Δεν αντέχω άλλο!!!!


PokerMon

Member
2 Νοεμβρίου 2006
19
0
Και πραγματικά θα χρειαστεί να πάρω σκληρά μέτρα για την σκύλα μου.
Είναι πλέον 19 μηνών με αυστηρή διατροφή για να μην χάσουμε και την μπάλα.
Και ενώ μετά από προσπάθεια μεγάλη να κάνει την ανάγκη τις μόνο στην βόλτα και όχι στην αυλή, ξαφνικά άρχισε πάλι τα ίδια και μόλις νιώσει λίγο ελεύθερη στην αυλή τα κάνει εκεί. Έχω δοκιμάσει πολλούς τρόπους μα δυστυχώς το σκυλί έχει πεισμώσει απίστευτα και δε μου μένει άλλος τρόπος παρά να αρχίσει η τιμωρία τις με ρεύμα, λυπάμαι που το λέω αλλά δεν γίνετε αλλιώς.
Ας τα πάρουμε από την αρχή. Το σκυλί άρχισε να βγαίνει καθημερινά και αρκετά συχνά έξω για να μάθει ότι η βόλτα εκτός από παιχνίδι είναι και για τις ανάγκες τις. Σιγά σιγά το έμαθε και όλα πήγαιναν καλά αν εξαιρέσουμε κάποια ατυχήματα.
Έφτασε σε σημείο να πηγαίνει μια φορά την ημέρα βόλτα σχεδόν πάντα την ίδια ώρα 3 με 4 ώρες μετά το φαΐ τις το οποίο είναι και αυτό μια φορά την μέρα πλέον.
Πέρυσι λόγο του χειμώνα που είχαμε το σκυλί έμεινε μέσα στο σπίτι με αποτέλεσμα να γίνει και αυτό δικός του χώρος. Όταν ξαναβγήκε στην αυλή και έκανε εκεί την ανάγκη του τιμωρήθηκε με φωνή και μια ξυλιά με το χέρι στον ποπό τις και αμέσως αυτό δεν ξανάγινε. Το καλοκαίρι έμεινε σχεδόν 2 μήνες στο εξοχικό μαζί με τα άλλα σκυλιά για διάφορους λόγους ( συνύπαρξη με άλλα ζώα, και την χαρά τις ελευθερίας κτλ κτλ κτλ ) με μόνο κακό σημείο την ανεξέλεγκτη μανία τις με το φαΐ. Έτσι έφτασε στο σημείο να γεμίζει τον τόπο με…… χωρίς να μπορούν οι γονείς μου να κάνουνε κάτι για αυτό. Τον Σεπτέμβριο επέστρεψε στην βάση τις στην Αθήνα χωρίς να μας δημιουργεί προβλήματα με την αυλή ( και περιμέναμε το αντίθετο ) πέρασε ένας μήνας και ξαφνικά άρχισε πάλι τα ίδια. Εγώ θα τα κάνω στην αυλή είτε το θέλετε είτε όχι.
Εκεί θεώρησα ότι το σκυλί έχει ανάγκη βόλτας περισσότερες από μια φορά την μέρα και το έκανα πράξη. Έλα όμως που και 3 βόλτες την ημέρα να την πήγαινα αυτή μια φορά κάτι θα έκανε στην αυλή και απορούσα που βρίσκει όλο αυτό το……!
Άρχισα από την αρχή πάλι με περιορισμό στο κλουβί τις και μάλωμα μετά από κάθε πράξη της και μετά από μια βδομάδα είδα καλά αποτελέσματα, αλλά δεν κράτησε πολύ και αρχίσανε πάλι τα ίδια.
Έχω φτάσει σε σημείο να την χτυπήσω πολύ άσχημα να την μαλώνω με πολύ δυνατές φωνές και με περιορισμούς αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να πετύχω τπτ, μόλις την αφήσω ένα λεπτό μόνη τις στην αυλή τις φτάνει να κάνει την δουλεία τις και ας έχει γυρίσει από βόλτα 2 ωρών που έχει κάνει την ανάγκη τις 5 φορές το χοντρό και 6 το ψηλό.
Παιδιά δεν αντέχω άλλο αυτό το μαρτύριο και Ίδη έχω εγκαταστήσει κάμερα στην αυλή και από το pc την παρακολουθώ και είμαι έτοιμος μόλις κάνει κάτι να πατήσω το κουμπί του κολάρου μπας και την ακούσει έτσι άσχημα και το κόψει.
Δυστυχώς όσους ρώτησα και με όσους το συζήτησα ( και με τον εκπαιδευτή τις ) δεν μπορούνε να μου βρούνε κάποια αιτία αυτής τις συμπεριφοράς μιας και δεν είναι θέμα του ότι το σκυλί δεν μπορεί να κρατηθεί αφού έχει τύχει και σε μικρότερη ηλικία να μείνει στο σπίτι μέσα λόγο του κρύου για 2 μέρες και να μην κάνει απολύτως τπτ. Και γνωρίζω από παλιότερες εμπειρίες μου με σκυλιά που σε μικρότερη ηλικία κάνανε και 3 μέρες να βγούνε έξω για βόλτα και δεν κάνανε τπτ στην αυλή.
Σας κούρασα το ξέρω με όλο αυτό το κατεβατό αλλά ελπίζω εδώ να βρω μια λύση πριν φτάσω στο σημείο να επέμβω με πολύ κακή συμπεριφορά απέναντι σε ένα σύντροφο.
Κατά τα άλλα το σκυλί είναι τέλειο και άψογο στην συμπεριφορά του, εκπαιδεύτηκε εύκολα και χωρίς ζόρι από τον εκπαιδευτή μιας και μόλις δει στα χέρια σου κάτι φαγώσιμο εκείνη την στιγμή αν τις δόσεις εντολή να πηδήξει από την ταράτσα θα το κάνει προκειμένου να φάει.
 
  • Angry
Reactions: TheBestBoi


boxer

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2006
529
1
ATHENS
www.petcorner.gr
καταρχας παρακληση σε οσους εχουν παρομοιο προβλημα και διαβασουν αυτη τη δημοσιευση ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΕΣΤΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ

Τετοιου ειδους μεθοδοι ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ, ΜΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Α Π Ο Δ Ε Ι Ξ Η ΤΗΣ ΦΟΒΕΡΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ ΑΝΕΥΘΥΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ

αρχικα, διαβαζοντας το ποστ στο "νεο μελος" ειχα την προθεση να απαντησω αναλυτικα για τη μεθοδο εκπαιδευσης σχετικα με το πού να κανει την αναγκη του ενα ζωο.
τελικα, ειναι ολοφανερο οτι τα λογια θα πανε χαμενα. και ειδη εχει γινει φοβερο κακο στο ζωο.

με τις μεθοδους που χρησιμοποιεις, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΖΩΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ! αντιθετως, πιστευω πως εσυ χρειαζεσαι εκπαιδευση καλων τροπων συμπεριφορας, και ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ

Δεν πιστευω οτι εισαι απο αυτους που δεν εχουν ακουσει ΠΟΤΕ για το ποιες μεθοδοι ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ. φαινεται πως κανεις συνειδητα ο,τι κανεις και δε δισταζεις να φτασεις σε οποιαδηποτε φρικτη συμπεριφορα!

συμβουλη μου ειναι να δωσεις το σκυλι σε καποιο ιδιοκτητη που θα εχει ολη την καλη διαθεση,αφοσιωση,αγαπη,ΓΝΩΣΗ ωστε να διδαξει το σκυλι 5 πραγματα.
 


magi

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2006
609
2
Athens
PokerMon, έχω και εγώ ένα θυλικό ντόμπερμαν 27 μηνών σήμερα – την Siba, είναι και αυτή στειρωμένη. Το να βγαίνει βόλτα το σκυλί μόνο μια φορά την ημέρα (ανεξάρτητου ράτσας ) είναι απαράδεκτο, όπως και το να κάνει κρύο η να βρέχει τα σκυλιά μου πάντα 3 φορές την ημέρα βγαίνουν βόλτα. Το σκυλί σου φαντάζομε από μικρό κουτάβι ήτανε στην αυλή και από την αρχή έκανε εκεί τις ανάγκες της, για αυτό συνδυάζει αυλή-ανάγκη. Κατά την γνώμη μου πρέπει να αρχίζεις από την αρχή να μαθαίνεις το ντόμπη σου που είναι καλό να το κάνει – έξω στην βόλτα με βράβευση την κατάλληλη στιγμή, Το ηλεκτρικό κολάρο χρησιμοποιείτε στην εκπαίδευση πολύ σκληρών σκυλιών από ανθρώπους που ξέρουν καλά να το χειρισθούν (θεωρώ ότι υπάρχουν πολύ λίγοι εκπαιδευτές με τέτοιες ικανότητες).
Το ντόμπερμαν σαν ράτσα χρειάζεται κίνηση, τρέξιμο, δεν του κάνει κάλο να το έχεις στο σπίτι η στην αυλή συνέχεια μόνο με μια βόλτα. Να προσθέσω ότι έχω και ένα θυλικό rott (10 χρονών) και μένουμε όλη μαζί ευτυχισμένοι στο ίδιο σπίτι .
:D
 


PokerMon

Member
2 Νοεμβρίου 2006
19
0
Φίλε boxer πιστεύω πως με παρεξήγησες, και ίσος να φταίω εγώ σε αυτό που δεν εξήγησα αναλυτικά τι σημαίνει έχω χτυπήσει άσχημα την Λάρα. Το χτύπημα με εφημερίδα στα καπούλια του σκύλου δεν νομίζω ότι είναι επίπονο αντίθετα σε συνδυασμό θορύβου και φωνής δικιάς μου φέρνει κάποια αποτελέσματα. Το ρεύμα δεν το έχω ακόμα χρησιμοποίηση απλά το ανέφερα σαν λύση σε περίπτωση που και εδώ δεν βρω κάτι το οποίο να μου φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Άρα νομίζω ότι είσαι λίγο άδικος στο να με χαρακτηρίζεις με τα παραπάνω και το ξανάλεω ότι έχω μεγαλώσει 10 σκυλιά από κουτάβια χωρίς να εφαρμόζω βία επάνω τους απλά με αγάπη και φροντίδα έπαιρνα αυτό που έπρεπε από τα σκυλιά. Το συγκεκριμένο σκυλί το έστειλα για εκπαίδευση σε φίλο εκπαιδευτή για να μπορώ να κοντρολάρω την πιθανή επιθετικότητα του σε άλλα ζώα η και ανθρώπους.
Magi η αυλή που έχει το σκυλί είναι περίπου 40 τμ και το σκυλί την έχει στη διάθεση του για να τρέχει και να ξεμουδιάζει μέχρι την στιγμή που θα βρεθεί σε ελεύθερο τεράστιο χώρο που είναι στη βόλτα τις. Έχει φτάσει σε σημείο στη βόλτα να πηγαίνει χωρίς λουρί και να είναι τρομερά υπάκουη στα καλέσματα μου, εξάλλου από ότι γνωρίζω δεν είναι και ότι καλύτερο ένα σκυλί να τρέχει και να καίγετε διαρκώς όλη τη μέρα αλλά δεν μπορώ να τις το στερήσω. Όσο για το πως τις φέρομε, ίσος και να είναι ένας λόγος επερχόμενου διαζυγίου από την γυναίκα μου χαχαχαχαχα πολλές φορές όταν είμαστε οι 2 μας στο σπίτι είμαστε μαζί ξάπλα στον καναπέ και γενικότερα τις φέρομε σαν να είναι παιδί μου.
Τώρα για το θέμα τις αυλής είναι πρόβλημα αν αναλογιστείτε ότι εγώ συγκεκριμένα και μόνο στην εμφάνιση ( δε συζητάω για να πλησιάσω κιόλας ) του χοντρού τις αναγουλιάζω και αυτό το έχω από μικρό παιδί και δεν αλλάζει και έτσι αναγκάζετε η γυναίκα μου να τα μαζεύει πράγμα το οποίο πλέον την εκνευρίζει αφάνταστα μιας και το σκυλί μεγάλωσε και δεν κάνει αυτό που πρέπει.
Συμπεραίνουμε ότι η αυλή είναι ο χώρος τις και δεν μπορώ να διανοηθώ ένα σκυλί να θέλει να έχει το χώρο του βρόμικο, δεν το κάνει επειδή δεν κρατιέται αλλά από πείσμα γιατί είναι τρελό να γυρίζει από βόλτα 2 ωρών και με πολλές φορές κενώσεις και να τα κάνει και δίπλα από το σπιτάκι τις.
Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω σύμφωνα με την εμπειρία μου είναι ότι το κάνει από αντίδραση γιατί θέλει να βρίσκετε μονίμως μέσα στο σπίτι και όχι στην αυλή. Μάλλον έχει καλομάθει και σας παρακαλώ αν μπορείτε να βρείτε τι λάθος κάνω και πως μπορώ να αλλάξω αυτή την κατάσταση. Και ξανάλεω και 4 φορές την μέρα να την βγάλω βόλτα, αυτή θα τα κάνει και στην αυλή και είναι ένα ακόμα παράξενο το ότι τρώει 400 γραμμάρια φαγητό την ημέρα και βγάζει 3 με 4 κιλά περίπου, που τα βρίσκει??????
 
