ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΖΩΩΝ ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ!!!!


Status
Κλειδωμένο θέμα

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!


----- Original Message -----
From: Nana Siokou
To: Kleianna Malamatina
Sent: Wednesday, February 13, 2008 1:23 AM
Subject: Protest against Poison and Cruelty!


Dear Animal’s lovers,
Does anybody care about what is happening to our animals here in Greece?
Does anybody bother to see our lovely dogs dead by a horrible death from poison?
Does anybody have a spare moment to watch these photos and protest against this cruelty towards needy animals?

If you do, please send us your personal message, for the attention of:
The Ministry of Agriculture and Food (mailto:[email protected])

and a copy to the Community of Kryoneri(Τηλέφωνο: 210 8161354 - 210 8161683, Fax: 210 8161684


E-mail: [email protected]
)



, protesting against the unspeakable violence and cruelty for stray animals and people who help them and urge them to condemn these ruthless acts in public and also to apply the Law 3170/2003 and help our organization with shelters, financial support etc.

We will forward your message to the authorities.
Thank you in advance for your immediate response and your support.




Nana Siokou
Journalist
Kryoneri Animal's Welfare Organization
Tel.: 6936141550
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ:
ΜΑX,poisoned January 2008



MARLEEN,poisoned Jan.2008


MILVA,poisoned Jan.2008

ROBIN,poisoned Jan.2008

 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Κλειαννα αυτά τα ζώα δηλητηριάστηκαν ΜΕΣΑ σε καταφύγιο?
Και δεύτερον, είναι δυνατόν με αφορμή αυτή τη καταγγελία να ζητά η κυρία τάδε οικονομική ενίσχυση?
Θα τρελαθούμε τελείως?
:evil:
 






amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Αναρωτιέμαι...

Πόσα λεφτά έχει τσιμπήσει η κοινότητα στο Κρυονέρι για να δημιουργήσει αυτόν τον χώρο για το "φωλιαστήριο" των ζώων?

Τι προδιαγραφές οφείλουν να έχουν τέτοιοι χώροι, γιατί βλέπω σπιτάκια το ένα δίπλα στο άλλο, χωρίς να χωρίζεται ο χώρος, χωρίς τσιμεντένιο πάτωμα για να πλένεται, χωρίς τρόπο στράγγισης των νερών (μετά το υποτιθέμενο πλύσιμο), προφανώς χωρίς κάποια φύλαξη (αφού ο καθένας φωλιάζει όποτε γουστάρει) και ποιος ξέρει πόσες παραβάσεις υγιεινής για τα ίδια τα ζώα αλλά και το περιβάλλον...

Ανάμεσα στα σπιτάκια, κοινά μπολ φαγητού και νερού... Και δίπλα ακριβώς, ξαπλωμένα- νεκρά- φωλιασμένα σκυλιά, σε παρόμοια θέση, ενώ τα μπολ είναι γεμάτα φαγητό-ξηρά τροφή. Το μπωλ του νερού γεμάτο και πεντακάθαρο. Τα μπολ είναι 1000% γεμισμένα εκ των υστέρων, για να περάσει το μήνυμα ότι τα ζώα ήταν καλοταϊσμένα. Τι σόι άνθρωποι θα έκαναν τέτοια στημένη φωτογράφηση? Υποκριτές, Φαρισαίοι...

Με ποια αφορμή φωτογραφήθηκε το χάσκυ (ή μήπως είναι και ψιλομάλαμουτ?) τόσο καθαρό, ενώ τελικά σε πραγματικό χρόνο βρέθηκε νεκρό τόσο βρώμικο??? Το μαύρο σκυλάκι που φωτογραφήθηκε προφανώς για την ίδια αιτία προβολής του "φωλιαστηρίου", όταν ξερνοβολάει είναι καφέ, από το κοκκινόχωμα!!! Είναι το ίδιο σκυλί??? Τι λίμνη βρώμας και λάσπης θα γίνεται στον χώρο αυτόν, κάθε φορά που βρέχει? Το καλοκαίρι, όλα αυτά τα σκυλιά είναι ντάλα στον ήλιο?

Τέλος... μπροστά στο (καφέ από την βρώμα προφανώς) μαύρο σκυλάκι, που δεν έχει περιλαίμιο, εκτός από τον εμετό, υπάρχει και μια αλυσίδα... Θα ήθελα να δέσω εκεί τους υπεύθυνους του φωλιαστηρίου, και να αρχίσω να τους πετροβολώ με όλη μου την δύναμη!!! Αντί να φέρουν έναν κτηνίατρο, αντί να αρπάξουν το σκυλί να το πάνε στον γιατρό, έβγαζαν φωτογραφίες για να ζητάνε οικονομική ενίσχυση? Τα λεφτά του Δήμου και την ΕΟΚ δεν φτάνουνε???


Τι τους έφταιγαν τα έρμα τα σκυλιά στους δρόμους, και τα μάντρωσαν εκεί?
 




keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
amangos έχω μείνει άφωνη με τις παρατηρήσεις σου..... :shock:
Μήπως ήσουν ντεντέκτιβ στο παρελθόν?μπράβο παρατηρητικότητα!

Σωστά όμως αυτά που λέτε...εγώ έμεινα μόνο στα ζώα που βλέπω νεκρά.Προφανώς σε κάτι ανθρώπους σαν και μένα ποντάρουν οι "φιλόζωοι" της υπόθεσης και ζητάνε λεφτά :evil:
 


Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
amangos μπραβο που ειδες αυτα που εγω δεν θα παρατηρουσα ποτε!
Εμενα με πηρανε και τα ζουμια! Τιποτα δεν ειδα,εχεις δικιο ειναι για πετριες οι ανθρωποι!

Και γιατι γραφονται στα Αγγλικα παρακαλω αυτα που απευθυνονται στους Ελληνες και αφορουν αδεσποτα της Ελλαδας;
Ειναι η τοπικη διαλεκτος στο Κρυονερι η για να ευαισθητοποιηθουν και οι εκτος Ελλαδος και να συνεισφερουν το κατι τις τους κι αυτοι; ΑΙΣΧΟΣ :evil: :evil: :evil:
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Μόλις είδα το συγκεκριμένο e-mail χθες το βράδυ, έθεσα κατευθείαν θέμα στη διαχείριση σχετικά με το περιεχόμενο των αγγελιών και των e-mail που φιλοξενούμε στο forum.
Ο φίλος μου ο Αντώνης σας μετέφερε ένα μέρος των αποριών που δημιουργήθηκαν σε όλους μας στη διαχείριση σχετικά με το συγκεκριμένο e-mail. Εν συντομία τα θέματα που τέθηκαν είναι τα εξής.

1. Ποια είναι η κυρία Σιοκου?
2. Γιατί μαζεύει αδέσποτα?
3. Που φιλοξένει τα ζώα?
4. Γιατί τα φιλοξενεί κάτω από ακατάλληλες συνθήκες?
5. Τα ζώα τα φωλιάζουν μέσα στο καταφύγιο?
6. Από ποιους ζητάει χρήματα και γιατί?

Επειδή λοιπόν έλεγχος του συγκεκριμένου e-mail ΠΡΙΝ δημοσιευτεί ΔΕΝ έγινε και απλά προωθήθηκε, ανέλαβα να παίξω εγώ το ρόλο του δημοσιογράφου για να διαπιστώσω τι συμβαίνει με την συγκεκριμένη υπόθεση και εάν θα πρέπει ή όχι να δίνουμε εμείς ,ως κυνοφιλική διαδικτυακή κοινότητα, βήμα σε αυτή τη κυρία.

Τηλεφώνησα στην κυρία Σιοκου το πρωί και ζήτησα κάποιες διευκρινήσεις σχετικά με τα ερωτήματα που έθεσα παραπάνω. Εν ολίγοις μου είπε τα εξής:

Στο σπίτι της φιλοξενεί 30 περίπου σκυλιά και αδιευκρίνιστο αριθμό γατών.
Έχουν ιδρύσει ένα σωματείο με κάποιους άλλους οι οποίοι δεν ασχολούνται και το βάρος της φροντίδας (?) των ζώων έχει πέσει επάνω της.
Τα ζώα τα έχει στο σπίτι της και όχι σε καταφύγιο.
Τα ζώα τα φολιαζουν ΜΕΣΑ στο σπίτι της.
Μου είπε ότι σε περίπτωση που ήθελα επιπλέον φωτογραφικό υλικό, είχε και αρκετές φωτογραφίες από άλλα ζώα που φολιαστηκαν με το ίδιο τρόπο το καλοκαίρι.
Θεώρησε απόλυτα φυσιολογικό να τραβάει φωτογραφίες ένα ζώο που πεθαίνει ξερνοβολώντας δηλητήριο για να τις χρησιμοποιήσει ως απόδειξη των αναγκών του σωματείου της για οικονομική ενίσχυση.
Η κοινότητα του Κρυονεριου δεν τη βοηθάει στο φιλοζωικό της έργο και ακόμα χρωστάει χρήματα σε γιατρούς.

Όταν, αγαπητοί ευαίσθητοι και ευσυγκίνητοι φίλοι μου, οι ερωτήσεις μου έγιναν ενοχλητικές (για παράδειγμα με ποιο δικαίωμα κρατάει τα ζώα αυτά σε ακατάλληλο χώρο κτλ), η κυρία αυτή μου έκλεισε το τηλέφωνο κατάμουτρα.

Η επόμενη κίνηση μου ήταν να τηλεφωνήσω στον πρόεδρο της κοινότητας Κρυονεριου για να ζητήσω πληροφορίες σχετικά με την εν λόγω κυρία.
Ο Πρόεδρος της κοινότητας κ. Καλαφατελης μου είπε εν ολίγοις, τα εξής:

1. Η εν λόγω κυρία όντως έχει ιδρύσει ένα σωματείο εκεί στο οποίο επικρατούν άθλιες συνθήκες και έχει γίνει εστία μόλυνσης όλης της περιοχής με αποτέλεσμα οι περίοικοι να έχουν πλέον σοβαρό πρόβλημα.
2. Η κοινότητα της έχει κάνει αλεπάληλες συστάσεις να δώσει/ απομακρύνει κάποια από τα ζώα επειδή οι συστάσεις δεν βρήκαν αντίκρισμα, έχει ειδοποιηθεί η διεύθυνση υγιεινής της Νομαρχίας.
3. Η κοινότητα Κρυονεριου την επιδοτεί με 5.000 ευρώ το χρόνο.

Τα δικά μου συμπεράσματα τα έβγαλα (για ευνόητους λόγους δεν θα τα δημοσιοποιήσω), βγάλτε και εσείς τα δικά σας.

Κλείνοντας.
1. Θα ήθελα να παρακαλέσω την Κλειαννα να ελέγχει διεξοδικά το περιεχόμενο των e-mail και των αγγελιών που προωθεί, διότι την επόμενη φορά δεν θα μπω στη διαδικασία να παίξω το ρόλο του δημοσιογράφου, θα διαγράψω απευθείας αναλόγου περιεχομένου δημοσιεύσεις. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί σύσταση.

2. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να είστε ΟΛΟΙ ΣΑΣ ιδιαίτερα προσεχτικοί απέναντι σε παρόμοιες εκκλήσεις βοήθειας. Να είστε προσεκτικοί όταν σας ζητούν να υπογράψετε διάφορα έγγραφα για δήθεν συμπαράσταση και τέλος να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί όταν σας ζητούν λεφτά.
 


amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
amangos said:
Αναρωτιέμαι...

.....


Τι τους έφταιγαν τα έρμα τα σκυλιά στους δρόμους, και τα μάντρωσαν εκεί?
Το ξανασκεφτόμουνα, και συνεχίζω να αναρωτιέμαι, τι τους έφταιγαν τα έρμα τα σκυλιά στους δρόμους, και τα μάντρωσαν εκεί?

Διότι, εαν ήταν τσαμπουκαλεμένα, δεν θα μπορούσαν να συμβιώνουν σε (προφανώς παράνομο) κοινόχρηστο (και κυνόχρηστο) χώρο, με κοινές ποτίστρες και ταΐστρες και σπιτάκια δίπλα δίπλα... Προφανώς ήταν ήρεμα και κοινονικότατα σκυλιά.

Και γι αυτό, η απορία μου είναι γιατί τα είχαν εκεί και όχι στον φυσικό τους χώρο, όπως ορίζει η νομοθεσία άλλωστε? Γιατί ούτε άρρωστε δείχνουν, ούτε άγρια παίζει να είναι!!! Για να τσιμπανε χρήματα για ζωοφιλική δραστηριότητα? Γιατί άλλο λόγο δεν βρίσκω!!!

Η δε παρατήρηση με τα αγγλικά, πολύ σωστή. Γιατί στα Αγγλικά κυρίες και κύριοι? Σε Έλληνες ςαπευθύνεστε, και ζητάτε να διαμαρτυρηθούμε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και να το κοινοποιήσουμε στην τοπική κοινότητα. Άντε μην τα πάρω στο κρανίο, και έρθω εκεί πάνω, και τα κυνοποιήσω όλα!!!
 




ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Κλειαννα διάβασες τη δημοσίευση μου? Εάν δεν τη διάβασες, διάβασε την προσεκτικά.
 


amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Αγαπητή εν Μοντερέησον αδελφή Ρόττυ,
κατ αρχάς δημοσιεύσαμε ταυτοχρόνως, η προηγούμενη καταχώριση μου έπρεπε να προηγηθεί της δικιάς σου. Μου έφαγες την σειρά, ντροπή σου!!!

Κατά δεύτερον, σε συγχαίρω για την "δημοσιογραφική" σου έρευνα, εγώ αρκέστηκα να βγάλω συμπεράσματα παρατηρώντας τις φωτογραφίες, και τελικά... καταλήξαμε σε κοινά συμπεράσματα.

Παρακαλώ, μην επαναληφθεί να δημοσιεύεις πριν από εμένα, ενώ γράφω μακροσκελή κείμενα!!!

:lol:
 


Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Nαι..μετα..ΤΟ κανα edit..

