ΔΙατροφική βοήθεια!!!

manin

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
458
250
Καλημέρα σας,

έχω 3 σκυλάκια...Τα 2 τρώνε barf, και το άλλο ξηρά, λόγω ευαίσθητων νεφρών.

Η Πέρσα τρώει barf. Έχει καλαζάρ, καρκίνο και ΧΝΑ. Εδώ και 1,5 χρόνο σχεδόν είμαστε σταθερά σε καλές τιμές νεφρών.
Για τον καρκίνο δίνω κουρκουμά και λάδι καρύδας ψυχρής έκθλιψης. Για τα νεφρά πολλά ακόμα!!!

Η Ρόξυ τρώει επίσης barf. Της δίνω προληπτικά κουρκουμά και λάδι καρύδας ψυχρής έκθλιψης.
Το πρόβλημα με τη Ρόξυ είναι ότι τρώει πολύ συχνά χόρτα. Πριν 2 βδομάδες ξαφνικά άρχισε να τρώει τις πάνες που έχω στο πάτωμα για την Πέρσα...Αμέσως την έβγαλα έξω κι έφαγε ότι πράσινο υπήρχε σε ακτίνα 300μέτρων...Υπ' όψιν ότι έχω αλάνες γύρω από το σπίτι...Της έδωσα laprasol για μια βδομάδα. Μόλις τελείωσε το laprasol, άρχισε να βόσκει πάλι...Όχι όπως πριν, αλλά και πάλι...
Τι να της δίνω στο φαί για καλύτερη λειτουργία του γαστρεντερικού;

Ο Μπούμπης τρώει ξηρά. Έχει καλαζάρ και παίρνει σολουρικ...Πρέπει να βρω κάτι να τον βοηθάει με τους κρυστάλους στη κύστη...Καμιά ιδέα;

Ευχαριστώ

tziaki15

New Member
13 Φεβρουαρίου 2022
3
0
34
καλησπέρα
εμείς που κάναμε πέτρες στρούβιτη λογώ zylapour ....το καταλάβαμε γτ εκανε αιματουρία και κολικό(καναμε εξετασεις ούρων και υπέρηχο)...πηραμε θεραπεια για ουρολοίμωξη και ο γιατρος μας ειχε δώσει και ειδικη κλινική τροφη που διαλύει τις πέτρες struvite..απο τοτε ξεκιναμε σταματάμε το zylapour γτ κατακαιρους συνεχιζει να χει θεματα με ουροποιητικο καθότι δεν υπαρχει εναλλακτική του zylapour ως προς το καλαζαρ η τουλαχιστον ο δικος μασ γιατρος δν μας εχει δώσει αλλη λύση...

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.437
8.411
Με ακαθάριστο (πράσινο) πατσά, οι δικοί μου κόβουν τη βοσκή.
Και ο δικος μου τρωει αποξηραμενο πρασινο πατσα σε κομματια απο zooplus. Η οσμη των λιχουδιων ανυποφορη δε ψηνομαι για φρεσκο..
Δε ξερω αν ειναι συμπτωση αλλα το τελευταιο τετραμηνο που του δινω εχει κοψει την βοσκη.

• Like
Reactions: manin

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.623
11.025
Athens
Ο Μπούμπης τρώει ξηρά. Έχει καλαζάρ και παίρνει σολουρικ...Πρέπει να βρω κάτι να τον βοηθάει με τους κρυστάλους στη κύστη...Καμιά ιδέα;

Ευχαριστώ
Για τους ανθρώπους υπάρχουν κάτι φυσικά σκευάσματα σε μορφή αφεψήματος συνήθως που "σπάνε" την πέτρα - δεν θυμάμαι συκεκριμμένη μάρκα. Ίσως να αναζητήσεις ένα ανθρώπινο και να δεις αν κάνει και για σκύλο.

manin

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
458
250
Για τους ανθρώπους υπάρχουν κάτι φυσικά σκευάσματα σε μορφή αφεψήματος συνήθως που "σπάνε" την πέτρα - δεν θυμάμαι συκεκριμμένη μάρκα. Ίσως να αναζητήσεις ένα ανθρώπινο και να δεις αν κάνει και για σκύλο.
Εννοεις του Vogel?

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.623
11.025
Athens
Όχι, κάτι σαν το chanca piedra. Eξαρτάται νομίζω όμως και από το τι είδος πέτρες είναι. Αυτό είναι ανθρώπινο σκεύασμα αλλά αν γκουγκλάρεις μήπως βρεις αν χρησιμοποιείται και για σκύλο.

• Like

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.847
Υπαρχουν αρκετα προιοντα που ειναι και για στειρωμενους γατους που εμφανιζουν κρυσταλλους όπως στο Cystocure ή VetIq Urinary care . Ψαξτο λιγο.

• Like

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr