ΔΙΑΡΡΟΙΑ, ΕΜΕΤΟΙ, ΑΙΜΑ

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Παιδιά καλησπέρα, είμαι σε πολύ κακή κατάσταση σήμερα και γενικά έχω ψιλοτρομάξει.
Το μεσημέρι ο Ρούμπεν άρχισε να κάνει μία ελαφριά διάρροια, δεν έδωσα σημασία καμία. Ξανάκανε διάρροια και ήταν πολύ περισσότερη σε ποσότητα. Μετά κατά τις τρεις με τέσσερις το μεσημέρι έκανε 3-4 εμετούς και έβγαζε φαί, άρχισα να ανησυχώ αλλά μετά έδειχνε να ηρέμησε. Ήπιε και νερό, οκ, λέω θα δούμε. Τώρα το βράδυ κατά τις 22.00 πάω στην κρεβατοκάμαρα και βλέπω κάτι σαν κηλίδα αίμα. Και κοιτάω τον ποπό του και φαινόταν κάτι σαν ροζουλί υγρό στον πρωκτό, αλλά δεν ήμουν σίγουρη. Του ανοίγω να βγει στον κήπο και τον βλέπω οτι κάνει κακά. Όταν γύρισε όλη η γούνα του από πίσω ήταν κατακόκκινη. Τώρα είναι ήσυχος και κοιμάται. Έχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο, έχετε ξανακούσει; Θα πάρω αύριο το πρωί την κτηνίατρο αλλά έχω τρομοκρατηθεί. Είναι εμβολιασμένος και μόνο η αποπαρασίτωση μου έχει ξεφύγει από τα μέσα του καλοκαιριού (ναι εντάξει το ξέχασα). Αλλά πείτε μου κάτι αν έχετε ακούσει παρόμοια περίπτωση γιατί δεν μπορώ να βρω τίποτα...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εμετο κανει?τι χρωμα ειναι?
Ορεξη για φαγητο και παιχνιδι?
Αυριο στον ιατρο οποσδηποτε..

και σήμερα αν τον έπαιρνες τηλέφωνο δεν θα ήταν κακό..
Μην του δώσεις να φάει τίποτα.., νεράκι εσύ με ένα κουτάλι ανά μια ώρα..

και ψυχραιμία..

Last edited:

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Τώρα όχι τους εμετούς τους σταμάτησε κάτα τις τέσσερις το απόγευμα; δεν θυμάμαι καλά, εκεί περίπου, θέε μου τι χαζή να μην τον πάω το απόγευμα. Τέλοσπάντων δεν έχω δοκιμάσει να τον παίξω για να μην τον ανησυχήσω γιατί φαίνεται κουρασμένος, όχι δεν έχει φάει τίποτα, κοιμάται και απλώς με ακολουθεί, τώρα είναι στα πόδια μου. Αλλά Κάngo, σου μιλάω για αίμα, δηλαδή κοίτα τη φωτογραφία του, από το πάνω μέρος της ουράς που είναι ο πρωκτός μέχρι κάτω τις πατούσες κόκκινη όλη γούνα του, δηλαδή δεν μπορεί...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αυριο στον γιατρό οπωσδήποτε!
Αν η αιμορραγία από το πεπτικό είναι μεγάλη, εγώ μπορεί και να τον ανησυχούσα(τον κτηνίατρο) και σήμερα....

Αν έβλεπα και το σκυλί να είναι πολύ πεσμένο, θα τον ανησυχούσα οπωσδήποτε!

Edit: Υπάρχει περιπτωση να έφαγε τίποτα;

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Αυριο στον γιατρό οπωσδήποτε!
Αν η αιμορραγία από το πεπτικό είναι μεγάλη, εγώ μπορεί και να τον ανησυχούσα(τον κτηνίατρο) και σήμερα....

Αν έβλεπα και το σκυλί να είναι πολύ πεσμένο, θα τον ανησυχούσα οπωσδήποτε!

Edit: Υπάρχει περιπτωση να έφαγε τίποτα;
Δεν ξέρω, πάει στον κήπο και σκαλίζει, εγώ εκτός από τις κροκέτες του τίποτα δεν του δίνω..χορτάρια;
Είναι από τον ποπό του η αιμορραγία, αυτό εννοείς όταν λες πεπτικό; (sorry αλλά είμαι λίγο αλλόφρων αυτές τις ώρες)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Δεν ξέρω, πάει στον κήπο και σκαλίζει, εγώ εκτός από τις κροκέτες του τίποτα δεν του δίνω..χορτάρια;
Τελευταια φορα τι εφαγε???θυμισου ειναι σημαντικο..

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Τι εφαγε τελευταια φορα?
Η κοιλια του ειναι πρισμενη?
Κροκέτες; Αυτό που καταβάθος φοβάμαι είναι μην κατάπιε κανένα παιχνίδι της μικρής, ναι ξέρω ακούγεται εξωφρενικό αλλά γενικά βουτάει κάτι μικρά τύπου poly pocket που μπορεί να βρει στον κήπο ή κάτω από τους καναπέδες (γιατί είναι και κοντός και χωράει). Η κοιλιά του όχι δεν φαίνεται πρησμένη και ευτυχώς δεν φαίνεται να έχει σπασμούς ή ρίγη.

Όχι δεν κατάπιε παιχνίδι, εμετό που έκανε δεν έβγαλε τίποτα τέτοιο, ούτε χορτάρια, όχι, μόνο κομμάτια από κροκέτες και κάτι σαν πετρούλες, ναι κάτι σαν πετρούλες μικρές που δεν έδωσα σημασία, δεν ξέρω, δεν μπορώ να καταλάβω.

Ναι έχεις δίκιο, θα πάρω τώρα την κτηνίατρο και ας είναι αργά. Όσο το σκέφτομαι χειρότερα γίνομαι.

Last edited by a moderator:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Eγώ άλλο φοβάμαι..
Xωρίς να θέλω να σε φοβίσω στην θέση σου θα έπαιρνα την πρωτοβουλία να έπαιρνα τον ιατρό μου..
Η γαστρορραγία είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και αν έχει πάει κάποιο αιχμηρό κομματάκι και του καρφωθεί στο στομάχι.., πρέπει το σκυλί να κάνει ακτινογραφία το συντομοτερο..

Kaipan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
49
0
πετρουπολη
οι πετρουλες ειναι χρωματιστες?
Η μανα μου βαζει λιπασματα κατα καιρους και τωρα τα εξαφανισα ολα. χρησιμαποιεις τιποτα τετοιο?

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Γκρι ήταν οι πετρούλες. Λίπασμα ναι αλλά...
Σας ευχαριστλω πολύ, όχι τίποτα άλλο αλλά με "σπρώξατε" να πάρω την κτηνίατρο που ντρεπόμουν. Και ήταν πάρα πολύ συνεργάσιμη. Μου είπε οτι παρουσιάζει συμππτώματα οξείας γαστρεντερίτιδας και άυριο πρωί θα πρέπει να πάει να βγάλει ακτινογραφία γιατί μου είπε οτι θέλει να δει τι έχει καταπιεί. Και επίσης μου είπε ούτε νερό, ούτε φαί μέχρι να τον δει αύριο.
Πω, πω αυτό το συναίσθημα του φόβου είναι κάτι το φοβερό...Θα σας πω αύριο τι ήταν, μπορεί να φανεί χρήσιμο και σαν εμπειρία και σε κάποιον άλλο.
Πραγματικά χίλια ευχαρισρώ για το σπρώξιμο, νιώθω πολύ καλύτερα.