Δεν τρώει, δεν πίνει..

Giannis1

Member
6 Ιανουαρίου 2012
14
0
καλησπερα παιδια... εχω ενα γερμανικο ποιμενικο 3 μηνων...απο σημερα το πρωι που σηκοθηκε δεν εχει ορεξη για φαγητο..ουτε πινει νερο.. μολις βαζω κοντα το νερο η το φαγητο του γυρναει το κεφαλι του και παει και κοιμαται επισης δεν εχει ορεξη για παιχνιδια.... κοιμαται ολο το πρωι.. τι μπορει να φτεει ?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
καλησπερα παιδια... εχω ενα γερμανικο ποιμενικο 3 μηνων...απο σημερα το πρωι που σηκοθηκε δεν εχει ορεξη για φαγητο..ουτε πινει νερο.. μολις βαζω κοντα το νερο η το φαγητο του γυρναει το κεφαλι του και παει και κοιμαται.. κοιμαται ολο το πρωι.. τι μπορει να φτεει ?
Πάρα πολλά..Τρέχα στον κτηνίατρο.

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Δόντια , παράσιτα , εντερικά και ένα σορό άλλα.
Καλό είναι μια επίσκεψη στο γιατρό να δει θερμοκρασία και να κάνει μια πρώτη εκτίμηση.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
858
Ξεσσαλονικη!!!
Τι έφαγε χθες; Παίζει να τρέλα σε κανε ξύλο η κομμάτι πλαστικό η γενικά να έφαγε κάτι που δεν έπρεπε; Βγήκε για τουαλέτα; Το έκανε; Πρέπει να πας μια βολτιτσα απο τον γιατρό, όπως σου είπε κ η Φιλη.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Αν ήταν ενήλικος σκύλος θα σου έλεγα περίμενε να δεις πως θα είναι και το απόγευμα, ίσως και αύριο το πρωί. Αλλά πρόκειται για κουταβάκι, που προφανώς δεν έχει ολοκληρώσει τα έμβολια του, δεν ξέρουμε τίποτα για το background του, γιατί δεν γράφεις λεπτομέρειες και μπορεί να είναι μια απλή ανορεξία εώς κάτι πολύ σοβαρό. Το ότι εχθές το βράδυ ήταν μια χαρά δεν λέει τίποτα, μπορεί να ήταν αδιάθετο και να μην το παρατήρησες, ένας σκύλος δεν φτάνει στο στάδιο να μην τρώει ούτε πίνει τίποτα από την μια στιγμή στην άλλη. Προλαβαίνεις και τώρα τους κτηνιάτρους, εγώ στη θέση σου θα το πήγαινα.

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
καλησπερα παιδια... εχω ενα γερμανικο ποιμενικο 3 μηνων...απο σημερα το πρωι που σηκοθηκε δεν εχει ορεξη για φαγητο..ουτε πινει νερο.. μολις βαζω κοντα το νερο η το φαγητο του γυρναει το κεφαλι του και παει και κοιμαται επισης δεν εχει ορεξη για παιχνιδια.... κοιμαται ολο το πρωι.. τι μπορει να φτεει ?
Μια φορά που η δικιά μας μας το έκανε αυτό, είχε μασουλήσει ένα μπαλάκι αφού το είχε κόψει μικρά - μικρά κομματάκια, τα οποία κατάπινε (βράδυ όσο κοιμόμασταν). Το αποτέλεσμα ήταν το πρωί να μην τρώει, να μην πίνει και να είναι κακοδιάθετη. Διαρκώς ξαπλωμένη.
Είδαμε στα κόπρανα της κομματάκια μικρά, έκανε εμετό που τα είδαμε κ εκεί. Όταν έβγαλε αυτά που είχε φάει, επανήλθε. Μετά από λίγες ώρες.

Η καλύτερη λύση όμως είναι αυτή που είπε η Κυβέλη. Να τον πας από εκεί!

