"Δεν πειράζουν ούτε μύγα!"


Savra

Well-Known Member
16 Απριλίου 2007
342
1
Athens
www.happypuppycafe.com
Mολις γυρισα απο την πρωινη βολτα της Αυρας στο παρκο,στην εισοδο του παρκου ζουμε παλι το ιδιο σκηνικο για ΤΡΙΤΗ φορα...το ιδιο θηλυκο λαμπραντορ που ειχε επιτεθει στην Αυρα οταν ηταν 7 μηνων και της εκανε δυο τρυπες στο λαιμο,μονο του χωρις λουρι να γρυλιζει,να δειχνει δοντια και να κανει επιθεσεις 4-5 μετρα μακρια απο εμας για να προστατευσει τα σκουπιδια που ετρωγε.
Ο πολυ υπευθυνος ιδιοκτητης του,οπως παντα εκανε την βολτα του,αφου καταφερα να κανω την Αυρα να με ακολουθησει αλλαζοντας κατευθινση,τον συναντω μετα απο λιγο στην αλλη μερια του παρκου χωρις το σκυλι βεβαια,που συνεχιζε προφανως να τρωει σκουπιδια,του λεω τι εγινε και οτι εχει ξαναγινει το ιδιο αλλες δυο φορες,και οτι πρεπει να κρατα το σκυλι κοντα του,και η απαντηση του ηταν αυτη.....μα τι λες τωρα!!!!μηπως δεν ξερεις να αναγνωριζεις τις ρατσες των σκυλων?το δικο μου ειναι λαμπραντορ και αυτα τα σκυλια δεν πειραζουν ουτε μυγα!!!και γυρνα την πλατη του και φευγει!! :evil:

Δεν θα με πειραζε καθολου αυτο το περιστατικο αφου ολοι οσοι βγαζουμε τα σκυλια μας βολτα εχουμε τυχει σε αναλογες "υπευθινους"ιδιοκτητες αλλα αυτο που με ενοχλει ειναι να νομιζουν οτι τα κανελι-χρυσα σκυλια εχουν ολα μια καρδια απο χρυσαφι και δεν πειραζουν ουτε μυγα.
Το ξερω οτι τα λαμπραντορ και γκολντεν ειναι πραγματικα απο τις ηπιοτερες ρατσες,και πολυ καλα με τα αλλα ζωα και τους ανθρωπους αλλα μονο οταν ο χαρακτηρας τους ειναι συμφωνα με τα πρωτυπα της φυλης τους,πως νομιζουν οτι μολις αγορασουν ενα τετοιο σκυλι εχουν παρει ενα αρνι????Οσες φορες εχει γινει κατι τετοιο και το αλλο σκυλι ηταν λαμπραντορ η γκολντεν εχω ακουσει τα μυρια οσα λες και εφταιγε το δικο μου!!

Το κερασακι στην τουρτα ηταν στο τελος της βολτας που περνοντας διπλα απο την σταση με την Αυρα στο λουρι χαλαρη,μου λεει ενας παπους που ουτε τον κοιταξε η Αυρα...κρατα το σκυλι σου ποιο κοντα,και οταν του ειπα ...μα ουτε που σε ακουμπισε τι μου λεει??μα δεν το βλεπεις?ετσι και ανοιξει το στομα του....και μου το ειπε και με νευρα λες ειχα βγαλει το λιονταρι βολτα

Δεν ηταν η μερα μου σημερα.. :cry: :evil: τουλαχιστον τα εγραψα και ξεθημανα λιγο
 


Savra

Well-Known Member
16 Απριλίου 2007
342
1
Athens
www.happypuppycafe.com
Δεν ξερω γιατι ο τιτλος του ποστ δεν βγηκε ολοκληρη η φραση,ειχα γραψει
"Ρατσες σκυλων που δεν θα αγγιζαν ΟΥΤΕ ΜΥΓΑ"
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Μην το ψάχνεις! Έχουμε βρει το μπελά μας! :(
Πάντως σχετικά με τα Λαμπραντόρ…
Στο πάρκο που πάω εγώ συναντιέμαι με μια παρέα κυνόφιλων. Τα βραδάκια και αν ο καιρός το επιτρέπει, καθόμαστε στην πλατεία και συζητάμε πίνοντας ουισκακι.
Ο τραμπούκος της παρέας είναι ένα αρσενικό Λαμπραντορ. Ο περιβόητος Κικο! Αυτό το σκυλί είναι τόσο κυριαρχικό που μονίμως δημιουργεί προβλήματα.
Την τελευταία φορά άρπαξε το κανισακι μιας φίλης και του ξεκόλλησε το αυτί. Παρατήσαμε όλοι τη συζήτηση και τα ουισκάκια μας και τρέχαμε βραδιάτικα να βρούμε κτηνίατρο να ράψει το ταλαίπωρο το σκυλί!
Τα πιο ήσυχα σκυλιά στην παρέα είναι τα 2 rott του φίλου μου του Γιάννη, το δικό μου, ένα Γερμανικό ποιμενικό και ένα πιτ-μπουλ!

Στην περίπτωση μας Savra, καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα! Θα έχουμε μονίμως να κάνουμε με την άγνοια και την προκατάληψη του κόσμου… :( :( :(
 




S

SwkDoG

Guest
Η φυλή παίζει ρόλο αλλά από εκεί και πέρα παίζει ρόλο η καλή εκτροφή και η καλή ανατροφή...ότι ζώο και να είναι.

Με αυτό θυμήθηκα σε μία από τις εκπομπές της Δρούζα με τα σκυλιά,που την ώρα που η εκτροφέας των Γκόλντεν Ριτρίβερ λέει πως "...αυτά τα σκυλιά είναι τα καλύτερα family dogs,δεν αγριεύουν,αγαπούν τα παιδιά και συνυπάρχουν με όλα τα ζώα..." κλπ.
Μία από τις σκύλες που έχει στα πόδια της "βγάζει δόντια" κροκόδειλου στο διπλανό σκυλάκι... :pir:
Σκέφτηκα τώρα θα το "σβερκώσει" και θα ψάχνει να κρυφτεί η εκτροφέας... :D

Τελικά δεν έγινε το "μοιραίο" αλλά υπήρξαν πολλά πλάνα με το αξιαγάπητο Γκόλντεν έτοιμο να αιματοκυλήσει το πλατό... :lol: