσει κανείς κάτι αρνητικό για την συγκεκριμένη τροφή; Ισχύει πάντα το ότι πληρώνεις παίρνεις ή μήπως υπάρχουν και εξερέσεις στον κανόνα;

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Kαλησπέρα.

Δεν την γνωρίζω την τροφή και το dogfoodanalysis δεν την έχει για να δω.
Μπορείς να βάλεις κάποιο link,
ή έστω τα συστατικά της;

georgerot

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2010
143
0
το κακο που ιδα εγω σε αυτην την τροφη ειναι οτι εχει πολυ λιγο κρεασ 5%...εγω αυτην επελεξα για το κουταβι μου που θα ερθει σε μερικεσ μερες αλλα σε συνδιασμο με κιμα..

γενικα δεν πιστευω να εχει τρελεσ διαφορεσ απο τις αλλλεσ τις purina proplan..

μιλωντασ με εναν τυπο απο την nestle μου ειπε ειναι το ιδιο..απλα λιγοτερη διαφημιση λιγοτερο marketing οχι τοσο καλη συσκευασια..και τσουπ..εφτασε στην λογικη τιμη....δεν εχει και αδικο..

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Μπορεις να γραψεις τα συστατικά;

Ασε, βρηκα σελίδα στο γουγλη. Στα ιταλικά ειναι, αλλα θα καταλαβετε. Αν πατησεις πάνω στο κάθε σακουλάκι, γραφει τι εχει. Πίτουρα..

Last edited:

georgerot

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2010
143
0
Συστατικά: Δημητριακά (4 ρύζι%), το κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα (4 γαλοπούλα%), εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών, έλαια και λίπη, φυτικά υποπροϊόντα (0,5% των ζαχαρότευτλων polpla), τα ανόργανα άλατα. Ένυδρο θειικό άλας (Cu 10 mg / kg). Συντηρητικά, φωσφορικό οξύ, σορβικό κάλιο, κιτρικό άλας καλίου. Αντιοξειδωτικά: BHT, BHA, Γαλλικός προπυλεστέρας. Βιταμίνες: Βιταμίνη Α 15000 UL / kg, βιταμίνη D3 1000 UL / kg, βιταμίνη Ε, 75 mg / kg.

Ακατέργαστη πρωτεΐνη: 29,0%

Ακατέργαστες λιπαρές ουσίες: 15,0%

Ακατέργαστη τέφρα: 7,0%

Ινώδεις ουσίες: 2,5%

Υγρασία: 9,5%

Ασβέστιο: 1,4%

Φώσφορος: 1,0%

Last edited:

georgerot

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2010
143
0
sorry που είναι ότι νάναϊ αλλα ήταν ιταλικά και το έβαλα στο translate

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Οι σκυλιτσες δεν ειναι κουταβια, ειναι 7 και 10 χρονων αντιστοιχα οποτε δεν ειναι να πεις πανω στην αναπτηξη. Το εχω δει οτι δεν εχει και πολυ κρεας αλλα απο την αλλη αν εχει και υπερβολικη πρωτεϊνη μπορει να παθουν ζημια τα νεφρα και αυτο που πολλοι ειναι στην αναζητηση της πρωτεϊνης ειναι λαθος. Εγω ρωτησα αν εχει ακουσει καποιος κατι αρνητικο γιατι εχω δει οτι στις δικες μου ταιριαζει και δραστηριες ειναι και με εξετασεις αιματος πολυ καλες και με ιδανικο βαρος. Αν ομως καποιος εχει ακουσει κατι αρνητικο η εχει παραδειγμα ο ιδιος η απο καποιο γνωστο θα ηθελα να το ξερω.

georgerot

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2010
143
0
απο οσους εχω ακουσει οτι ταιζουν tonus κανενας δεν μου ειπε κατι κακο..πιστευω πωσ για κουταβι θελει και κιμα..για μεγαλα σκυλια δεν θελει τπτ παραπανω..

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Βαση των συστατικων ειναι παρα πολυ χαλια τροφη!!
Εχει ακομα και ΒΗΑ και ΒΗΤ!!!!

Τωρα για της πρωτεινες : φρεσκο κρεας εχει περιπου 22% πρωτεινες- και ο σκυλος μπορει να τα αφομοιοσει πολυ καλα.
Τωρα μια τροφη με 29% πρωτειινης και με αυτην την συσταση- ειναι ολα φυτικης προελευσεως- και αυτα μπορουν να κανουν ζημεια!

Τι να πω? Εγω δεν θα ταιζα αυτην την κουνελοτροφη με γευση κρεατος!

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
ποσο εχει η tonus?
ψαχνω και εγω για μια καλουτσικη τροφη φθηνη ομως για τα αδεσποτα....δεν μπορω να δινω και στα αδεσποτα acana.