Giannis1

Member
6 Ιανουαρίου 2012
14
0
εχθες το βραδυ εφαγε κανονικα το φαγητο του.. ξηρη τρωφη επισης εφαγε και 1-2 μπιφτεκια που του εδωσα εγω μετα..
ναι εχει παει τουαλετα και εχει κανει την αναγκη του 2 φορες...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Καθυστερείς βρε Γιάννη και θα κλείσουν οι γιατροί..κουταβάκι είναι δεν δικαιολογείται να μην τρώει να μην πίνει και να μην έχει όρεξη για παιχνίδι. Και αν έχει καταπιεί κάτι που δεν μπορεί να αποβάλει;

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Πάρε ένα τηλ τουλάχιστον και πες του τα, μήπως σε καθοδηγήσει ή σου αντιπροτείνει κάτι άλλο.
Εμείς δεν είμαστε γιατροί.. σαφώς ότι και αν σου πούμε στηρίζεται σε εμπειρίες, προσωπικές κ μη... αλλά δεν σημαίνει ότι είναι όντως αυτό!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Εγώ πάλι, δεν είμαι υπερ του πανικού.
Κάνε ένα τηλέφωνο στον γιατρό σου, να σου δώσει οδηγίες.
Ρώτα τον, αν πιστεύει ότι πρέπει να ξεκινήσεις, για να προλάβει να το δει από κοντά.
Και παρακολούθα το σκυλάκι σου. Δες αν θα εμφανίσει και άλλα συμπτώματα.
Πιάσε τα αφτάκια του. Αν έχει πυρετό θα το καταλάβεις.
Μόνο μην το αφήσεις και φύγεις για πολλές ώρες και δεν ξέρεις, τι γίνεται πίσω...
Ψυχραιμία λοιπόν, από εμένα και περαστικά του.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
και να πεταξω δεν θα προλαβω να παω γιατι ειναι μακρια απο εδω που ειμαι :(
Τότε αναγκαστικά θα τον πας απόγευμα; Εκτός αν στο μεσοδιάστημα φάει και πιεί νερό σαν να μην συνέβη τίποτα. Μην το αφήσεις για αύριο είναι η γνώμη μου και συγνώμη που σε πανικοβάλλω αλλά τα κουταβάκια είναι εύθραυστοι οργανισμοί που καταπέφτουν γρήγορα αν δεν θρέφονται.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
εχθες το βραδυ εφαγε κανονικα το φαγητο του.. ξηρη τρωφη επισης εφαγε και 1-2 μπιφτεκια που του εδωσα εγω μετα..
ναι εχει παει τουαλετα και εχει κανει την αναγκη του 2 φορες...
Τα μπιφτέκια ήταν σκέτα ή με κρεμμυδάκι μέσα?

Giannis1

Member
6 Ιανουαρίου 2012
14
0
συμπεριφερεται λες και γυρισαμε απο παιχνιδι που νυσταζει...με αφηνει να το αγκιζω παντου και τα αυτια του δεν ειναι ζεστα δεν νομιζω να εχει πυρετο...

View Weim

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2011
101
0
Νέα Σμύρνη
Υπάρχει περίπτωση στην πρωινή του βόλτα να τσίμπησε κάτι από κάτω χωρίς να τον πάρεις χαμπάρι;
Τις περισσοτερες φορές όταν έχεις να κάνεις με κουτάβι η μ@λ@κι@ γίνεται επειδή έφαγε κάτι.
Η δικιά μου είχε μασουλήσει καλώδιο κεραίας και μετα από 1 μήνα είχε συμπτώματα, όταν της τρύπησε το έντερο.
Αφού λοιπόν δεν προλαβαίνεις τον κτηνίατρο, τηλεφώνησε του να σου πει ποιά συμπτώματα είναι ανησυχητικά & ποιά οχι,
αλλά όπως σωστά σου είπαν θέλει παρακολούθηση μέχρι το απόγευμα...
Εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό. Κράτα μας ενήμερους κι αν θές μοιράσου κάποιες πληροφοριες για τον σκύλο σου!
Περαστικά!

Giannis1

Member
6 Ιανουαρίου 2012
14
0
τα μπιφτεκια ηταν σκετα...
πηρα τηλ τον γιατρο αλλα λειπει.... θα το αφησω μεχρι το απογευμα να δω πως θα συνεχισει.. σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!