Δερματική αλεργεία??? SOS βασανίζεται....

Stelouni

Member
18 Μαρτίου 2016
7
3
49
Καλησπέρα σε όλους τους φιλόζωους.

Εχω μία σκυλίτσα την ζουζού η οποία είναι στα 9 της χρόνια. Τον τελευταίο χρόνο αρχικά εμφάνισε μία ελαφριά δερματοπάθεια με μορφή που θύμιζε ψώρα κατευθείαν την πήγα στο γιατρο πήρε δείγμα το εστειλε για τεστ και δόξα τον θεό βγήκε αρνητική. Μου συνέστησε βιταμίνες και prezolon αρχικά μαζί και εν'συνεχεία μόνο βιταμίνες. Όσο έπαιρνε prozolon έδειχνε να πηγαίνει καλύτερα μετα όμως μόνο με τις βιταμίνες τίποτα απλά χειροτέρεψε. Την ξαναπήγα σε άλλο γιατρο να ακούσω και ακόμη μία άποψη τα ίδια τεστ για ψώρα αρνητική και αυτός μου είπε για το prezolon αλλα όχι συνέχεια γιατι θα καταρεύσουν τα νεφρά της. Το αποτέλεσμα είναι ότι ένα χρόνο μετα το ζουζούνι μου βασανίζεται έχει επεκταθεί σε όλο το κορμί της δεν σταματέι να ξύνετε και ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω. Ο άντρας μου, μου προτίνει την ευθανασία γιατι πραγματικά βασανίζεται το σώμα της μυρίζει έντονα και συνέχεια χτυπιέται απο την φαγούρα. Εγω απο την άλλη δεν θέλω για κανένα λόγο να της αφαιρέσω την ζωή και να δεχτώ πως δεν υπάρχει λύση. Είναι κεφάτη όσο φυσικά μπορεί έχει όρεξη να φάει και εμένα ..... Ειλικρινά θέλω πολύ να δω το ζουζούνι μου και πάλι καλά και να μπορέσει να φύγει απο κοντά μου υγιής και σε βαθειά γεράματα.....

Johnkokk

Well-Known Member
2 Ιουνίου 2015
266
786
52
Δεν ξερω σε ποιο γιατρό πήγες, αλλα θα μπορούσες να δοκιμάσεις και τον Παπαδογιαννάκη ο οποίος είναι εξειδικευμένος σε αλλεργίες, κλπ σχετικά.

Νομίζω οτι αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να σε βοηθήσει είναι μάλλον αυτός.

Stelouni

Member
18 Μαρτίου 2016
7
3
49
Δεν ξερω σε ποιο γιατρό πήγες, αλλα θα μπορούσες να δοκιμάσεις και τον Παπαδογιαννάκη ο οποίος είναι εξειδικευμένος σε αλλεργίες, κλπ σχετικά.

Νομίζω οτι αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να σε βοηθήσει είναι μάλλον αυτός.

Θα μπορούσα να έχω κάποια στοιχεία επικοινωνίας?

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
έχει αλλάξει κάτι στη ρουτίνα της τον τελευταίο χρόνο? μήπως άλλαξες τροφή ή μετακομίσατε ή κάτι άλλο... εξετάσεις για λεϊσμανίαση κάνατε?

Stelouni

Member
18 Μαρτίου 2016
7
3
49
έχει αλλάξει κάτι στη ρουτίνα της τον τελευταίο χρόνο? μήπως άλλαξες τροφή ή μετακομίσατε ή κάτι άλλο... εξετάσεις για λεϊσμανίαση κάνατε?
Τίποτα το διαφορετικό δέν εχει συμβεί στην καθημερινότητα της ..... ναι έκανα και για καλαζαρ μαζι με την εξεταση για ψωρα και βγηκε αρνητική

Stelouni

Member
18 Μαρτίου 2016
7
3
49
Κρυσταλλη 2 Αλιμος
210 9837101 6932445741

Ευχαριστώ.... μήπως γνωρίζεται κόστος επίσκεψης.... δέν σκέφτομαι τα λεφτά εννοείτε απλά είμαι άνεργη 4 χρόνια τώρα και με 3 υιοθετημένα απο το δρόμο πλέον μπορώ να προσφέρω μόνο τα άκρως απαραίτητα.... τουλάχιστον να γνωρίζω τι πρέπει να έχω !!!

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Το κοστος εξαρταται απο τις εξετασεις που θα θελησει να κανει.
Δεν ειχε η σκυλιτσα σου ψυλλους ε?

Stelouni

Member
18 Μαρτίου 2016
7
3
49
Έχει και λιπαρό δέρμα που μυρίζει άσχημα?
όλο της το δερμα κάτω απο το τρίχωμα είναι μεσα στο πύον και μυρίζει και σε αρκετά σημεία έχει φύγει και το τρίχωμα της

Ioanna93

Well-Known Member
15 Φεβρουαρίου 2016
238
65
δεν εδωσαν τιποτα στο σκυλακι για να μην βασανιζεται ?? η διαγνωση πια ηταν ? βιταμινες γιατι ? στην αγορα υπαρχουν σαμπουαν με αντιμυκητιακη δραση μηπως να το προσπαθουσες και αυτο παντως φαινεται οτι θελει φαρμακα .. :/ υπομονη και περαστικα ! :)

Εξειδεικευμένη σε δερματικά κτηνίατρο έχει και η πολυκλινική του Λιαπή "Πλακεντία" - δεν την έχω δοκιμάσει όμως: http://www.plakentiavet.gr/index.php?option=com_zoo&view=item&layout=item&Itemid=178&lang=gr
απο οσο ξερω ειναι ακριβη κλινικη .. αν μπεις στο google θα δεις επισης πολλα αρνητικα σχολια .. μενω πολυ κοντα αλλα δεν εχω παει τον σκυλο μου ποτε εκει .. και οσες φορες εχω περασει ειναι αδεια ..

