Δεν τρώει, δεν πίνει..

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
858
Ξεσσαλονικη!!!
Δεν είναι καλο κριτήριο αυτο νομίζω. Κ πρόβλημα να έχει, αν η λιχουδια είναι καλη θα το φάει πιθανώς...Ασε που άμα τη πάρει χαμπάρι, μετα θα είναι συνέχεια άρρωστο το ζώο!

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Δεν είναι καλο κριτήριο αυτο νομίζω. Κ πρόβλημα να έχει, αν η λιχουδια είναι καλη θα το φάει πιθανώς...Ασε που άμα τη πάρει χαμπάρι, μετα θα είναι συνέχεια άρρωστο το ζώο!
Ισως να μην ειναι και το καλυτερο κριτηριο αλλα στα ματια καποιου πρωτοπειρου ενα κουταβι που κανει ναζια και δεν τρωει σιγουρα θα προκαλεσει πανικο. Μακαρι να ειναι μονο αυτο.

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
το να μην φάει δεν σπέρνει πανικό στους νέους σκυλογονείς, εδώ δεν έσπειρε σε μένα που είμαι ψυχάκι πανικού :p
το να μην πίνει ούτε νερό και να το βλέπεις κακοδιάθετο και κουλουριασμένο σε μια γωνίτσα... ε σε ψιλοχοντρόαγχώνει !!!
Γενικότερα ο πανικός όμως, δεν φέρνει λύσεις, μονο προβλήματα! ;)

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.704
326
Lund, SE
και να πεταξω δεν θα προλαβω να παω γιατι ειναι μακρια απο εδω που ειμαι :(
τηλέφωνο δεν έχει; πού μένεις; στην τελική να σου δώσω το τηλέφωνο του δικού μου που δεν κάνει τσιριμόνιες.

τα μπιφτεκια ηταν σκετα...
δηλαδή τί ακριβώς είχαν μέσα;
πηρα τηλ τον γιατρο αλλα λειπει....τί θα πει λείπει; κινητό δεν έχει; θα το αφησω μεχρι το απογευμα να δω πως θα συνεχισει.. σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!

Giannis1

Member
6 Ιανουαρίου 2012
14
0
παιδια τελικα ειναι ολα καλα με το σκυλακι μου... πηρα τηλ τον γιατρο εχθες και μου ειπε να μην πανικοβαλομαι,μαλλον κατι εφαγε και το πηραξε
γιαυτο δεν υπαρχει λογος να το παω εκει...οντως σημερα το πρωι ειχε λιγο ορεξη για παιχνιδι ... επισης ειπιε και νερο(λιγο ομως) οπως μου ειπε ο γιατρος..τωρα του βραζω κοτοπουλο να φαει ... μακαρι να κατσει να φαει ομως!!
Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον και τις απαντησεις σας!!!

View Weim

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2011
101
0
Νέα Σμύρνη
Μακάρι λοιπόν να ήταν μόνο μια απλή αδιαθεσία! Να τον έχεις πάντως στο νού σου γιατί οι κούταβοι είναι τρομεροί στο να σαβουρώνουν! Στο λέω εκ πείρας! Περαστηκά σας και ... καλή όρεξη!!!

Giannis1

Member
6 Ιανουαρίου 2012
14
0
οκ παιδια.. σημερα ειναι μια χαρα .. και τρωει και πινει και παιζει!! ολα καλα λοιπον! σας ευχαριστω ολους..