  • Angry
Reactions: TheBestBoi


PokerMon

Member
2 Νοεμβρίου 2006
19
0
magi said:
Το σκυλί σου φαντάζομε από μικρό κουτάβι ήτανε στην αυλή και από την αρχή έκανε εκεί τις ανάγκες της, για αυτό συνδυάζει αυλή-ανάγκη
:D
Ήτανε σε άλλη αυλή και μέσα στο σπίτι μέχρι και 6 μηνών και όταν μεταφέρθηκε σε αυτή άρχισε και η εκπαίδευση τις η οποία πήγαινε πολύ καλά μέχρι που όπως είπα πιο πάνω τις την έδωσε ξαφνικά και χωρίς λόγο.
 


magi

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2006
609
2
Athens
και είναι ένα ακόμα παράξενο το ότι τρώει 400 γραμμάρια φαγητό την ημέρα και βγάζει 3 με 4 κιλά περίπου, που τα βρίσκει??????
Και η Siba μου τρώει περίπου 400 γρ. τροφή την ημέρα και βγάζει μικρά κόπρανα δυο φορές, ίσος πρέπει να αλλάξεις το φαγητό (μάρκα ? δεν ξέρω τι ταΐζεις το σκυλί ?).
Boxer, σιγά σιγά, ο PokerMan ζήτησε βοήθεια, στο κάτω κάτω δεν είπε ότι να βάλει ηλεκτρικό κολάρο στο σκυλί σου :wink:
 


boxer

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2006
529
1
ATHENS
www.petcorner.gr
ειπες
Ίδη έχω εγκαταστήσει κάμερα στην αυλή και από το pc την παρακολουθώ και είμαι έτοιμος μόλις κάνει κάτι να πατήσω το κουμπί του κολάρου μπας και την ακούσει έτσι άσχημα και το κόψει.
τωρα λες
Το ρεύμα δεν το έχω ακόμα χρησιμοποίηση απλά το ανέφερα σαν λύση σε περίπτωση που και εδώ δεν βρω κάτι το οποίο να μου φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
εννοεις οτι ακομα δεν εχεις δει απο την καμερα να κανει κατι τετοιο και ακομα δεν εχεις πατησει το κουμπι.....?

εν πασει περιπτωσει, αφου λες οτι την εχεις σαν παιδι σου, και την αγαπας, κλπ κλπ................ ας τα παρουμε απο την αρχη και πιο ψυχραιμα(εγω κυριως ΠΙΟ ΨΥΧΡΑΙΜΑ)

σου παραθετω εδω τις απαραδεκτες συμπεριφορες, φρασεις και αντιληψεις σου
Και πραγματικά θα χρειαστεί να πάρω σκληρά μέτρα για την σκύλα μου.
Έχω δοκιμάσει πολλούς τρόπους μα δυστυχώς το σκυλί έχει πεισμώσει απίστευτα και δε μου μένει άλλος τρόπος παρά να αρχίσει η τιμωρία τις με ρεύμα, λυπάμαι που το λέω αλλά δεν γίνετε αλλιώς.
Έφτασε σε σημείο να πηγαίνει μια φορά την ημέρα βόλτα σχεδόν πάντα την ίδια ώρα 3 με 4 ώρες μετά το φαΐ τις το οποίο είναι και αυτό μια φορά την μέρα πλέον.
Όταν ξαναβγήκε στην αυλή και έκανε εκεί την ανάγκη του τιμωρήθηκε με φωνή και μια ξυλιά με το χέρι στον ποπό τις και αμέσως αυτό δεν ξανάγινε.
με μόνο κακό σημείο την ανεξέλεγκτη μανία τις με το φαΐ.
Εγώ θα τα κάνω στην αυλή είτε το θέλετε είτε όχι.
Άρχισα από την αρχή πάλι με περιορισμό στο κλουβί τις και μάλωμα μετά από κάθε πράξη της
Έχω φτάσει σε σημείο να την χτυπήσω πολύ άσχημα να την μαλώνω με πολύ δυνατές φωνές και με περιορισμούς αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να πετύχω τπτ
Ίδη έχω εγκαταστήσει κάμερα στην αυλή και από το pc την παρακολουθώ και είμαι έτοιμος μόλις κάνει κάτι να πατήσω το κουμπί του κολάρου μπας και την ακούσει έτσι άσχημα και το κόψει.
Δυστυχώς όσους ρώτησα και με όσους το συζήτησα ( και με τον εκπαιδευτή τις ) δεν μπορούνε να μου βρούνε κάποια αιτία αυτής τις συμπεριφοράς μιας και δεν είναι θέμα του ότι το σκυλί δεν μπορεί να κρατηθεί αφού έχει τύχει και σε μικρότερη ηλικία να μείνει στο σπίτι μέσα λόγο του κρύου για 2 μέρες και να μην κάνει απολύτως τπτ. Και γνωρίζω από παλιότερες εμπειρίες μου με σκυλιά που σε μικρότερη ηλικία κάνανε και 3 μέρες να βγούνε έξω για βόλτα και δεν κάνανε τπτ στην αυλή.
Το χτύπημα με εφημερίδα στα καπούλια του σκύλου δεν νομίζω ότι είναι επίπονο αντίθετα σε συνδυασμό θορύβου και φωνής δικιάς μου φέρνει κάποια αποτελέσματα. Το ρεύμα δεν το έχω ακόμα χρησιμοποίηση απλά το ανέφερα σαν λύση σε περίπτωση που και εδώ δεν βρω κάτι το οποίο να μου φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Το συγκεκριμένο σκυλί το έστειλα για εκπαίδευση σε φίλο εκπαιδευτή για να μπορώ να κοντρολάρω την πιθανή επιθετικότητα του σε άλλα ζώα η και ανθρώπους.
δεν το κάνει επειδή δεν κρατιέται αλλά από πείσμα γιατί είναι τρελό να γυρίζει από βόλτα 2 ωρών και με πολλές φορές κενώσεις και να τα κάνει και δίπλα από το σπιτάκι τις.
Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω σύμφωνα με την εμπειρία μου είναι ότι το κάνει από αντίδραση γιατί θέλει να βρίσκετε μονίμως μέσα στο σπίτι και όχι στην αυλή. Μάλλον έχει καλομάθει
λοιπον,....
καταρχην, παω στοιχημα οτι κατι δεν παει καθολου μα καθολου καλα με τη διατροφη της! πραγματι, ετσι οπως τα περιγραφεις, οι "αναγκες" της ειναι αφυσικες! και αυτο θα επρεπε να σε ειχε προβληματισει!!!!
αντι να το ψαξεις διατροφικα και κτηνιατρικα, εσυ επελεξες να πιστεψεις οτι απο πεισμα τα κανει στην αυλη και απο πεισμα κανει τοσες ποσοτητες και τοσες πολλες φορες :shock: :shock: :shock:
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΠΕΙΣΜΑ

