Δεν με ακούει

mitsos13

New Member
13 Ιανουαρίου 2013
1
0
καλησπερα παιδια εχς ενα λαμπραντορ αρσενικο σχεδον 5 μηνων και ενω τοσο καιρο τα πηγεναμε μια χαρα εδω και 3 μερες εχει αρχισει να με δαγκωνει και να μην ακουει τιποτα καμια απο τις εντολες οπου ηξερε και ακουγε τελεια τι μπορει να φτεει και τι μπορω να κανω για να με ακυει ξανα?

Jesuss

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
180
1
33
Athens
www.facebook.com
Κι εμένα 5 μηνών είναι,και αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα με δαγκώματα και επιβολή ορίων.Τι να πεις?Άτιμη αυτή η εφηβεία.Δεν είμαι η καταληλότερη για να σου απαντήσω αλλά απ'όσα έχω καταλάβει,είναι πολύ σημαντικό να κάνεις το εξής:
Όταν ξέρεις ότι δεν πρόκειται να κάνει αυτό που θα του ζητήσεις δεν πρέπει να του το ζητάς.Τις εντολές θα τις δίνεις όταν είσαι σίγουρος ότι θα σε ακούσει και θα εκτελέσει αλλιώς τις "καις" με αποτέλεσμα να ενισχύεις την ανυπακοή.Δημιούργησε λοιπόν συνθήκες τέτοιες που να είναι βέβαιο ότι θα σε ακούσει.Δηλαδή να είσαι σε μέρος που δεν έχει αντιπερισπασμούς,να είναι κουρασμένος-συγκεντρωμένος και να κρατάς ένα λαχταριστό μεζεδάκι στο χέρι.Είναι βέβαιο πως θα σε ακούσει.Κάνε 3λεπτα-5λεπτα μαθήματα καθημερινά,προσπαθώντας να το κάνεις όσο πιο ευχάριστα γι'αυτόν γίνεται και πιστεύω ότι θα επανέλθει στην τάξη.
Η συμπεριφορά του άλλαξε απότομα?Μπορεί κάποιο γεγνός να τον επηρέασε αρνητικα?Κάποια δυσάρεστη εμεπειρία?

Lucius

Member
11 Ιανουαρίου 2013
12
0
Για σου φίλε μου,

Βασικά πιστεύω οτι με το δαγκωμα απλά παίζει μαζί σου καλύτερα είναι όταν ξεκινάει να σου κάνει τέτοια να του γυρνάς την πλάτη και να το αγνοεις κάποια στιγμή θα καταλάβει οτι δεν μπορείτε να παίζεται με το δικό του τροπο και θα αρχίσει να στρέφει τη προσοχή του σε σένα πάλι

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.953
20.377
Κι εμένα 5 μηνών είναι,και αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα με δαγκώματα και επιβολή ορίων.Τι να πεις?Άτιμη αυτή η εφηβεία.
Πέντε μηνών, απέχουν μακράν από την εφηβεία.

Jesuss

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
180
1
33
Athens
www.facebook.com
Σε μια αναζήτηση που έκανα διάβασα χαρακτηριστικα "Η εφηβεία του σκύλου ξεκινάει από 4,5 με 5 μηνών και περιλαμβάνει πολλά στάδια εκπαίδευσης"

Lucius

Member
11 Ιανουαρίου 2013
12
0
Σε μια αναζήτηση που έκανα διάβασα χαρακτηριστικα "Η εφηβεία του σκύλου ξεκινάει από 4,5 με 5 μηνών και περιλαμβάνει πολλά στάδια εκπαίδευσης"
Δηλαδή θέλεις να μας πεις οτι ο μεγάλος Δανός και το τσιουαουα φτάνουν και τα δυο στη εφηβία 4,5 με 5 μηνών και τα δυο τους;