Έχω ένα λαμπραντόρ που εδώ και ένα μήνα κάνει διάρροιες και εμετούς (και με αίμα). Όχι συνέχεια βέβαια. Στην αρχή έκανε 2 εμετούς. Μετά 5 μέρες ήταν μια χαρά. Μετά για 2 μέρες έκανε διάρροιες. Μετά από συμβουλή της κτηνιάτρου πήρε κάτι χάπια και σταμάτησαν οι διάρροιες. Μετά για ξανά 5 μέρες ήταν οκ. Μετά ξαναέκανε εμετούς. Μετά ξανά οκ για διάστημα μιας εβδομάδας. Τώρα από χτες άρχισε πάλι διάρροιες. Όλο αυτό το διάστημα τρώει κοτόπουλο με ρύζι και φαρμακευτικές τροφές σε μικρά γεύματα πολλές φορές. Έχω παρατηρήσει ότι όταν τρώει κοτόπουλο με ρύζι είναι τις περισσότερες φορές καλά αλλά όταν πάω να του δώσω ξηρά τροφή, την οποία παλιά έτρωγε κανονικότατα ξαναρχίζει. Όλο αυτο το διάστημα έχει πάρει φάρμακα και για διάρροια και για εμέτο και έχει κανει και ορό για να μην αφυδατωθεί. Οι εξετάσεις αιματός του ήταν μια χαρά. Εξετάσεις κοπράνων θα γίνουν από εβδομάδα. Τον προσέχουμε σαν τα μάτια μας 4 άνθρωποι και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι έχει. Αν κάποιος είχε παρόμοια εμπειρία ή ξέρει κάτι που θα μπορούσε να με βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων.