Δεν τρώει το σκυλί μου

Βίκυ Μ.

Active Member
30 Σεπτεμβρίου 2013
33
0
Σέρρες
Γεια σας.
Η σκυλίτσα μου(9 μηνών) τις τελευταίες μέρες (απ'ότι με πληροφορεί η μαμά μου που την έχει) δεν τρώει. Να σημειωθεί ότι η μαμά μου την έχει καλομάθει πάρα πολύ σε σημείο που δεν έτρωγε την σκυλοτροφή αλλά μόνο μαγειρεμένο φαγητό. Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες δεν τρώει ούτε αυτό. Ρώτησε η μαμά μου την κτηνίατρο και της έδωσε ένα χαπάκι για τα ενδοπαράσιτα αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε. Παίζει ρόλο το ότι λογικά όπου να'ναι θα της έρθει ο πρώτος οίστρος; Επίσης σκέφτηκα μήπως σχετίζεται με το ότι ενώ την έβλεπα κάθε βδομάδα(οπου επέστρεφα στο πατρικό μου), τώρα έχω να την δω 1μιση εβδομάδα και μήπως δεν τρώει λόγω αυτού?

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
1. της βάζει το φαγητό αν δεν φάει γεια σας στο επόμενο γεύμα
2. ο οίστρος ναι μπορεί να παίξει ρόλο
3. την παρακολουθείται πως θα πάει

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Δεν τρωει ΚΑΘΟΛΟΥ ή δεν τρωει με ορεξη και ειναι μιζερη?
Δηλαδη αν της δωσεις ενα κομματακι μπριζολα δε θα φαει??

Βίκυ Μ.

Active Member
30 Σεπτεμβρίου 2013
33
0
Σέρρες
Δεν τρωει ΚΑΘΟΛΟΥ ή δεν τρωει με ορεξη και ειναι μιζερη?
Δηλαδη αν της δωσεις ενα κομματακι μπριζολα δε θα φαει??
Απ'οτι μου είπε η μαμά μου, τρώει λίγο και δεν έχει όρεξη. Όχι ότι δεν τρώει καθόλου.

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
ε τοτε κανει ναζια για να φαει κατι νοστιμοτερο...
αρα κανεις οτι ειπε η elli

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Εξετάσεις αίματος για ερλιχίωση (και ίσως καλαζάρ) έχετε κάνει?

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Αφου λες οτι η μαμα σου την εχει καλομαθει εγω πιστευω οτι εκει κρυβεται το προβλημα του σκυλιου. Αποκλειστε βεβαια και το ενδεχομενο που πολυ σωστα προτεινει η irma , αλλα πολλες φορες σκυλακι στα χερια της μαμας και του μπαμπα ειναι καταστροφη. Οι δικοι μου ευτυχως που δεν εχουν διοτι θα το ειχαν κανει πολυ δυστροπο απο την κακομαθησια.

Βίκυ Μ.

Active Member
30 Σεπτεμβρίου 2013
33
0
Σέρρες
Εξετάσεις αίματος για ερλιχίωση (και ίσως καλαζάρ) έχετε κάνει?
Οχι δεν εχει κανει...Επειδή τελικά της ήρθε περίοδος χθες υποθέτουμε οτι αυτό φταίει...σκεφτομαι να περιμενω λιγες μερες και αν συνεχισει ετσι θα την πάω στον κτηνίατρο.

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Βικη...καντε ενα τσεκ-απ σε ερλιχια και λεισμανιωση...εμενα η Ροτυ οταν επαθε ερλιχια...εχασε καθε ορεξη για φαγητο...!
Επισης φροντισε να εχει σταθερη ρουτινα ακομα και στο φαγητο....δλδ το μπολακι της με το φαγητο της το αφηνεις 15-20 λεπτα..αν το φαει καως...ειδαλως της το παιρνεις και της το ξαναδινεις το βραδυ...αν παλι δεν το φαει στα 20 λεπτα το παιρνεις και την επομενη μερα συμπληρωνεις στην ηδη προυπαρχουσα ποσοτητα την ημερησια της και της το δινεις..παλι 20 λεπτα...αν δεν το φαει...το βραδυ παλι κ.ο.κ το πολυ 2 μερες να κρατησει αυτο..μετα θα την κοψει λορδα και θα φαει κανονικα!