σιγουρα πρεπει να ζητησεις τη βοηθεια επαγγελματια ΝΟΡΜΑΛ εκπαιδευτη, μιας και ειναι ολοφανερο πιστευω οτι μονος σου δε θα καταφερεις τιποτα, παραμονο χειροτερα αποτελεσματα και πολλη πολλη ταλαιπωρια.
αλλαξε εκπαιδευτη, μιας και ο δικος σου δεν ξερει λες τι να σου πει..... αν ειναι δυνατον?! :shock:

ενας καλος εκπαιδευτης θα εφαρμοσει μαζι σου ενα καλο προγραμμα εξοδων, επιβραβευσης στη σωστη συμπεριφορα και σωστης αντιμετωπισης της λαθος συμπεριφορας. αυτο θα γινει ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΚΛΠ.
το να τη μαλωνεις, να τη χτυπας, να τη βριζεις, να τη χτυπας με ρευμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ! αντιθετως! δινεις λαθος μηνυματα, την πανικοβαλεις, δεν τη διορθωνεις!

το οτι εχεις εμπειρια με σκυλια δε μου λεει απολυτως τιποτα... και ο παππους μου εχει! ξυλο με εφημεριδα, βουτηγμα μεσα στα ουρα, και παει λεγοντας................ :? αυτο δεν ειναι ΓΝΩΣΗ
αυτο που εσενα σου φαινεται ακακο και οχι επιπονο, στο σκυλι μοιαζει φοβερο και τρομερο!

1)μην την ταιζεις μονο μια φορα την ημερα, ειναι πολυ κακο για λογους υγειας, τι να σου πρωτοπω εδω? δεν ειναι το καταλληλο φορουμ
2)τα περισσοτερα σκυλια εχουν μια καποια μανια με το φαγητο, μην το κανεις να μοιαζει "εξωγηινη" συνηθεια. αντιθετως, μπορεις να το εκμεταλλευτεις πολυ θετικα!
3)μην την αντιμετωπιζεις σα να ναι κανενα κακομαθημενο,πεισματαρικο πλασμα που κανει ο,τι μπορει για να σε νευριαζει! αυτο ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ! δεν ισχυει καθολου και καλα θα κανεις να το βαλεις καλα στο μυαλο σου, αλλιως δεν προκειται να καταλαβεις τα λαθη σου.
4)το χτυπημα με ρευμα ειναι μεθοδος απανθωπη και σκληρη. και ειδικα στην περιπτωση σου, που μιλαμε για ενα απλουστατο-κατα τη γνωμη μου-προβλημα. σε αντιθεση με το δικο σου προσωπικο προβλημα.
5)στον εκπαιδευτη παμε για να μας βοηθησει να εχουμε ενα σκυλι ημερο,φιλικο,βολικο,κοινωνικο,με καλους τροπους συμπεριφορας και τελικα... ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ!
6)εχεις εμπειρια σκυλιων που κρατιουνταν 3 μερες????????????????? ΑΝ ισχυει αυτο, ειναι βαναυσο!!!!! να εχεις σκυλια 3 μερες κλεισμενα και να τα αναγκαζεις και να κρατιουνται!!!!!!

δωσε βαση στην υγεια της! στη διατροφη της! στο προγραμμα ολης της ημερας της! ζητα βοηθεια απο εναν ΚΑΛΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ! επιβραβευσε πλουσιοπαροχα τις καλες συμπεριφορες!!! μεζεδακια, χαδια, ομορφα λογια! αγνοησε ανεπιθυμητες συμπεριφορες, ή εστω δειξε της την απογοητευση σου με ενα απλο "οχι" ή "τι εκανες?" με τονο απογοητευτικο οχι με αγριογκαριδες και ξυλο!!!!!!!
ανοιξε καλα τα ματια σου και δες τα σημαδια που δειχνουν οτι εχει ερθει η ωρα να κανει την αναγκη της. αφου λες οτι εχεις τοοοοση εμπειρια, δε μπορει να μην ξερεις τις ενδειξεις!!!! και παρτην κατευθειαν εξω να κανει την αναγκη της!

τι να σου πρωτογραψω εδω???????????? ηδη κοιτα ποσο χωρο εχω πιασει!
ζητα βοηθεια απο ΚΑΛΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ!!!!!!!!!
μη βασανιζεις αλλο τη σκυλα σου!!! σκεψου ποσα σου προσφερει, και πώς της το ανταποδιδεις εσυ!!!!!!! με ξυλο,βρισιες,τιμωριες,ρευμα!!!!!
 


boxer

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2006
529
1
ATHENS
www.petcorner.gr
Boxer, σιγά σιγά, ο PokerMan ζήτησε βοήθεια, στο κάτω κάτω δεν είπε ότι να βάλει ηλεκτρικό κολάρο στο σκυλί σου Wink
magi αυτη ειναι η δικη σου αποψη..................
εγω επρεπε να προστατεψω εστω και μεσα απο ενα φορουμ, οποιοδηποτε σκυλι! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ το δικο μου μια χαρα ειναι ουτως ή αλλως.
τωρα αν εσυ ενδιαφερεσαι μονο για το δικο σου, αλλο θεμα.
 


PokerMon

Member
2 Νοεμβρίου 2006
19
0
Φίλε boxer, συμφωνώ ότι η συμπεριφορά μου δεν είναι η καλύτερη δυνατή αλλά έλα στη θέση μου και δες το πρόβλημα όπως το βλέπω εγώ.
Είπα για το ρεύμα, δεν το έκανα και όπως φαντάζεσαι δεν θα το κάνω γιατί θεωρό σωστά όλα αυτά που λες.
Βόλτα τις λαρας: όσες φορές και αν την πάω, όσες ώρες και αν την αφήσω, όσες και φορές και αν τα κάνει, πάντα θα υπάρχει άλλη μια φορά για την αυλή τώρα τελευταία δίπλα στο σπιτάκι τις και μάλιστα αμέσως με το που νιώσει ότι δεν την βλέπω σε δευτερόλεπτα ( γι αυτό μπήκε η κάμερα ( το θέμα του ρεύματος το αναφέρω ως αγανάκτηση) ).
Πρόβλημα διατροφής δεν υπάρχει γιατί ακολουθώ αυτό που λέει η τροφή τις (Pro Plan συντήρησης ).
Ο κτηνίατρος δεν μου έχει βρει κάτι κακό η κάποιο πρόβλημα που να συνδέετε με το όλο θέμα.
Δεν θέλω να ξαναφερθώ άσχημα στη Λάρα ούτε καν να τις ξαναφωνάξω γι αυτό και μπήκα στο φόρουμ ψάχνοντας λύσεις.
Όταν και εσύ έχεις κάποιο ατύχημα και δεν μπορεί κανένας να πάει σπίτι σου γιατί δεν γνωρίζει κανένας τπτ τότε το σκυλί θα αναγκαστεί να κρατηθεί όσο περισσότερο μπορεί, δεν το ανάγκασα εγώ να κρατηθεί ποτέ ( δε σου εύχομαι να σου συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο).
 
  • Angry
Reactions: TheBestBoi


boxer

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2006
529
1
ATHENS
www.petcorner.gr
με το που νιώσει ότι δεν την βλέπω σε δευτερόλεπτα ( γι αυτό μπήκε η κάμερα ( το θέμα του ρεύματος το αναφέρω ως αγανάκτηση) ).
δυστυχως ημουνα σιγουρη οτι θα εχει συμβει αυτο. αυτος αλλωστε ειναι και ο κυριως λογος που δεν πρεπει να τα τιμωρουμε,χτυπαμε,κλπ κατα την ανεπιθυμητη συμπεριφορα. γιατι εκεινη τη στιγμη τα τρομαζουμε σε τετοιο φοβερο βαθμο που το μονο που σκεφτονται ειναι οτι "δεν το κανω αυτο μπροστα του, γιατι θα τρελαθει παλι! και θα με τσακισει! ενω εγω ειναι αναγκη να το κανω. απλα.... θα το κανω οταν δε με βλεπει"
αυτο εχει συμβει και με την καημενη τη λαρα.

ισχυει το προγραμμα που σου ειπα να κανεις. δειξτης οτι χαιρεσαι παρα πολυ οταν τα κανει ΕΞΩ. και ολα τα υπολοιπα που σου ειπα στο προηγουμενο ποστ.

οσο για την τροφη.............. μου βγαλες το ματι! αλλα δε φταις, γιατι απλα και εσυ εχεις παραμυθιαστει στο θεμα αυτο.
η τροφη που χρησιμοποιεις, ειναι κακιστη! μια απο τις μακραν χειροτερες. αλλαξε την οπωσδηποτε. δες τοπικς στο "διατροφη και ασκηση"
 


PokerMon

Member
2 Νοεμβρίου 2006
19
0
Μιας και δεν κατάλαβα πολλά στα άλλα θέματα στείλε μου ένα πμ με το ποια τροφή πιστεύεις ότι είναι καλύτερη μιας και όντως μας παραμυθιάζουνε!!!!
 


FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.000
1.506
Athens
www.frenchieworld.de.vu
PokerMon said:
Μιας και δεν κατάλαβα πολλά στα άλλα θέματα στείλε μου ένα πμ με το ποια τροφή πιστεύεις ότι είναι καλύτερη μιας και όντως μας παραμυθιάζουνε!!!!
Mallon genikos den katalavaineis kai polla pragmata!
Idios ti paei na pei symbiosi me skylia!

Emeina afoni, pragmatika! Den ksero ti na po pia!
Alla mallon tha prepei na breis ena kalo spiti gia to kaimeno to skylaki sou kai na min ksanapareis pote!!!!

Ean anarotitheis giati, edo oi logoi:
βόλτα 2 ωρών που έχει κάνει την ανάγκη τις 5 φορές το χοντρό και 6 το ψηλό.
Edo symfono apolyta me tin Boxer: Den echeis anarotithei pote ma pote, ean avto einai fysiologiko kai apo pou proerchetai avti i terastia posotita kopranon?

Και γνωρίζω από παλιότερες εμπειρίες μου με σκυλιά που σε μικρότερη ηλικία κάνανε και 3 μέρες να βγούνε έξω για βόλτα και δεν κάνανε τπτ στην αυλή.
Kala file, afises skylo 3 meres, choris na echei tin evkairia na bgei gia tis anagkes tou?? Kai theoreis ton eavto sou akoma kynofilo????


