Δεν σταματάει η περίοδος!!!!

albi

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2010
91
0
Καλημέρα, θα θελα να μοιραστω και εγω την φάση που περναμε με την μικρή μου. Η Λιλυ ειναι μαλτεζακι και μου αδιαθετησε πριν απο 2 μηνες αλλα εξακολουθει να εχει περιοδο. Για την ακρίβεια ξεκιναει σταματαει, ξεκιναει σταματάει. Ο γιατρος μου ειπε οτι πιθανον να ειναι πολυκυστικες ωοθηκες και θα πρεπει να στειρωθει. Θα κανουμε βεβαια και υπερυχο για επιβαβαιωση. Το πρόβλημα είναι ότι περίμενα λίγο μήπως και σταματησει το αιμα αλλα τίποτα και φοβαμαι πολύ πώς θα μπορέσει ο γιατρός να κάνει στείρωση με την σκύλα σε οιστρο. Τι πιστευετε εσείς ? Είναι πολυ επικύνδινο? κ ο γιατρός ελεγε καλύτερα να έχει περάσει ο οίστρος αλλα δεν σταματάει φοβάμαι ότι θα μου πάθει κάτι. Εχετε ξανακούσει τέτοια περίπτωση?

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Βασικα οσα θηλυκα εχουν περασει απο τα χερια μου ειναι στειρωμενα. Στην τελευταια που
της ειχε ερθει η περιοδος την στειρωσα στην διαρκεια της περιοδου της και δεν αντιμετωπισαμε
κανενα προβλημα εκτοςτου οτι μυριζε στους αρσενικους και μια βδομαδα μετα την εγχειρηση.

κανε της τον υπερηχο να δειτε αν οντως εχει πολυκυστικες, κανε της ενα αιματολογικο
ελεγχο και αν χρειαζεται προχωρηστε στην στειρωση!

albi

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2010
91
0
Δεν θα εχουμε σοβαρο προβλημα λες ε? ειναι με το ζορι 2κιλα και δεν ξερω αν μπορει να τα βγαλει περα με τετοια εγχειρηση. φοβαμαι την αιμοραγια. Οσο για τα αρσενικα εχουμε συνηθισει. ειναι 2 βδομαδες τωρα που εχει κατασκηνωσει ο αδεσποτουλης στην εισοδο της πολυκατοικιας μας ;))))

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Καταλληλοτερος να σου απαντησει στις ερωτησεις σου ειναι ο κτηνιατρος. Ποσο ειναι η μικρη σου?
Ειναι η πρωτη της περιοδος? Πρωτα θα κανετε υπερηχο κ αν κρινει αυτος οτι χρειαζεται εγχειρηση
τοτε πριν την κανετε θα του ζητησεις ενα αιματολογικο ελεγχο. Δεν νομιζω οτι θα αντιμετωπισετε
κανενα προβλημα!

Α τωρα το ειδα οτι ειναι ενος ετους και κατι!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
οχι μονο! Καλο θα ηταν να ζητησεις γενικη αιματος και βιοχημικες. Σε αυτες θα δεις την
κλινικη εικονα του σκυλου σου, οσον αφορα τις τιμες των νεφρων, του συκωτιου, των
λευκων αιμοαφαιριων, των ερυθρων και παει λεγοντας! θα της κανεις δηλαδη ενα πληρες
τσεκ απ!

albi

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2010
91
0
Α! Μαλιστα! Σε ευχαριστω. Φανταζομαι οτι ο γιατρος πριν κανει την επεμβαση θα κανει τις απαραιτητες εξετασεις αλλα τωρα που το συζηταμε θα το επισημανω και εγω. Η αληθεια ειναι οτι οταν την ειχα παει στον γιατρο , εκεινος προσπαθουσε να μου τα εξηγησει ολα με λεπτομερειες, αλλα εμενα το μυαλο μου ειχε σταματησει μολις σκεφτηκα την εγχειρηση σε αυτο το πλασματακι!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Καλο θα ειναι να του τον ζητησεις και εσυ τον ελεγχο αυτο αν αποφασισετε οτι η μικρη σου χρειαζεται
εγχειρηση. Και οταν εχεις αποριες να τον ρωτας και να μην ντρεπεσαι. Και μια και δυο φορες και οσες
χρειαζεται!