Δίλημμα..

irowhite

Member
3 Σεπτεμβρίου 2016
6
5
27
Χαχαχα ευχαριστω ξανα και τους υπόλοιπους που με βοηθάτε!! Μένω με την μητέρα μου την εχω πληροφορήσει και για τα καλα και για τα κακα των τριών ρατσών. Και η ίδια ψιλοφοβάτε να πάρουμε Akita διότι κάποιοι οικογενειακοί μας φίλοι που ξέρουν απο σκυλιά μας είπαν ότι είναι ζόρικος χαρακτήρας. Με εκτροφείς δεν εχω μιλήσει να σας πω την αλήθεια μόνο με εκπεδευτή αλλά για Akita και Samoyed εκτροφεία δεν έχω βρει. Ωστόσο ο εκτροφέας του σκυλιού Ευρασίας φαίνεται αρκετά καλός και έχει μεράκι για αυτό που κάνει γιατι όπως λέει αγάπησε αυτή τη ράτσα και ήθελε να την μοιραστεί με τον υπόλοιπο κόσμο. Εκτός απο εκτροφείς έχω βρει δυο σελίδες που πουλάνε καθαρόαιμα σκυλάκια από τα καλύτερα εκτροφεία του εξωτερικού, όπως λένε. Με πεντιγκρι. Αλλά να τα εμπιστευτώ;

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
@irowhite Το αρχικο ποσο που ειπες πως διαθετεις πιστευω πως δεν ειναι αρκετο για την αγορα καποιου καθαροαιμου κουταβιου (θα ελεγα μαλιστα πως δεν επαρκει για την αγορα κουταβιου οποιασδηποτε φυλης και οχι μονο των τριων που ανεφερες).Οπως ειπες και εσυ,αν εισαι διατεθειμενη και θελεις οντως να παρεις καποιο καθαροαιμο,ο μονος τροπος ειναι να αποταμιευσεις τα χρηματα που απαιτουνται,κατι που ισως τελικα ειναι και καλυτερο,γιατι θα εχεις χρονο να διαβασεις και να μαθεις καποια πραγματα για τη φυλη στην οποια θα καταληξεις.

Επειδη τα Ευρασιας δεν ειναι τοσο διαδεδομενα ως φυλη (τουλαχιστον στην Ελλαδα),μου κανει εντυπωση πως βρηκες εκτροφεα αυτων και οχι των Ακιτα των οποιων οι συμμετοχες σε εκθεσεις πλεον ειναι παρα πολλες,αρα και οι εκτροφεις πλεον ειναι αρκετοι(με τα καλα του και τα κακα του).Κοιταξε παντως το προγραμμα των εκθεσεων που σου εδωσα σε προηγουμενο μηνυμα μου,Ακιτα θα υπαρχουν σιγουρα,Σαμογεντ ισως 1-2 αν εισαι τυχερη και Ευρασιας το βρισκω λιγο δυσκολο.Σιγουρα παντως θα μπορεσεις να ερθεις σε επαφη με εκτροφεις Ακιτα.

• Like
Reactions: Orilis and mareco