μόλις δει στα χέρια σου κάτι φαγώσιμο εκείνη την στιγμή αν τις δόσεις εντολή να πηδήξει από την ταράτσα θα το κάνει προκειμένου να φάει.
kai
με μόνο κακό σημείο την ανεξέλεγκτη μανία τις με το φαΐ.
Ekei eprepe na psiliasteis, oti o skylos sou, den ta paei kala me tin diatrofi tou!
Alla tipota!
Esy anti na anarotitheis esto kai ligo echeis mia alli "kali" idea:
Παιδιά δεν αντέχω άλλο αυτό το μαρτύριο και Ίδη έχω εγκαταστήσει κάμερα στην αυλή και από το pc την παρακολουθώ και είμαι έτοιμος μόλις κάνει κάτι να πατήσω το κουμπί του κολάρου μπας και την ακούσει έτσι άσχημα και το κόψει.
Bravo sou!

Ti na po! Se lipame pragmatika! Alla ton skylo sou akoma pio poly!
 


magi

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2006
609
2
Athens
PokerMon δοκίμαζε Lamb and Rice, στα δικά μου πηγαίνει πολύ αυτή τροφή.
Συστηματικές βόλτες έξω με επιβράβευση επιθυμητής συμφοράς και όλα να πάνε καλά. Με τιμωρίες, φωνές, κλοτσιές δεν να κάνεις τίποτα, τα ντόμπερμαν είναι πολύ έξυπνα σκυλιά και εσύ σαν το αφεντικό πρέπει να του φερτής πιο έξυπνα από αυτό που σκέφτονται αυτά για να σε σεβαστή – όχι να σε φοβηθεί.
 


ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Γεια και από εμένα. Άργησα να απαντήσω γιατί απλά πίστευα ότι το πρώτο post το έγραψε κάποιος για πλάκα αφού δεν μπορούσα να πιστέψω ότι αυτά τα πράγματα τα έχει γράψει κάποιος σοβαρά.
Τα περισότερα (εαν όχι όλα ) τα είπαν οι άλλοι. Εγώ θα σταθώ σε δύο πράγματα που μου έκαναν τρομερή εντύπωση .

Τώρα για το θέμα τις αυλής είναι πρόβλημα αν αναλογιστείτε ότι εγώ συγκεκριμένα και μόνο στην εμφάνιση ( δε συζητάω για να πλησιάσω κιόλας ) του χοντρού τις αναγουλιάζω και αυτό το έχω από μικρό παιδί και δεν αλλάζει και έτσι αναγκάζετε η γυναίκα μου να τα μαζεύει πράγμα το οποίο πλέον την εκνευρίζει αφάνταστα μιας και το σκυλί μεγάλωσε και δεν κάνει αυτό που πρέπει.
Τότε γιατί το πήρες από την άρχη???
Δεν το ήξερες ότι το σκυλί (εκτός από ΌΛΑ ΤΑ ΆΛΛΑ έχει ανάγκη και από αυτό)?????.
Η δε γυναίκα σου ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν το ήθελε και λογικά νευριάζει.
Άλωστε και στην βόλτα της να τα έκανε ΈΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ και όχι να αφήνεις ‘ενθύμια’ στους υπόλοιπους περιπατητές αφού προφανώς .

Magi η αυλή που έχει το σκυλί είναι περίπου 40 τμ και το σκυλί την έχει στη διάθεση του για να τρέχει και να ξεμουδιάζει μέχρι την στιγμή που θα βρεθεί σε ελεύθερο τεράστιο χώρο που είναι στη βόλτα τις
Η βόλτα της είναι σε πάρκο ή άλλο ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΧΩΡΟ τον οποίο ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ.

Περί ηλεκτρικού κολάρου το οποίο

Παιδιά δεν αντέχω άλλο αυτό το μαρτύριο και Ίδη έχω εγκαταστήσει κάμερα στην αυλή και από το pc την παρακολουθώ και είμαι έτοιμος μόλις κάνει κάτι να πατήσω το κουμπί του κολάρου μπας και την ακούσει έτσι άσχημα και το κόψει
ΠΡΟΦΑΝΩΣ TO ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ύστερα από τις συμβουλές ποιού???? για να την μάθεις που θα αφοδεύει τι να πώ???
Ελλάς (έλληνα εκπαιδευτή????) το μεγαλείο σου.

Συμβουλή μου.
Άλλαξε τροφή, δείνε φαγήτο δύο φορές την ημέρα, βγάζετην βόλτα πιο σύχνα και όλα αυτά ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΕΙΣ αφού προφανώς ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ για να είσαι ιδιοκτήτης σκύλου.
Ένα λούτρινο θα ήταν ότι πρέπει στην περίπτωση σου.

Για την Pro Plan τώρα εάν και δεν θα ήθελα να αναφερθώ αλλά αφού έγινε η άρχή.......

Την θεωρώ μια από τις χειρότερες (εάν όχι την χειρότερη) επώνυμη ξηρά τροφή.

Την θεωρώ υπερτιμημένη για την πραγματική αξία της (value for money) και δεν θα την συνιστούσα.
Απλά αναφέρω ότι σκυλί μου σε full πρόγραμμα εκγύμνασης έτρωγε 850 γραμμ άλλης τροφής και διατηρούσε περίπου τα 55 κιλά και όταν άλλαξα (αναγκαστικά) στην αντίστοιχη Pro Plan με ίδια ποσότητα τροφής έχασε περίπου 6 κιλά σε λιγότερο από ενάμιση μήνα.
Απλώς στην συγκεκριμένη εταιρία υπάρχει ΑΡΙΣΤΟ marketing και πουλάει , αναφέρω χαρακτηριστικά τι άκουσα ‘παίρνω Pro Plan αφού ποτέ δεν φεύγω από το pet shop με άδεια χέρια’ (αναφερώμενος στα ‘δώρα’ που δείνει συνέχεια)
 


S

SwkDoG

Guest
PokerMon όσο σκληρή και να είναι η κριτική από τους προηγούμενους φοβάμαι πως έχουν δίκιο... :cry:

Χρειάζεσε ή πλήρεις αλλαγή νοοτροπίας (από το τι σημαίνει "βόλτα σκύλου" μέχρι και το να συνηθίσεις να μαζεύεις τα κόπρανα του ζώου σου είτε από την αυλή είτε από δημόσιους χώρους) ή απλά να αφήσεις την ιδέα του να έχεις σκύλο και να προσανατολιστείς σε κάτι άλλο (δεν είναι κακό εξάλλου να καταλάβουμε τι μπορούμε και τι δεν μπορούμε να κάνουμε...ίσα-ίσα!).

