Πριν δυο μηνες γρατζουνισε μια γατα το σκυλακι μου στο ματι. Αρχικα νομιζα οτι η γρατζουνια ηταν μονο εξωτερικα αλλα μετα απο περιπου μια βδομαδα αρχισε να κλεινει το ματι του κοιταξα καλυτερα κ ειδα μεσα μια γρατζουνια. Τον πηγα στον γιατρο κ μου εδωσε tobradex. Οταν τελειωσε ολο το μπουκαλακι τον ξαναπηγα γιατι δεν ειχε φτιαξει. Με εστειλε σε εναν φιλο του γιατρο που θα μπορουσε λεει να τον εξετασει καλυτερα. Μου εδωσε αλλα φαρμακα αντιβιωση κολλυριο κορτιζονουχο κ αντιβιωση. Καθε εβδομαδα που τον πηγαινα για επανεξεταση μου αλλαζε τα φαρμακα γιατι αντι να φτιαχνει το ματι χειροτερευε. Μεχρι που πριν μια εβδομαδα το ματι ηταν εντελως κοκκινο. Τον ξαναπηγα και μου ειπε οτι δεν γινεται κατι κ οτι το ματι θα πρεπει να βγει. Φυσικα και εφυγα και τον πηγα σε αλλον γιατρο ο οποιος μου ειπε οτι το ματι καταστραφηκε απο την κορτιζονη γιατι δεν μπαινει σε ανοιχτη πληγη. Επισης μου ειπε οτι δε χρειαζεται προς το παρον να βγει κ θα προσπαθησουμε με tobrex, αντιβιωση κ μια αλοιφη με βιταμινηΑ για επουλωση. Οι πιθανοτητες να σωθει το ματι μου ειπε οτι ειναι 80% απλα θα πρεπει να εχω υπομονη. Ηθελα να μαθω λοιπον αν εχει τυχει κατι παρομοιο σε καποιον απο εσας. Να παω και σε αλλον γιατρο; Ειμαι απο ηρακλειο κρητης ξερετε αν υπαρχει καποιος γιατρος εδω να εχει εμπειρια απο τετοια θεματα οφθαλμολογικα;
Ανεβαζω κ μια φωτο πως ειναι το ματι τις τελευταιες 5μερες
Ανεβαζω κ μια φωτο πως ειναι το ματι τις τελευταιες 5μερες
Attachments
-
164,2 KB Προβολές: 51