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.674
11.103
Athens
δεν εδωσαν τιποτα στο σκυλακι για να μην βασανιζεται ?? η διαγνωση πια ηταν ? βιταμινες γιατι ? στην αγορα υπαρχουν σαμπουαν με αντιμυκητιακη δραση μηπως να το προσπαθουσες και αυτο παντως φαινεται οτι θελει φαρμακα .. :/ υπομονη και περαστικα ! :)

απο οσο ξερω ειναι ακριβη κλινικη .. αν μπεις στο google θα δεις επισης πολλα αρνητικα σχολια .. μενω πολυ κοντα αλλα δεν εχω παει τον σκυλο μου ποτε εκει .. και οσες φορες εχω περασει ειναι αδεια ..
Όντως είναι κωλοπιασέ. Δεν είναι να τους έχεις για "στάνταρ κτηνίατρο" αλλά δεν είναι κι ο στόχος τους αυτός. Έχουν εξειδίκευση ανά τομέα - πας όταν έχεις συγκεκριμένο πρόβλημα και δεν βρίσκεις άκτη αλλού. Την ανέφερα γιατί το δερματικό είναι δύσκολο κομμάτι - προσωπικά εμπειρία από εκεί έχω μόνο σε προβλήματα ματιών για τα οποία είμαι ευχαριστημένη από διαγνωστικής/θεραπευτικής/επεμβατικής διαδικασίας, αν και έβαλα βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ioanna93

Well-Known Member
15 Φεβρουαρίου 2016
238
65
Όντως είναι κωλοπιασέ. Δεν είναι να τους έχεις για "στάνταρ κτηνίατρο" αλλά δεν είναι κι ο στόχος τους αυτός. Έχουν εξειδίκευση ανά τομέα - πας όταν έχεις συγκεκριμένο πρόβλημα και δεν βρίσκεις άκτη αλλού. Την ανέφερα γιατί το δερματικό είναι δύσκολο κομμάτι - προσωπικά εμπειρία από εκεί έχω μόνο σε προβλήματα ματιών για τα οποία είμαι ευχαριστημένη από διαγνωστικής/θεραπευτικής/επεμβατικής διαδικασίας, αν και έβαλα βαθιά το χέρι στην τσέπη.
ποσο σου πηραν αν επιτρεπεται για εξεταση και εξετασεις ? τα σχολια τα ειδες ? εγω σου λεω μενω 10 λεπτα απο εκει δεν εχω πατησει το ποδι μου ..

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.674
11.103
Athens
ποσο σου πηραν αν επιτρεπεται για εξεταση και εξετασεις ? τα σχολια τα ειδες ? εγω σου λεω μενω 10 λεπτα απο εκει δεν εχω πατησει το ποδι μου ..
60 Ευρώ για εξέταση ματιού. Αλλά πραγματική εξέταση με όλα τα απαραίτητα όργανα.

• Like
Reactions: Orilis and GRDANE

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
60 Ευρώ για εξέταση ματιού. Αλλά πραγματική εξέταση με όλα τα απαραίτητα όργανα.
χαχα, πρέπει να χαίρεσαι τότε. Να μην πω τότε πόσο μου πήρε ο οφθαλμολόγος κτηνίατρος για την εξέταση της Χαράς :(

Ioanna93

Well-Known Member
15 Φεβρουαρίου 2016
238
65
ολα τα απαραιτητα οργανα δεν μου λεει κατι :p
χαχα, πρέπει να χαίρεσαι τότε. Να μην πω τότε πόσο μου πήρε ο οφθαλμολόγος κτηνίατρος για την εξέταση της Χαράς :(
μιλας με γριφους γεροντα ... :p τι εννοεις ??

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
ολα τα απαραιτητα οργανα δεν μου λεει κατι :p

μιλας με γριφους γεροντα ... :p τι εννοεις ??
Ποιο δεν κατάλαβες Ιωάννα μου? έγραψα στο μέλος vrmode ότι πρέπει να χαίρεται γιατί εγώ για παρόμοια εξέταση ματιών της σκυλίτσας μου πλήρωσα πολύ περισσότερα χρήματα, αυτά...

Ioanna93

Well-Known Member
15 Φεβρουαρίου 2016
238
65
Ποιο δεν κατάλαβες Ιωάννα μου? έγραψα στο μέλος vrmode ότι πρέπει να χαίρεται γιατί εγώ για παρόμοια εξέταση ματιών της σκυλίτσας μου πλήρωσα πολύ περισσότερα χρήματα, αυτά...
ποσα περισσοτερα δεν καταλαβα αλλα οκ δεν πειραζει !! :) υπερβολικα ποσα θεωρω !!