Για τα υπόλοιπα (ρεύμα,διατροφή,κλπ.) με κάλυψαν οι προλαλήσαντες.


Υ.Γ. Παιδιά έχουμε πει άπειρες φορές ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΡΚΕΣ!

* Με νέα απόφαση μπορούμε να αναφερόμαστε σε μάρκες τροφών,αξεσουάρ και λοιπών προϊόντων για σκύλους.
 


magi

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2006
609
2
Athens
ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΡΚΕΣ!
Admin ok, από την άλλη κάποιος διαβάζοντας για τάδε μάρκα αμέσως να τρέξει και να την αγοράζει ??
 


PokerMon

Member
2 Νοεμβρίου 2006
19
0
FrenchieFan said:
PokerMon said:
Ean anarotitheis giati, edo oi logoi:
βόλτα 2 ωρών που έχει κάνει την ανάγκη τις 5 φορές το χοντρό και 6 το ψηλό.
Edo symfono apolyta me tin Boxer: Den echeis anarotithei pote ma pote, ean avto einai fysiologiko kai apo pou proerchetai avti i terastia posotita kopranon?
Και βέβαια αναρωτήθηκα αλλά δεν πείρα σωστή απάντηση από κανένα επαγγελματία είτε γιατρό είτε έμπορο. Έχω δοκιμάσει όλες τις τροφές και κατέληξα σε αυτή γιατί έχω τα καλύτερα αποτελέσματα.

Και γνωρίζω από παλιότερες εμπειρίες μου με σκυλιά που σε μικρότερη ηλικία κάνανε και 3 μέρες να βγούνε έξω για βόλτα και δεν κάνανε τπτ στην αυλή.
Kala file, afises skylo 3 meres, choris na echei tin evkairia na bgei gia tis anagkes tou?? Kai theoreis ton eavto sou akoma kynofilo????
Δεν θα θεωρούσα τον εαυτό μου κυνοφιλο αν ήμουνα για διασκέδαση η σε διακοπές, αλλά ήμουνα στο νοσοκομείο από ατύχημα.

μόλις δει στα χέρια σου κάτι φαγώσιμο εκείνη την στιγμή αν τις δόσεις εντολή να πηδήξει από την ταράτσα θα το κάνει προκειμένου να φάει.
kai
με μόνο κακό σημείο την ανεξέλεγκτη μανία τις με το φαΐ

Ekei eprepe na psiliasteis, oti o skylos sou, den ta paei kala me tin diatrofi tou!
Alla tipota! .
Δυστυχώς δεν είναι θέμα διατροφής και το λέω με σιγουριά, απλά το σκυλί είναι λαίμαργο και αχόρταγο, μη μου πεις ότι εσύ θα τις έδινες μόνιμα φαΐ μέχρι να σκάσει. Και το είπα και πιο πάνω ότι εκεί βασίστηκε η εκπαίδευση τις λόγο τις λαιμαργίας τις, λες να φταίει αυτό που είναι έτσι?
Esy anti na anarotitheis esto kai ligo echeis mia alli "kali" idea:
Παιδιά δεν αντέχω άλλο αυτό το μαρτύριο και Ίδη έχω εγκαταστήσει κάμερα στην αυλή και από το pc την παρακολουθώ και είμαι έτοιμος μόλις κάνει κάτι να πατήσω το κουμπί του κολάρου μπας και την ακούσει έτσι άσχημα και το κόψει.
Bravo sou!
Ξαναείπα τι το θέμα ρεύμα τελείωσε πριν καν αρχίσει, ήτανε μια ηλίθια σκέψη πάνω στην αγανάκτηση, αν είχα σκοπό να το κάνω δεν θα έμπαινα εδώ για να βρω απαντήσεις, με την κάμερα απλά παρακολουθώ το σκυλί και προετοιμάζομαι αν την δω ότι πάει να κάνει κάτι να την προλάβω για να την βγάλω βόλτα

Ti na po! Se lipame pragmatika! Alla ton skylo sou akoma pio poly!
Και εγώ λυπάμαι το σκυλί, εμένα και την γυναίκα μου και περιμένω από εσάς που είσαστε πιο γνώμονες να με βοηθήσετε να λύσω το πρόβλημα που μας τυραννάει και τους 3 μας!!
 


FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.000
1.506
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Και εγώ λυπάμαι το σκυλί, εμένα και την γυναίκα μου και περιμένω από εσάς που είσαστε πιο γνώμονες να με βοηθήσετε να λύσω το πρόβλημα που μας τυραννάει και τους 3 μας!!
Sou dosame eidi mia lysi!
Koita edo:
Alla mallon tha prepei na breis ena kalo spiti gia to kaimeno to skylaki sou kai na min ksanapareis pote!!!!
kai

Συμβουλή μου.
Άλλαξε τροφή, δείνε φαγήτο δύο φορές την ημέρα, βγάζετην βόλτα πιο σύχνα και όλα αυτά ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΕΙΣ αφού προφανώς ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ για να είσαι ιδιοκτήτης σκύλου.
Ένα λούτρινο θα ήταν ότι πρέπει στην περίπτωση σου.
Ti allo thes!

Ean mia gynaika den tha anteche na dei koprana morou, tha tis eleges pote na kanei moro???
Esy den eisai gia skylo file! Par to champari!!
 


PokerMon

Member
2 Νοεμβρίου 2006
19
0
ΜΑΚΗΣ said:
Τα περισότερα (εαν όχι όλα ) τα είπαν οι άλλοι. Εγώ θα σταθώ σε δύο πράγματα που μου έκαναν τρομερή εντύπωση .

Τώρα για το θέμα τις αυλής είναι πρόβλημα αν αναλογιστείτε ότι εγώ συγκεκριμένα και μόνο στην εμφάνιση ( δε συζητάω για να πλησιάσω κιόλας ) του χοντρού τις αναγουλιάζω και αυτό το έχω από μικρό παιδί και δεν αλλάζει και έτσι αναγκάζετε η γυναίκα μου να τα μαζεύει πράγμα το οποίο πλέον την εκνευρίζει αφάνταστα μιας και το σκυλί μεγάλωσε και δεν κάνει αυτό που πρέπει

Τότε γιατί το πήρες από την άρχη???
Δεν το ήξερες ότι το σκυλί (εκτός από ΌΛΑ ΤΑ ΆΛΛΑ έχει ανάγκη και από αυτό)?????.
Η δε γυναίκα σου ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν το ήθελε και λογικά νευριάζει.
.
Δυστυχώς φίλε Μάκη η τρελή αγάπη που έχω για τα σκυλιά έχει αυτό το μειονέκτημα, δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς σκύλο, ιδικά τώρα που τον χρειάζομαι και για φύλακα μιας και μένω σε μονοκατοικία. Η γυναίκα μου το θέλει περισσότερο και από εμένα απλά εκνευρίζετε γιατί θεωρεί πως 19 μηνών σκυλί να μην κρατιέται είναι αφύσικο και έτσι νομίζει ότι το σκυλί το κάνει από αντίδραση.

Άλωστε και στην βόλτα της να τα έκανε ΈΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ και όχι να αφήνεις ‘ενθύμια’ στους υπόλοιπους περιπατητές αφού προφανώς .
Magi η αυλή που έχει το σκυλί είναι περίπου 40 τμ και το σκυλί την έχει στη διάθεση του για να τρέχει και να ξεμουδιάζει μέχρι την στιγμή που θα βρεθεί σε ελεύθερο τεράστιο χώρο που είναι στη βόλτα τις

Η βόλτα της είναι σε πάρκο ή άλλο ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΧΩΡΟ τον οποίο ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ.
Θα διαφωνήσω μαζί σου εδώ γιατί δεν γνωρίζεις που την βγάζω βόλτα και επειδή εκεί φέρνουνε πολλή τα δικά τους σκυλιά υπάρχει κάποιος τρόπος για να κάνουμε αυτό που πρέπει και να σεβόμαστε τον δημόσιο χώρο, δε σου λέω ότι τα μαζεύω εγώ αλλά έχουμε φροντίσει για την μόνιμη και καθημερινή καθαριότητα του χώρου.

Περί ηλεκτρικού κολάρου το οποίο

Παιδιά δεν αντέχω άλλο αυτό το μαρτύριο και Ίδη έχω εγκαταστήσει κάμερα στην αυλή και από το pc την παρακολουθώ και είμαι έτοιμος μόλις κάνει κάτι να πατήσω το κουμπί του κολάρου μπας και την ακούσει έτσι άσχημα και το κόψει

ΠΡΟΦΑΝΩΣ TO ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ύστερα από τις συμβουλές ποιού???? για να την μάθεις που θα αφοδεύει τι να πώ???
Ελλάς (έλληνα εκπαιδευτή????) το μεγαλείο σου.
Έγραψα και στο προηγούμενο ποστ για αυτό ελπίζω να σε κάλυψα με την ΗΛΙΘΙΑ δικιά μου σκέψη.
Συμβουλή μου.
Άλλαξε τροφή, δείνε φαγήτο δύο φορές την ημέρα, βγάζετην βόλτα πιο σύχνα και όλα αυτά ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΕΙΣ αφού προφανώς ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ για να είσαι ιδιοκτήτης σκύλου.
Ένα λούτρινο θα ήταν ότι πρέπει στην περίπτωση σου.
Θα ακούσω την συμβουλή σου μέχρι ένα σημείο και αν δεν καταφέρω τίποτα και μετά από όλες τις συμβουλές σας θα αναγκαστώ να μάθω να ζω με αυτό μιας και έχω περάσει πολλά με αυτό το σκυλί και δεν θα μπορούσα ποτέ να το αποχωριστώ.
 


PokerMon

Member
2 Νοεμβρίου 2006
19
0
FrenchieFan said:
Και εγώ λυπάμαι το σκυλί, εμένα και την γυναίκα μου και περιμένω από εσάς που είσαστε πιο γνώμονες να με βοηθήσετε να λύσω το πρόβλημα που μας τυραννάει και τους 3 μας!!
Sou dosame eidi mia lysi!
Koita edo:
Alla mallon tha prepei na breis ena kalo spiti gia to kaimeno to skylaki sou kai na min ksanapareis pote!!!!
kai

Συμβουλή μου.
Άλλαξε τροφή, δείνε φαγήτο δύο φορές την ημέρα, βγάζετην βόλτα πιο σύχνα και όλα αυτά ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΕΙΣ αφού προφανώς ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ για να είσαι ιδιοκτήτης σκύλου.
Ένα λούτρινο θα ήταν ότι πρέπει στην περίπτωση σου.
Ti allo thes!

Ean mia gynaika den tha anteche na dei koprana morou, tha tis eleges pote na kanei moro???
Esy den eisai gia skylo file! Par to champari!!
αυτή είναι πιο εύκολη λύση που μου προτείνεις και όσο υπάρχουνε αυτές οι λύσεις θα υπάρχουνε και τα χιλιάδες αδέσποτα στο δρόμο.
Δεν θα σε ακούσω καθόλου σε αυτό. Το θέμα δεν είναι να γλιτώσω μόνο από αυτό αλλά να μάθω να το αντιμετωπίζω και να το λύσω με τον σωστό τρόπο.
Από 15 χρονών έχω μεγαλώσει 3 λυκόσκυλα 3 κοκκερ 4 κοπρακια και ανέλαβα να κρατήσω και ένα ντομπερμαν που βρήκα στο δρόμο σε ηλικία 4 χρόνων χωρίς ποτέ να έχω προβλήματα και να γίνονται όλα όπως πρέπει. Ξαφνικά μετά από όλα αυτά μου παρουσιάζετε ένα πρόβλημα με ένα σκυλί ( από δικό μου λάθος αν σε ικανοποιεί αυτό ) και εσύ αντί να με παροτρύνεις να λύσω το πρόβλημα με παροτρύνεις στην εύκολη λύση? Πραγματικά απορώ!!!
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.600
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3