Μ Μαρια Καραπανου Well-Known Member 4 Μαρτίου 2023 160 27 37 25 Μαϊου 2023 #21 tasos malinoua said: μια βολτα Λευκαδα Υφαντη Αλεξανδρο κοντα σας ειναι Click to expand... Λευκάδα είναι πιο εύκολο να πάω ναι.ειναι καλός δηλαδή έχετε πάει το ζωάκι σας?
tasos malinoua said: μια βολτα Λευκαδα Υφαντη Αλεξανδρο κοντα σας ειναι Click to expand... Λευκάδα είναι πιο εύκολο να πάω ναι.ειναι καλός δηλαδή έχετε πάει το ζωάκι σας?
tasos malinoua Well-Known Member 21 Οκτωβρίου 2012 3.822 8.565 26 Μαϊου 2023 #22 Μαρια Καραπανου said: Λευκάδα είναι πιο εύκολο να πάω ναι.ειναι καλός δηλαδή έχετε πάει το ζωάκι σας? Click to expand... εγω εχει τυχει να μην εχω καλη εμπειρια..........δεν φταιει το τιμ εκει ετσι,ισα ισα................αλλα ναι ειναι πολυ καλος αλλιως δεν θα ελεγα τιποτα Reactions: marytherion and Μαρια Καραπανου
Μαρια Καραπανου said: Λευκάδα είναι πιο εύκολο να πάω ναι.ειναι καλός δηλαδή έχετε πάει το ζωάκι σας? Click to expand... εγω εχει τυχει να μην εχω καλη εμπειρια..........δεν φταιει το τιμ εκει ετσι,ισα ισα................αλλα ναι ειναι πολυ καλος αλλιως δεν θα ελεγα τιποτα