Παντως το ότι της τα δηλητηριασαν συνεχίζει να ναι τραγικο..
Αλλά φυσικά και όλα αυτα απο μερους της...
Στηρίζεται στην ευαισθησία μας που θα δουμε αυτες τις φωτό για να στειλουμε 50 ευρω ας πούμε?

:?

Σορρυ,αλλά δε μπορώ να ελεγχω καθε μειλ που παιρνω.Και όταν είδα αυτες τις φωτό...
 




keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
άρα η ηθική αυτουργός του εγκλήματος είναι η ίδια :evil:

το μυαλό πάει και αλλού βέβαια.....έτσι όπως έχουμε γίνει :evil:

Μπράβο Κατερίνα για το ενδιαφέρον :wink:

ps.αλήθεια τι τους είπες πως είσαι?
 




LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
45
thessaloniki
Ειχαμε κι εμεις εδω στα μερη μας παρομοια περιπτωση κυριας η οποια εκδιωχθηκε απο ολα τα κτηνιατρεια στα οποια και χρωστουσε απειρα ποσα και ειχε γινει ψιλοπανικος,οποτε δεν ειναι πλεον να πιστευουμε και σε τιποτα γιατι στο ονομα του χρηματος γινονται τα ακατανομαστα αισχη :roll: τα ποσα ειναι χοντρα οπως λεει και ο amangos αν πιασει το κολπο και για οσο πιασει.
 


denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Ξαναγράφω λίγο πιο αναλυτικά αυτά που έγραψα και μέσα στην διαχείριση.

- ΓΙΑΤΙ είναι εκεί τα ζώα?

- Προσφέρει τι ???? Ενα τέτοιο καταφύγιο? ΓΙΑΤΙ είναι καλύτερο από τον δρόμο? Για να μην τα χτυπήσει κάποιο αμάξι, ας πούμε πάλι?

-Είναι παράνομο? ΠΩΣ χτίζονται τέτοιες εγκαταστάσεις? ΓΙΑΤΙ δεν μπορουν
να τις κλείσουν σε μία νύκτα?

-Είναι νόμιμο? ΠΩΣ, αφού παραβαίνει 10 υγειονομικές διατάξεις ΜΟΝΟ από τις φωτό αν παρατηρήσεις?

-ΠΟΙΟΣ έχει δικαιωμα και ΜΕ ΠΟΙΕΣ προυποθέσεις να ανοιγει στην αυλή του τέτοιο κολαστήριο?

-ΠΩΣ επιδοτείται από την τοπική αυτοδιοίκηση, όντας παράνομο?

Και φυσικά τα σημαντικότερα:

-ΓΙΑΤΙ δεν φύλαγε κάποιος τα σκυλιά? Είαι ή όχι παράβαση του 3170?

-ΓΙΑΤΙ φωτογράφιζε κάποιος τα νεκρά ζώα ?

-ΕΙΝΑΙ η ΟΧΙ υπεύθυνος για εγκατάλειψη ο ΛΗΠΤΗΣ της φωτογραφίας του σκύλου που ξερνάει σάλιο? (ο σκύλος ΔΕΝ έχει μετακινηθεί από την θέση του ΟΥΤΕ για να διαπιστωθεί ΑΝ είναι ακομα ζωντανός, είναι εκεί πολύ ώρα, είναι προφανές, και αυτός που τραβάει την φωτό είναι τουλάχιστον για μήνυση, να μην πώ για μπουνιές κατευθείαν)

-ΓΙΑΤΙ είναι οι φωτογραφίες αυτές συνοδευόμενες από κείμενο που ζητάει χρήματα? Είναι εκβιασμός? Είναι επετεία? Τί είναι? Εγώ δεν το δέχομαι. Για να δώδω χρήματα - κύριοι θέλω φωτό από ωραία ατομικά κλουβιά - καθαρά ζώα και χώρους άσκησης και ιατρικής παρακολούθησης.

-ΓΙΑΤΙ είναι αυτό το κείμενο στα Αγγλικά? ΠΟΥ προωθειται? Με ποιο δικαιωμα? Πού αποσκοπει? ΕΙΝΑΙ δυσφήμιση της χώρας μας ή όχι? ΚΛΕΒΕΙ την φιλανθρωπία από άλλους που τους αξίζει να έχουν οικονομική βοηθεια ή όχι?

Μιλάμε για ΣΩΡΕΙΑ ποινικών αδικήμάτων, πλέον ...

Και τέλος, από έναν άνθρωπο - ΠΑΓΟ - συλλέκτη ζώων - που χάνει την λογική και το μέτρο, που δεν αναγνωρίζει ότι βασανίζει - που γεμίζει τα μπόλ για να βγάλει φωτό, που βγάζει φωτό την ώρα που ένα ζώο ξερνάει τα σωθικά του, περιμένω τα πάντα ... και ο νωόν νοείτω ...
 




Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.112
Μηνύματα
895.804
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf