Δεν κανει κακάκια!

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Δεν ξερεις αν τα ειδες ολα ρωτα την μητερα σου αν σου εβαλε και εσενα κανενα σαπουνακι οταν ησουνα μικρη,μπας και τα ειδες ολα τελικα και δεν θυμασαι:D:D:D
Παλια το εκαναν στα μωρα οταν ειχαν δυσκοιλια,το ειπα καποτε σε Γερμανο κτηνιατρο στην αρχη γελασε και μετα παραδεχτηκε οτι ειναι καλη ιδεα.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Περαστικά στο σκυλάκι σου!
Να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική, και να το κοινωνικοποιήσεις σωστά,
είναι μεγάλο λάθος να απομακρύνουμε τα κουτάβια πριν τις 60 μέρες τουλάχιστον.

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Να σου ζήσει το σκυλάκι σου :) προσεκτικά τώρα με την κοινωνικοποίηση του,δεν εννοώ σαφώς να το ξεκινήσεις τις βόλτες απο τόσο μικρό σαφώς :) Σιγά σιγά και όλα με μέτρο!!
Αφού σου είπε και ο κτηνίατρος πως όλα καλα εντάξει τότε προχώρα!!!

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Δεν ξερεις αν τα ειδες ολα ρωτα την μητερα σου αν σου εβαλε και εσενα κανενα σαπουνακι οταν ησουνα μικρη,μπας και τα ειδες ολα τελικα και δεν θυμασαι:D:D:D
Παλια το εκαναν στα μωρα οταν ειχαν δυσκοιλια,το ειπα καποτε σε Γερμανο κτηνιατρο στην αρχη γελασε και μετα παραδεχτηκε οτι ειναι καλη ιδεα.
Με θερμομετρο ξερω οτι γινετε και το εχω δει γιατι το ειχαμε κανει στον πιτσιρικα μου.

huggy

Member
30 Νοεμβρίου 2010
10
0
με θερμομετρο μου ειπε και εμενα αλλα να μην το κανω συνεχεια γιατι θα συνηθησει να κανει μονο ετσι κακα του σημερα εκανε 5 φορεσ μεχρι το μεσημερι θα σας πω και αυριο αν ξαναεκανε απο το μεσημερι παντως δεν εχει κανει παλι εφαγε 2 φορες λιγη τροφη

huggy

Member
30 Νοεμβρίου 2010
10
0
ευχαριστω πολυ παιδια ολους παντως για το ενδιαφερον και τα καλα σχολια

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
ευχαριστω πολυ παιδια ολους παντως για το ενδιαφερον και τα καλα σχολια
Υπήρξαν και μερικά όχι και τόσο καλά σχόλια, αλλά δεν έδωσες σημασία...:rolleyes::cool: