γεια σε ολους κ δυστυχως ξεκιναω ασχημα.ειχα ενα χασκι 5 ετων.η διαθεση κ η εμφανιση του ηταν μια χαρα,αν εξαιρεσουμε οτι ηταν παντα 2 με 3 κιλα κατω απο το φυσιολογικο βαρος.ολα τα προβλεπομενα εμβολια τα ειχε κανει.ξαφνικα την πεμπτη το απογευμα δεν ηταν καλα.ειχε πυρετο 40.5 εκανε εμετο κ δεν ηθελε να βγει βολτα.αμεσως στον κτηνιατρο για εξετασεις.αποτελεσμα ερλιχιωση 1/400 και λεισμανιαση(καλαζααρ) 1/200.σε αρχικο σταδιο κ τα δυο,αντιμετωπισιμα οπως ειπε η κτηνιατρος αφου δεν ειχαν πειραχθει τα νεφρα κ το συκωτι του.ξεκιναμε αγωγη,πεφτει ο πυρετος κ ξαφνικα ο σκυλος το εχθες το πρωι πεθανε.μεσα σε δυο μερες δηλαδη εγινε ολη η ιστορια.δεν ειχε αιμοραγια,μπορουσε να σηκωθει κ να περπατησει αλλα δεν ειχε δυναμεις.βγηκε στην αυλη,ξαπλωσε και πεθανε.η κτηνιατρος αμεσως ηρθε στο σπιτι.τη ρωτησα απο τι πεθανε ο σκυλος μου κ ειπε πως δεν ξερει,μαλλον ειχε καποια χρονια παθηση.να σημειωσω οτι η συγκεκριμενη δεν ηταν ο παρακολουθων κτηνιατρος του σκυλου καθοτι ολο το γεγονος εγινε στο εξοχικο μας.ο γιατρος που τον παρακολουθουσε κανονικα ειχε βρει το σκυλο μια χαρα στην τελευταια επισκεψη προ 5 μηνων.τι εγινε δεν ξερω.αν μπορειτε πειτε μου την γνωμη σας γιατι κοντευω να τρελαθω.ευχαριστω πολυ.συγγνωμη αν εχω κακο συντακτικο αλλα δεν ειμαι κ στα καλυτερα μου.ευχαριστω.