ΔΕΙΤΕ τον πιο άσχημο σκύλο του κόσμου

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Μπορεί ο τίτλος του να μην είναι ακριβώς επίζηλος, αλλά θα του χαρίσει – τουλάχιστον – 15 λεπτά διασημότητας.
Ο λόγος για τον Γιόντα, που είναι επίσημα ο ασχημότερος σκύλος στον κόσμο....
Ο Γιόντα «κέρδισε» τον τίτλο σε διαγωνισμό που έγινε στην Καλιφόρνια. Είναι διασταύρωση Τσιουάουα με Κινέζικο σκύλο.

Η ζωή του δεν ήταν πάντοτε ρόδινη, καθώς λίγο αφότου γεννήθηκε βρέθηκε σε έναν κάδο σκουπιδιών. Για καλή του τύχη, μια περαστική άκουσε το κλάμα του, τον λυπήθηκε και τον υιοθέτησε. Μάλιστα δήλωσε ότι στην αρχή όταν τον είδε είχε νομίσει ότι ήταν… αρουραίος!

Δείτε τους αξιαγάπητους υποψήφιους για τον τίτλο του πιο άσχημου!

[video=youtube;BdgWGI5XSF4]http://www.youtube.com/watch?v=BdgWGI5XSF4[/video]

πηγή:http://sarotiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_308.html#more

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Κρίμα μωρε τα καημενουλια!! Κατα τη γνώμη μου είναι πολύ άσχημο αυτό που κάνουν.. Εντάξει δεν θα πληγωθουν αν τα πουν άσχημα, αλλά όσο να ναι δεν μου ακουγεται και πολυ ωραιο να κανουν και διαγωνισμο...

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ισως τελικα το πολυ διαφορετικο, ειναι το ασχημο για καποιους...

stellatd

Well-Known Member
27 Απριλίου 2011
151
30
45
chalkis
τι φταει αυτο το καημενο για τις χαζες και ανεξελεγκτες διασταυρωσεις που γινονται...

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.803
4.109
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Προσωπικά μου φαίνεται παραμορφωμένο, μουσούδα, μάτια.. σαν να μην είναι συμμετρικά.. και η γλώσσα πελόρια, όπως και το προηγούμενο "πιο άσχημο σκυλί του κόσμου".

Τώρα το σόου γιατί γίνεται.. είναι άλλο θέμα πάντως το σκυλί είναι όντως "άσχημο" 8-[

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Τώρα το σόου γιατί γίνεται.. είναι άλλο θέμα πάντως το σκυλί είναι όντως "άσχημο" 8-[
Σοβαρα μιλας ; Μια χαρα ζωακι ειναι, εχει μαλλια, αυτια, και μια ''ιδιαιτερη'' αισθητικη παρουσια...

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
αναθεματισμενη ανθρωπινη ματαιοδοξια...μετα απο την αναγκη μας να εχουμε το πιο ομορφο, προτυπο σκυλι, τωρα ψαχνουμε κ το αλλο ακρο...Τι ΣΚ@ΤΑ κουβαλαμε ωρες ωρες αντι για ψυχη, δεν μπορω να καταλαβω. Τολμαμε να κανουμε κατι τετοιο για μας; και να γελαμε κι ολας, οπως γινεται με τα σκυλια; μπα...δυσκολο. Αισχος. Κατ εμε, αισχος.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Κρίμα μωρε τα καημενουλια!! Κατα τη γνώμη μου είναι πολύ άσχημο αυτό που κάνουν.. Εντάξει δεν θα πληγωθουν αν τα πουν άσχημα, αλλά όσο να ναι δεν μου ακουγεται και πολυ ωραιο να κανουν και διαγωνισμο...
Από την άλλη όμως με τη δημοσιότητα της "ασχήμιας" τους, οι ιδιοκτήτες θα κερδίσουν λεφτά που θα ξοδέψουν και για την καλοπέραση του σκύλου. Σκέψου τα endorsements και τα κανάλια και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Άλλωστε δεν χλευάζουνε τους σκύλους στα "κακιστεία" αυτά. Αμερικανιές είναι, σίγουρα, αλλά και οι ιδιοκτήτες και οι σκύλοι κερδίζουν από αυτές. Και η ιδιοκτήτρια του συγκεκριμένου σκύλου, παρά την ασχήμια του, τον υιοθέτησε, δεν τον παρέδωσε στον μπόγια.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εντάξει..δεν θα τα βάζαμε και για αναπαραγωγή..:p

O διαγωνισμός που εξυπηρετεί αυτό δεν καταλαβαίνω..

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
πάντως το βραβείο της ασκήμιας και της κακογουστιάς το κερδίζουν σίγουρα οι διοργανωτές και οι κατ' όνομα σκυλογονείς.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Γιατί είναι κατ' όνομα σκυλογονείς? Η γυναίκα έσωσε το σκύλο μέσα από τα σκουπίδια. Όχι μόνον δεν τον έδωσε στον μπόγια αλλά τον υιοθέτησε. Να βγάλει λεφτά δεν περίμενε από την υπόθεση. Του φέρεται καλά. Ε, είναι ασκημούτσικος, τι να κάνουμε? Τον έβαλε στο διαγωνισμό για τον οποίον δεν είχε βεβαιώσεις ότι θα νικήσει και νίκησε. Είμαι σίγουρη ότι τώρα κάτι θα βγάλει, αλλά θα είναι και για το καλό του σκύλου. Δεν πρόκειται να τον πάει στο τσίρκο και να τον δέρνει. Άντε να πάει στις βραδυνές ειδήσεις/μαγκαζίνο και στο ραδιόφωνο, να της δώσουν κανα πεντακοσάρι-χιλιάρι τη φορά και να βγάλει κανα φράγκο με αυτή την κρίση.

'Αλλη κουλτούρα είναι, ρε παιδιά. Σε τι διαφέρω δηλαδή εγώ που ουρλιάζω στο Μουφ να στηθεί σε ωραία πόζα για να βγει φωτογραφία για το ημερολόγιο της ARPH κάθε χρόνο? Θα μου πείτε εκεί διαγωνισμός καλλονής είναι, αλλά νομίζετε ότι το Μουφ καταλαβαίνει τίποτα όταν έρχεται το ημερολόγιο και του λέω "είναι και το ωραίο Μουφ μέσα"? Αφήστε που με τα "κάτσε Μουφ, σκάσε Μουφ, παράτα μας Μουφ, δεν έχει ξανά μπιφτέκι Μουφ" την τελευταία φορά που τον έβγαζα φωτογραφία στη Βόρεια Καρολίνα, τρόμαξα και τα ψάρια και τσάντισα κι έναν Ινδιάνο που είχε πάει για ψάρεμα πέστροφας για να ηρεμήσει!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Εγώ πάλι διαφωνώ που μπήκε στο τριπάκι να το ψάξει και να συμμετάσχει σ' αυτό το διαγωνισμό πόσο μάλιστα να εισπράξει και την αμοιβή. Και δεν μ' απασχολεί αν χρειαζόταν λεφτά, να εύρισκε άλλο τρόπο να τα μαζέψει.
Και δεν ήταν η μόνη κατ' όνομα σκυλογονιός. Κι άλλοι πήγαν να διεκδικήσουν το βράβειο της ανθρώπινης ανοησίας.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Σιγά μωρέ! Κάτι τέτοιοι διαγωνισμοί είναι γνωστοί εδώ. Δεν πήγε δα να κάνει και καμιά έρευνα. Άκουσε κάπου για κακιστεία, δήλωσε συμμετοχή και νίκησε. Μαγκιά της. Το ίδιο θα κάνατε και σεις. Εγώ που πάω στα καλλιστεία το Μουφ καλύτερη είμαι? Και δεν το κάνω για να βγάλω λεφτά αλλά για να καμαρώνω σαν παγώνι.:p:D

Ακόμα περιμένω ν' ακούσω γιατί νομίζετε ότι υπέφερε ο σκύλος.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
856
Ξεσσαλονικη!!!
νταξ ρε παιδια...δεν το ειπαν κ καμπουρι!!!

παντως δεν αξιζει να το φουσκωσουμε κ αλλο...δεν του καναν κ τιποτα κακο .εγω ειμαι πιο περιεργος να μαθω απο τι μπορει να προερχεται αυτη η ασχημια.ποιες ασθενειες ειναι αυτες που μπορει να κανουν ετσι ενα ζωακι?

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Λαυρεντη και εσυ ασχημο το λες το σκυλακι; Ιδια γνωμη με τους κριτες; Δεν το πιστευω! :-D

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk