Δάγκωμα κουταβιού

IoannaS

Member
29 Ιανουαρίου 2018
20
30
Καλησπέρα σε όλους.. Εχω μια γλυκια κουταβίνα μινι σναουτσερ και ειναι τωρα 3 μηνων. Σημερα πανω στο παιχνίδι με δαγκωσε και εβγαλε αιμα το δαχτυλο μου. Ξερετε αν πρεπει να παω για αντιτετανικο? Η μικρη εχει κανει προς το παρον 4 εμβολια, το puppy, ενα da2pi, ενα cpv lepto και της λυσσας. Για αντιτετανικο δεν βλεπω κατι εκτος αν ειναι το da2pi.. Μπορειτε να με διαφωτίσετε? Ευχαριστω!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Αν πήγαινα για αντιτετανικό εμβόλιο κάθε φορά που με έχει δαγκώσει ο σκύλος μου σε σημείο να ματώσω τότε θα ήμουν χιλιοτρυπημένος και θα είχα πεθάνει από υπερβολική δόση αντιτετανικού!

Όχι δεν χρειάζεται! Συνέχισε να παίζεις με την κουτάβα σου!
Αυτά τα δαγκώματα είναι απόλαυση, αν ξέρεις να τα δουλέψεις σωστά!

IoannaS

Member
29 Ιανουαρίου 2018
20
30
Ευχαριστώ για την απαντηση.. με ανησυχησαν αλλοι ειναι η αληθεια.. μας εχει τρελλανει στο δαγκωμα η μικρη. Της δινω τα παιχνιδια της παλι δαγκωνει, μας τραβαει παντελονια, ρουχα. Μαλλον κατι λαθος κανω

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Κάτι που ξέχασα να επισημάνω και που πολύς κόσμος μπερδεύεται είναι το ότι τα εμβόλια που κάνουμε στα σκυλιά μας είναι για την δική τους προστασία! Αφορούν την δική τους προστασία από τους εξωγενείς παράγοντες!
Συνεπώς, λανθασμένα έψαξες να δεις στα εμβόλια της σκύλας αν καλύπτεσαι εσύ για τέτανο!